nákupy přes internet...

...nemám ráda!



Přeji pěkné pondělí!


Tak jaké jste měli ráno? 
Není nad to, když člověk ráno vstane pravou akdyž je to navíc v pondělí hned má pocit, že nejen celý den , ale i celý týden se ponese v dobrém duchu.
Pokud ovšem nepotřebujete nakoupit.
A teď nemyslím nákupy přes internet, ale prostě jen potraviny a jiné potřeby v supermarketu.
Nejprve vyjedete dřív, aby byly děti ve škole včas, když zase trochu napadalo a pak si v raní špičce namíříte do obchoďáku, který je ještě zavřený a to nejen obchody, ale i parkoviště.
Tak si to tou ranní špičkou popojíždíte do jiného supermarketu, kde sice nemají přesně ty pleny , které potřebujete, ale zato mají otevřeno.
Což je vám k ničemu, protože bohužel neprodávají na sekeru.
A tak jste na sebe totálně naštvaní a jedete si zpátky domů pro zapomenutou peněženku (to je tak, když máte najednou víc použitelných kabelek :-)), stále ještě ranní dopravní špičkou a tak si objedete půl města navíc, protože být naštvaný a ještě muset čekat někde v zácpě, to je fakt blbá kombinace.
A tak si doma dáte kafe, uklidníte se a pak už si dojedete téměř prázdnými ulicemi do obchodu, kam jste původně chtěli, nakoupíte co jste potřebovali a je to.
Nakonec zas tak blbě ten den a týden nezačal :-))).

Tak alespoň z půlky jsem věrná tématu:-).

Nedávno jsem opět nakoupila v e-shopu u Bati .
Kabelku a boty.
Jak jsem později zjistila , tak trochu jako "fashion outsider" si pořizuji boty i kabelku ve stejné barvě.
Ale jak jsem zjistila ještě později, mě to vyhovuje.
Je to prostě jednoduchý a rychlý řešení.
Boty jsem si objednávala takové, abych do nich mohla jen rychle vklouznout, aby v nich bylo teplo a aby se neklouzaly.

Tak jsem objednala tyto.


Vše dorazilo celkem rychle na prodejnu a já se mohla těšit až doma balík otevřu.
Zatímco kabelka mě příjemně překvapila svou velikostí (ano! i když jsou všude uvedeny všechny rozměry, já si prostě to zboží na obrázku představuju vždycky trochu jinak :-)), boty byly zklamáním.
Barva bylatmavší než ukazuje fotka, ale hlavně v nich vůbec nebylo tak , jak jsem si já představovala.
Já myslela že to budou botky, něco jako ugg (i když ty jsem na noze nikdy neměla , ale myslím si že jsou příjemný), že člověk zapluje do kožešinové bačkůrky a nebude se mu chtít z bot ven.
Ale vůbec mi v nich nebylo dobře, velikostně seděly, to jo, ale prostě to nebylo ono.
Chlupatá část je jen nahoře a celá bota je zateplená jen kratším vlasem.
A tak jsem šla měnit.

A mám radost, nakonec mám botky ve kterých je moc příjemně a chlupatý jsou až dolů :-))).


A jdou i ke kabelce :-).

Jsou nakonec i stejné značky, jako ty původní  Weinbrenner a i když je to značka americká, jsou stejně jako ty původní označeny "český výrobek", což mě těší.


Takže i nadále dávám přednost nákupům "naživo", ale v dnešní době se stejně eshopům nevyhneme.





A jak to máte vy? 
Online nebo offline nákupy?

Mějte se moc prima !

Komentáře

Anonymní píše…
Dobrý den,
co se týče nákupu oblečení, tak dávám přednost variantě "naživo", nebaví mě potom řešit výměnu apod. Ale jinak velice ráda využívám nákupu z pohodlí domova.
Hnědá s hnědou pěkně ladí... a musím říct, že boty, které jste nakonec koupila, se mi líbí mnohem víc ;-)
Mějte pěkný den Pavlína
Anonymní píše…
Dobrý den,
Vám to tak sluší, jak máte nový účes!!! Vypadáte jak holčička, ale v dobrém!
Boty se mi taky líbí víc ty nové, kabelka je super. A když jsme u toho...více kabelek...jak je máte uložené, myslím ty, které častěji střídáte? Ten věšák je Váš? To bylo docela dobré řešení.

