co na sebe ...

...do divadla?

Přeji krásné úterý !

Dnes večer vyrážím do divadla, jen takového menšího, v našem městě, ale i tak, přemýšlím co na sebe?!
Opravdu nejsem zastáncem stylu v džínách do divadla, ale taky nemám nacpanou skříň společenským oblečením. Takže každá trochu společenská událost znamená ...
...no a co si vezmu na sebe?

Pro dnešní večer to budou černé lesklé a úzké kalhoty, černé sako a k tomu letní top v šedo-růžové barvě , oživený růžičkou  a náhrdelníkem, psaníčko a černé kozačky...

(tílko Camaieu, kalhoty a psaníčko Orsey, sako New Yorker)

(kabátek ,Pietro Filipi)


...a navrch, můj oblíbený kabátek s kožešinkou na rukávech a kolem krku:-)



Tady je ještě pár tipů , kdyby jste řešili podobný problém :-)...


(inspirace: Pinterest )

...klasické černé šatičky, těmi se nic nezkazí a podle zvolených doplňků se dají vzít opravdu na různé akce...



...tady ještě varianta černých šatiček pro romantičky...

... další věc která navodí outfitu trochu společenské atmosféry jsou lesklé, flitrované, třipitivé doplňky a oblečení...



...zlaté kalhoty...




...svetřík uháčkovaný z nějakého drahého kovu...



...šaty pošité kousky drahého kovu :-)...

...no a pro takové příležitosti by měl asi člověk v téhle skříni na výběr :-)





Věřím, že spousta z vás má v tomto směru větší fantazii, já jsem se moc nerozšoupla!

Tak teď jdu vymýšlet ještě nějakou zábavu pro mého maroda a taky nějakou lehkou večeři, pokud mám všechny suroviny bude to čína a pak hurá za zábavou!

Zítra poreferuji o představení :-)

Krásné odpoledne a večer!




Komentáře

Susie píše…
Milá Luci, dnes jsem po dlouhé době nakoukla, nějak nestíhám... a musím se smát..co na sebe do divadla jsem řešila minulý víkend .-) a hádej do jakého? No jasně, že do malého tam u nás v městečku .-) A přesně jako ty neuznávám ani zde džíny. Když jsem otevřela skříň, slíbila jsem si, že si konečně koupím malé černé.., které stále nevlastním... můj divadelní outfit se skládal z černých úzkých kalhot, černostříbrného topu s vodou a krátkým rukávem, řadou náramků a malé zlaté pidikabelky.. + šedostříbrný průsvitný pléd... ale já se tu vypisuji.. a hlavně jsem Ti chtělla pochválit Tvou volbu a taky další tipy na malé černé .-) těším se na zážitek .-) a jsem zvědavá na jaký kousek jdete.. Jestli tam hraje jedna jediná herečka.. Simona Stašová..tak se již neptám :-))
Krásný zážitek.. přeje ..
Unknown píše…
Krása,určo ti to bude slušet!!!
Lezarts píše…
Čeká mě to za čtrnáct dní. Je faktem, že do velkoměsta na divadelní představení, nemám problém co na sebe. Zato na ochotníky u nás nevím. Aby jsem tam zase nevypadala mezi "džínovejma toaletama", jako pěst na oko v případě, že to pojmu elegantně:-)
Bára píše…
Skvělé :-) S těmi tipy na malé černé jsi mi přišla vyloženě vhod. Já bych teď jen potřebovala zjistit, kde nějaké pěkné, ideálně ne za cenu celého mého rodičáku, sehnat :-)
Hezký večer! :-)
Lucie Living píše…
Zdravím Zuzí, bylo to tedy představení o jednom herci, ale super:-). Jo malé černé se hodí vždy! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Zdravím Reny no je fakt, že pokud jdeš na ochotníky a většina obecenstva ty džíny má...tak možná... :-)...nějakou elegantní džínovou variaci :-) krásné dny!
Lucie Living píše…
Zdravím Báro, no za dobrou cenu se dají docela pěkné šatičky pořídit v H&M a kór jestli už teď nabízejí šatičky pro štědrý večer :-) Tak přeji ať najdeš! Krásné dny!
Anonymní píše…
Nějak nemám ráda frázi o tom, jak je buranské přijít do divadla v riflích. Ono totiž fakt jde o to, do jakýho divadla jdeš. Jasně, do národního bych si je taky nevzala, ale do disku, do husy klidně. Nejde ani tak o velikost scény, ale o celkový koncept divadla. Myslím, že u nás existuje velmi úzká představa o divadle a o vhodném oděvu do něj. Přestava klasiky v klasice. Ale divadelo má mnohem širší rozměr; performance v parku, studenti damu na půdě, husa v sklepě... Sváteční oděv nikomu neodepírám, ani když jde na alternativnější představení, ale tak často prosazovaná nutnost večerní róby a povýšenost nad ty, co ji nemají, mě dost irituje. Tereza

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

můj malý byznys v roce 2023