na šedé...

...vlně!

Přeji krásnou středu!



Tak dobře...
...už mi toho deště stačí, po včerejšku už moje nadšení opadlo:-).
 Dokonce jme nazuli holinky a vyrazili na chvíli ven, Maxovi je evidentně úplně jedno jaké je počasí a vyváděl na zahradě své obvyklé kousky, včetně sápání se do bazénu, takže ani ne po hodince jsme se vrátili úplně promočení a Max řádně od bláta :-).

A protože já si to tu během klidných dnů opět čančám k obrazu svému, musel se svlíkat přede dveřmi a domů šel už jen v plíně.
Jojo, Adam to taky brzo pochopil a svlíká se na terase, někdy i když to není ani nutný :-))), ale to se stává vyjímečně, většinou to nutný je:-).

V obývacím pokoji jsem se vrátila k původnímu řešení  pracovního stolu. Měla jsem sice takové provizorium za gaučem, ale to znamenalo, že se nikdo pořádně nedostal ke knížkám a navíc, jsme měli tendenci hromadit pod stolem a za gaučem kdeco, potřebné a nevzhledné a myslím občas i nepotřebné. To nesnáším a tak je zase na chvíli provzdušněno:-).


Samozřejmě ve chvíli kdy vstane Max a začne tady úřadovat, dostane můj šedý obývák  spoustu barevných akcentů:-).



Ale když mám teď čas, učím Maxe, aby nechal dekorace tam kde jsou.


Zajímavé je, že si každé změny všimne a hrozně to obdivuje, z těhle předmětů ho ale nejvíc zajímá krabička oblepená mramorovou tapetou.
Tu tam prostě nechat nemůže a pořád mi ji nosí a chce abych ji otevírala, uvnitř jsou peříčka ze samotvrdnoucí hmoty a přesto, že jsme krabičku už otevřeli snad stokrát, vždycky jásá:-))).


Hortenzii mám myslím od oslavy svých narozenin a vlastně už je suchá, ale pořád vypadá dobře, třeba ve váze z přestříkaného stropního krytu na žárovku:-).



A tady už zase můj pracovní stůl...



...a pár detailů...


... časopisy svázané páskem jsou taky super vychytávka proti Maxovi a jeho nenechavým prstům.
Jak to šlo udělal z každé úhledné hromádky časopisů hromadu papíru na zátop :-).


Postupně dávám dohromady kouty v v domě, ale jde to pomalu :-). A taky jsem zjistila, že díky letošnímu létu budu muset dokoupit nějaké pokojové rostliny, bez úhony to zvládli jen sukulenty.

Mějte se moc krásně!





Komentáře

NESTO píše…
Luci, máš to opravdu moc hezký. Já tu šedou taky miluju! A ta DIY váza z krytu na žárovku se ti teda povedla, to by mě snad nenapadlo! Jinak souhlas, déšť už stačil:-D, ale tak je fakt, že ta příroda se musí vrátit k nějaký rovnováze. Jen bych potřebovala zkoušet nový foťák a teď to jaksi nejde... Měj se krásně. L.
My Home Style píše…
Monco, mas to krasny a tak jiny nez vsichni ostatni. A to se pocita! Chodim se sem tak rada kochat a inspirovat.
Anonymní píše…
Lucie, k Vám "chodím" :-) nakukovat moc ráda, máte to tak hezky harmonicky zařízené... Pastva pro oči! A jak už jsem psala nejednou - super fotky!!
Mějte se hezky

Monika
Anonymní píše…
Máte to opravdu perfektně doladěné do detailů. Dýchá z toho uklidňující harmonie... Díky za sdílení pěkných věcí! Vera
Anonymní píše…
Moc pekne, prijemne, jednoduche, presto "domacke" a teple. Seda je i ma barva:-). Libi se mi pracovni kout. Ten muj je ted jeden velky chaos, takze zavidim tu harmonii a poradek:-).
A dekuji za dlouhe prispevky, vzdy se na ne tesim:-).
Zdravi Marcela
Adass píše…
Vaše bydlení je jedna velká inspirace, šedá teď letí a je úžasná, taky jí mám ráda..Jinak pracovní kout závidím, ten můj je pořád jen v mých přdstavách. Ale už se brzy taky dočkám. Váš blog je jediný který jsem přečetla od začátku až do přítomnosti, máte krásne bydlení. Hezké dny přeji A.
Svatava V píše…
Moc hezké, ale s batolaty špatně udržitelné v podobě, která se mamince líbí, že? Znám to z vlastní zkušenosti :-) Hezký den přeji! Svatava
Renata píše…
Krásné fotografie,moc se mi u Vás na blogu líbí.Mohla bych se prosím zeptat na typ sedací soupravy,na název ? hrozně moc se mi líbí.Předem děkuji a přeji pěkný večer.Renata
Renata píše…
Pokračovala jsem ve čtení Vašeho blogu a už vím,že Kivik :)
Lucie Living píše…
Luci díky. Podle předpovědi by měl být příští týden o mnoho lepší, co do světla :-)))....a koukám, že i ty teploty se vrací k 3 na začátku...to už mě tak netěší :-))). Krásné dny!
Lucie Living píše…
Díky:-). Lucka :-))).
Lucie Living píše…
Moniko, moc díky, snažím se :-). Krásné dny!
Lucie Living píše…
Věro, já děkuji za návštěvy! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Marcelo já díky za návštěvy a koment:-). Harmonie a pořádek je na chvíli, než si tu rozdělám nějaké papírování :-))). Krásné dny!
Lucie Living píše…
Já moc díky za návštevy a komntář. No ideální pracovnu bych si představovala taky trochu jinak, ale i za tohle jsem ráda:-), ještě že je obývák dost velký! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Svatavo, víš o čem mluvíš:-))), ale není nad ten pocit sklidit večer hračky , dát nohy nahoru a užívat si než to zvíře zase vstane a poladí si podle svého :-))). Krásné dny!
Lucie Living píše…
Reny tak tak Kivik, jsem snim moc spokojená:-). krásné dny!
Svatava V píše…
Přesně! a ještě skleničku vína k tomu! Ty čaj... :-) hezký den! S.
Barb píše…
¨Postupně dávám dohromady kouty v v domě¨.. Ty seš teda vtipálek! Už to dávno máte perfektní, jen ty to ještě dolaďuješ k naprosté dokonalosti! Obdivuju, jak to všechno zvládáš a hlavně udržuješ s třemi chlapy v domě :O Máte to moc krásné, tvůj pracovní stůl vypadá taky skvěle! Sama se chystám to tady u nás trošku předělat, vyrazit norečka z koutku, kde si vynutil pracovní stůl ale nikdy u něj nepracuje :) Přesune se tam moje staré křeslo a nějaká pěkná police na krámy a knížky a dekorace a možná i malinký laptop stoleček! Už se nemůžu dočkat! Za dva týdny jede na prodloužený výlet s přáteli, tak budu asi úřadovat :D

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...