Na chvíli ...

...jsme měli zase obývák .





Pravda trochu očesaný, ale po dětech minimální stopy :-).

Přeji pěkný středeční večer!

Když jsem se domluvila s jedním časopisem o bydlení, že přijedou fotit k nám, netušila jsem, jak dobře jsem udělala.


Podrobnosti o focení napíšu příště :-).

Doma se totiž najednou hnuly ledy a my dokončili  a doladili takové ty resty, které víte, že jednou se budou muset dotřít, zasádrovat, zakrýt, přimontovat, odnést , přivézt atd....
Ale často se stává, že si na nedodělanou věc prostě zvykneme a naučíme s tím bydlet :-).

Já považuji za velký úspěch, že je zakrytá drážka na kabely, které vedou do patra a pravděpodobně  se ještě budou nějaké přidávat, tak proto zůstala tahle rána, vlastně osm let, otevřená.
Nevím jestli mi ty díry ve zdi nebudou chybět :-))).

A další věc je, konečně natřený celý komín.
Myslím, že muž slíbil v prosinci 2014, že to bude do konce roku natřené...







...no nezmínil do konce kterého roku :-)))...
...takže 2016 :-).

Taky jsem vyměnila tapety v kuchyni za sporákem a za dřezem, což bylo trochu krizové řešení,protože vlastně jinou kloudnou tapetu s dekorem dlaždic neměli, tak jsem vzata to co bylo a usoudila jsem, že ta kuchyň by si už nějakou zásadnější změnu zasloužila.


Díky dětem je obývák plný barev a hraček, po odsunutí hraček stranou, tam skoro nic není...


...a asi to tak ještě chvíli zůstane, protože ...




...tihle dva se o to postarají :-).

Jinak dnes jsem chtěla vypadat dobře, protože fotili i mě s dětmi, tak si Andy dala noc beze spánku a mně jí zařídila taky :-).

Zítra nám přijede instantní synek a pak babička, teta a bratranec a o víkendu slavíme čarodky a dodatečně narozeniny muže, takže nudit se nebudeme, jen to počasí by mohlo být 
o pár stupínků lepší .

Mějte prima dny !


Komentáře

Taky bych potrebovala navstevu z casopisu, abychom doladili letite resty:-). To by byla motivace:-).
Mate to krasne, nova tapeta super. A ty vase "dvojcata"- s- odstupem- nekolika - let taky:-). M.
Amelie píše…
Krásné bydlení, neustále obdivuji.
Anonymní píše…
Moc krásné bydlení,ráda k Vám chodím na návštěvu.Mohu se zeptat v kterém časopise o bydlení budou Vaše fotky?Ráda bych si ho koupila.Děkuji
Lucie Konečná píše…
Ano, to je velká motivace. Akorát, že z těch dokončených, vylidněných, vyhračkovaných a vyvěcovaných bytů jsou pak byty instantní, jeden jako druhý, ale to se u vás určitě nestane. Skvěle o tom psala Lenka http://zahradananiti.blogspot.cz/2016/04/behind-potemkin.html. Jsem zvědavá, kdy konečně časopisy o bydlení budou mít odvahu fotit ten skutečný život, ale asi na to nemají zatím odvahu ani čtenáři. Každej má doma dost svýho nepořádku a chce vidět výlohu. Zdravím!
Danka píše…
Moc ráda k vám chodím nakukovat. Je u vás hezky, i když jsou kolem hračky :-)
Já si myslím, že obývák s ohrádkou a hrazdičkou a koberečky a dekami je ještě mnohem útulnější! Mějte se s těma vašima andílkama ;)
Anonymní píše…
Luci krása, úspěch...pa Vokopka
Anonymní píše…
Podepisuji, nemám ráda výlohy a sterilní prázdno, ale domovy.
Kde jsou děti, mají být stopy po dětech.
Klára
Anonymní píše…
Luci mně se osobně líbí ten pravý život ,jak nám ho tu běžně prezentuješ .U Vás doma je nádherně - dětičky jsou kořením domu....a přeji už konečně tepleji ,ať si tu velkou návštěvu užijete krásně v tom Vašem krásném zeleném údolí...... pěkné dny všem co to čtou a bacha na ty čarodějnice :-D Hanka
martinaczech píše…
Dobrý večer Lucie, vzala jste mi slova z úst. PAn fotograf u nás byl, bude to už 3 týdny, fotit.( ze stejného časopisu). Přesně jste to vystihla. Ty resty se najednou všechny dodělaly a mně je hned lépe. Jinak máte to moc krásné i s tím dětským bordelem. Hodně pozdravů ze Šumavy přeje Martina. Počasí se už snad umoudří.
martinaczech píše…
Dobrý večer Lucie, vzala jste mi slova z úst. PAn fotograf u nás byl, bude to už 3 týdny, fotit.( ze stejného časopisu). Přesně jste to vystihla. Ty resty se najednou všechny dodělaly a mně je hned lépe. Jinak máte to moc krásné i s tím dětským bordelem. Hodně pozdravů ze Šumavy přeje Martina. Počasí se už snad umoudří.
Olive píše…
Lucie, u vás je krásně i za plného provozu. :-)Časopisy o bydlení už nekupuji, ale tento si koupím. Tedy jen zatím nevím, který to bude. :-) Mějte se moc hezky.

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...