Zdraví Hanka
Ty vlasy vám moc sluší :o)
Lucie Konečná píše…
Lucie, 90% mých nákupů je přes e-shopy. Protože nesnáším chodit do krámu. Zboží koupím, málokdy vyměním nebo vrátím. Takže za mě spokojenost. Na potraviny doporučuji košík.cz, moje nadšení s kvalitou nezná mezí! Večer si to sepíšu a druhý den - v jakou hodinu chci já - to mám doma. A že toho je!
Anonymní píše…
Luci, super, som za kožu a tón v tóne hnedej, hmmm....mám na tie svoje odtiene hnedej aj iné slovo:-)
Ja nakupujem sebe len tam, nejak tam vždy zamierim, vždy si kúpim len kožu a univerzálny spray a idem domov...teda s celou suitov (muž a Milo:-)
Takže Baťa!
A hnedá ma drží celý život!
Ovocie a zeleninu už tiež kupujem len cez ,,debničku,, nákup do domu z poľnohospodárskych dvorov...
Radana píše…
Hmm ty boty s kožešinkou až dolu to by byl můj sen, krásně jsi nakoupila :) hezký zbytek týdne Radana
lenkor píše…
Na maminku tří dětí vypadáte krásně. Boty i kabelka - super!!
Jana píše…
Vzhledem k tomu, že bydlím na vesnici, nejezdím autem, a většinu nákupů musím řešit i s dětma, nakupuju hodně přes internet. Ale mám oblíbené vlastně jen dva, Baťu a Tchibo, hlavně proto, že mají dopravu zdarma, a věci se dají vrátit jednoduše v obchodě. Obvykle tam vyšlu muže:-) Baťa a kabelky mě taky vždycky překvapí, boty mám tak 50 na 50, co se týká spokojenosti. V krizi tam beru boty dětem, vezmu dvě velikosti a vyberem ty správné v klidu doma. Tchibo je pro mě poslední dobou obrovské zklamání, nabídkou i kvalitou. Jo, a taky si myslím, že boty a kabelka v jedné barvě vypadají dobře.
lenkor píše…
Na maminku tří dětí vypadáte krásně. Boty i kabelka - super!!
Lenka Hložková píše…
Přes net objednávám dost málo.Ráda chodím do obchůdků,ale jen malých nemám ráda centra tam jedu 1x za rok a nakoupím ve velkém.
A ty jsi Lucie kočka tento styl mám ráda a sama často nosím:)))
Unknown píše…
Dnes jsem to měla stejné...také jsem vyrazila vstříc městu a doplnit ledničku..tato činnost mě vůbec nebaví.. bohužel takovou radost jako vy jsem si neudělala...musela stačit háčkovaná dečka v sekáči, to beru jako nabytí dne:)Janča
mhrusova píše…
Dobrý den, vzhledm k fotce bych asi vrátila, ale nevím sedí Vám ? Víte bydlím v Praze, tady je vše jinak, ale jakmile přijedu do našeho domu venku, kde mám vše jak potřebuji a přírodu k tomu opět je vše jinak.
Váš blog mám ráda
Zdravím mhr
Lezarts píše…
Slušivý účes,kabelka i boty...báječná kombinace!!!:-)
Káťa píše…
https://www.kosik.cz/ https://www.rohlik.cz/ a bedýnky...tam se dá nakupovat a do obchodů už vůbec nemuset:) a moc vám to sluší a botky skvělé:)
Slavka píše…
Oblecenie pre mna nikdy online. Pre nase babatko ano. Ostatne veci cim dalej tym viac kupujem online. Vianocne darceky som z 90 % vybavila online.
Anonymní píše…
Dobrý den Lucie, po všech zkušenostech z nákupu přes eshopy jsem velice zklamaná, asi v tom neumím chodit. Když to dorazilo, tak jsem jen spraskla ruce co to zase je. Takže za mne ne. A ty boty co jste si koupila jsem měla přesně všeho všudy tři hodiny na nohou, vám přeji ať vydrží déle. Taky koupené na internetu. Vím že to internet nezavidil, ale na patě praskl šev. Boty jeden den doma a hned jsem musela reklamovat a čekat skoro měsíc na vyjádření, že boty, nejsou opravitelné (to jsem věděla hned), ale reklamace je reklamace. Byla mi nabídnuta sleva na neopravitelné boty, tak jsem se musela smát. Simona
Anna píše…
Lucko, já mám s nákupy na e-shopem pozitivní zkušenosti a to tak nakupuji poměrně často. Zklamaná jsem byla jen výjimečně. A mimochodem, ty druhé boty, které si si nakonec koupila, mám doma taky :-) Krásný den A.
Anonymní píše…
Lucinko i v našem věku sem tam koupíme přes internet,ale to není hlavní,hlavní je,že vypadáš úžasně-mladá máma od tří dětí.Na fotce bych ti hádala 25.Alibabka
atize píše…
Pokiaľ sa týka oblečenia a obuvi, tak určite nie, elektroniku od známych značiek ano. Tiež som stará škola, mám rada topánky s kabelkou tón v tónu, ale nerada presúvam veci z kabelky, takže jedna a tá istá kabelka do rozpadnutia.... Príjemný deň.
Katerina píše…
Zdravím Lucie, tak vidím, že boty na druhý pokus / jsou lepší než ty první :-)/ a kabelka vyšly, tak gratuluji, vypadá to moc dobře, co jsem si ale na fotce všimla jsou děravé džíny, mám radost, vypadáte v nich moc dobře a sama jsem uvažovala, zda si je mám pořídit, nakonec jsem se v Lindexu odvážila "pouze" k takové té "záplatované odřenině", / jsem poněkud starší než Vy :-)/ale líbí se mi to. Váš outfit pro mne za jedna s hvězdou :-))), Kateřina.
Valerie píše…
Ahoj já na bazaru https://www.biginzerce.cz/dost často prodávám i nakupuji a musím říct, že jsem zatím měl jen pozitivní zkušenosti. Je však potřeba dávat si pozor na podezřelé chování či požadavky, pak obchod proběhne určitě v pořádku.

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...