jedno opravdu maličké...

...DIY na víkend :-)




Přeji prima sobotu!

I když není sníh, tak mráz alespoň trochu dává šmrnc vánoční atmosféry.
Dnes jsme byli venku, nechat bacily trochu zmrazit, ale já i děti už se zdáme být v pohodě, pro změnu,dnes ráno si jel muž koupit kapky do očí  a pobolívalo ho ucho, no jo holt nové okénko našeho letošního adventního kalendáře :-).

A když už jsme u těch adventních kalendářů, dostala jsem možnost vyplnit jedno okénko adventního kalendáře obchodu HNST.LY a tak jsem k letošním maličkostem přidala i malou vázičku Sarkas , ale chtělo to ještě nějakou drobnost na větvičky.Všechno co doma mám bylo dost veliké, ale udělala jsem si vlastní mini korálkové ozdobičky.
Jak na ně, najdete tady.



A zůstala jsem věrná mému oblíbenému letošnímu dekoru a tedy věnečkům :-).



Letošní dekorace jsou hlavně ve stylu "přežít s prckama", protože  naše prťata rozhodně nepatří k těm, co projdou kolem místa kam dosáhnou a ono zůstane tak jak bylo, ani omylem.
Vím, že takové děti existují, myslím, že jsem o nich četla a nebo slyšela, ale bohužel...
...dnes dostal krutý zásah rozkvétající hyacint, Max šel kolem a dosáhl na něj, já si říkala, že je na místě kam Andy nedosáhne a Maxe to zatím nechávalo v klidu, no a protože Andy byla v postýlce a Max si hrál v pokoji s Adamem, odskočila jsem si dolů k pračce, no a chudák hyacint má skoro všechny kvítka otrhaný, ach jo :-).
Naštěstí to Max nejedl, což je u něj taky prima věc, doposud když byl chycen při čemkoli "při činu" a já se ptala "papal si to?" odpověď byla "jo" a ještě k tomu přikyvoval, tak když mi dnes řekl že ne, tak snad opravdu ne .




Pokud se povede náš plán, tak zítra postavíme stromek, ale je pravda, že mám trochu obavu jestli s tou naší demoliční četou vydrží do Vánoc :-).

Mějte prima poslední adventní víkend!

Komentáře

Unknown píše…
To vypadá super! Všude vidím takové ty přezdobené přeplácané věnce, ale tyhle tvoje, co ti visí na zdi, ty jsou boží!

www.jdeocestu.blogspot.cz
Male venecky jsou nadherne. At to se stromkem vyjde:-). M.
Anonymní píše…
Jak ja rada citam tento blog ;) Decka mam tiez nemocne, vlecie sa to uz treti tyzden a nestiham nic co bolo v plane okolo Vianoc. Takze ziadna predvianocna nalada, clovek funguje v uspornom rezime a vecer pada do postele jak za vlast. Kazdopadne krasny, inspirativny a kreativny blog. Strasne rada okukavam interier a v lete exterier Vasho obydlia. Tesim sa na dalsie prispevky. M.

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...