Sezení v okně...

... je u nás velmi oblíbené...a to nejenom zvířátky :-)))


Na přání Susie vkládám pár obrázků sezení v kuchyni.

 Ještě bychom to chtěli doladit, nějakou šikovnou lampičkou a obrázky :-). Díky tomu, že dům je starý, máme hodně široké zdi a tak je sezení v okně opravdu pohodlné...sedává tam Adík , táta když telefonuje nebo si čte, máma když telefonuje  a nebo bloguje a nebo jen tak popíjí cappuccino...nejlepší je Adam, který tam občas sedí ráno, když jsou ještě zatažené závěsy...a já ho pak všude hledám... a on se ani neozve :-)




Doufám, že si užíváte poklidného víkendu, pro mě to tedy po dlouhé době je klídek...množství lidí v našem domě je standardní... a je až nezvyklé být doma a vidět z okna (celý týden odcházíme a vracíme se za tmy )...i když se už těším na jaro, kdy ten výhled bude veselejší !

Včera jsme se, až na návštěvu veterináře, který nám potvrdil, že Adina je zdravá...prostě jen často čůrá, celý den poflakovali a povalovali doma...tedy taťka byl v práci...no a já sklidila vše vánoční...až na ten strom...na ten ještě nedošlo...tak snad se ho do jara zbavíme :-)))

Když jsem prostřela na večeři...přišlo mi to divné...tak velký stůl a jen 3talíře?



 No ale zase ten klídek!


A dnešní neděli hodláme strávit podobně...
...tady ještě naše křesílko , dostalo, tak jako sezení v okně , kožešinku.



A já si jdu dát kafíčko a užívat neděle...taky užívejte blogerky!

Přeji krásný den!




Komentáře

Susie píše…
Lucinko, děkuji za promptní reakci a skvělou fotoreportáž i psaní o vašem sezení v okně*** Potvrdila jsi mi všechny jeho výhody .-)*** Už se těším až si takto posedím v tom našem, které bohužel nebude tak široké jako vaše... ale i tak se těším :-)) no a další věc, po které toužím do nové kuchyně.. je masivní, obrovský stůl.., který je v dalším tvém příspěvku.. nádhera*** Přeji Ti krásnou a pohodovou neděli*** a mám radost, že je Adi zdravá***
punkveruska píše…
Luci, máš moc hezkou kuchyň, a sezení na okně, to Ti upřímně závidím :-)
Krásnou neděli
Věrka
EvikHolik píše…
Krásný stůl.mrzí mě, že ten nás nemůžu nechat neustále roztažený, neb máme v kuchyni málo místa :-(. A místo na okně je boží....moc by se mi to líbilo...no jo potřebovala bych mraky peněz abych přestavěla barák k obrazu svému..což se nikdy nestane, tak aspoň sním :-).
Unknown píše…
Krása takové posezeníčko u okna by se mi také zamlouvalo:-)Michaela
marecka píše…
Lucka, o takomto posedení snívam snáď od detstva, keď som to videla v telke v amerických filmoch, neskôr v priateľoch. Je to úžasné miesto, nepohla by som sa odtial celý deň! :) Urobila si mi chuť na zeleninový šalát, zajtra si nakúpim a začnem, pasuje mi to do môjho plánu skončiť s vianočnými obžierkami :)
marecka píše…
A ak máte doma tak teplunko, že Adam môže byť bosý, tak to závidím takisto. V zime vyložene trpím, zbožňujem bosé nohy.
Kaiva L. píše…
Lucinko, to okno ti závidím. To je posezeníčko.

Iva
rêve de vivre píše…
Luci, to sedenie v okne je nádherné aj ja by som také chcela. Sedieť tam a ešte aj so svojimi zvieratkami musí byť úžasné. Andrea
Lucie Living píše…
Děvčata, moc děkuji za pochvaly našeho sezení :-)))

Susie, přeji ať se dílo podaří a už se těším na vaše sezení a fotečky :-)

Evíku, ano předělávání domu k obrazu "našemu"(což obnáší i nemálé kompromisy na obou stranách :-))), je nejen mraky peněz...ale mraky nervů...kdyby je někde prodávali , tak bych jich pár kilo brala :-)))

Marečko, často chodíme bosí, máme v celé domě podlahové topení a je to hrozně příjemný...právě v zimě :-)

Krásné dny!
Eva píše…
Chodím sem pozerať na posedenie u okna..... to je tak romantické!krása, krása, krása.....úprimný obdiv.... Adíkovi sa nedivím, že ho okupuje.....
Eva
Anonymní píše…
Lucka našla som váš blog nedávno náhodou a som tomu strááášne rada.Každý deň k Vám musím nakuknúť a neskutočne my vaše fotečky dodávajú energiu do dňa a chuť niečo robiť - tvoriť. /aj keď pri mojich slečinkách 4ročnej a 6mesačnej toho moc nestihnem :)/ Váš domček je úžasný a bývanie pod lesom neskutočné. Milujem staršie domčeky a mať okolo seba takú prírodu je môj životný sen. Kedže dom už máme a bohužiaľ priamo v dedine dúfam, že sa nám raz podarí zaobstarať si aspoň nejakú chalúpku v lese na víkendové čerpanie energie :)Držím palčeky pri budovaní vašeho krásneho bývania.
Jana píše…
Aha, tak to je to okno :-). Fakt úžasné. A mimochodem funguje to - sezení na okně mi našel google na prvním místě u tebe! Měj se krásně!
Marta píše…
Jo tak to pro nás se zima a nohy v posteli už vyřešily doufejme jednou provždy. Totiž na nás teď všude visí přikrývka 140x200 a my chceme abychom se cítili v bezpečí. To je také vlastně důvod proč takové peníze vkládáme do vzdělávání a do práce.

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...