na terase...

...v listopadu!

Krásné nedělní odpoledne blogerky!

Dnes mi bylo o poznání líp , hlavně jsem neměla teplotu, rýma se stále drží, ale už jsem neměla pocit, že mě přejel parní válec:-) a tak jsme dopoledne šli s Adíkem dokonce na procházku do lesa a odtud jsem si přinesla modřínovou větev...




...tak jsem si hned udělala trochu rychlé dekorace na terase...





...na modřínovou větev jsme navěsili pár sušenek pro ptáčky a dřevěného koníka...




...a Adamovi jsem dovolila chvíli hrát si na písku o což usilovně škemral už od středy...




...když už jsme si to na terásce tak vylepšili, udělala jsem i horký čaj s medem...





...a malinkatou dobrotu...




 ...taky vám chutná čokoláda "kaštany" ?...





...nám moc a já si hlavně užívám, že zatím, si se mnou Adík  ten čaj, rád dá :-)



Večer jsem sama doma, tak si pustím film, jen který si vybrat, mám tu...

Sociální síť , slyšela jsem že je dobrý, nebo s Natalii Portman  Černá labuť , ten chci hodně vidět jen si nejsem jistá , že je to film na "sama doma", pak tu mám film  Králova řeč a Colin Firth,  tak ten je docela dobrej pro večer "sama doma", ne?!  :-) a nebo možná oddechovku  Zkažená úča  s Cameron Diaz, kterou taky můžu...
...tak ještě nevím pro který se rozhodnu...


...mějte krásný večer a vydařený start nového týdne!



Komentáře

marecka píše…
Ahoj Luci, z tvojej ponuky poznám len Čiernu labuť a je to také pochmúrne, až psycho, zvláštna kamera... záleží aký chceš mať večer, či veget, či v duševnom napätí :)
Unknown píše…
Lucinko nádhera a je moc fajn,že už je ti lépe!!!
janavalachovicova píše…
Černou labuť bych sama doma nedala, teda jo, ale pak by mě to "sama" asi nebavilo. A nebo hodně alkoholu no ... :). Sušenky na větvi mě baví, jen mě hned napadlo, jestli z toho pak nebudou mít máčenky, až sprchne :). A kaštany mám ráda tuze, i když poslední dobou spíš Kofilu a Milenu.
Renata Caryfukova píše…
Lucie, snad se sama doma nebudeš bát! Já bych si vybrala Královu řeč /taky trošku kvůli Colinovi/. Zátiší s modřínovou větví má krásnou atmosféru. A jestlipak jste nakonec ty sušenky nesezobli místo ptáčků vy? /Kaštany patří do mé top trojky/. Mějte se a bacilům sbohem!
Unknown píše…
Krasna vetev,ja takove velke miluji i do interieru,doma jich mam nekolik a vesim na ne s oblibou sezonni dekorace,nebo jen tak rozbiji prostor vyssiho stropu nad polici.Mas to na terassce pekne a kozesina laka na male posezeni pri cajicku.
Věrka píše…
Na modřínu jsme taky byli - ale zatím odpočívá a čeká na svůj čas. S filmem neporadím... ale máš u mě na blogu "překvapení".
hezký večer Věrka
Unknown píše…
Lucko, vetev ale i celkova dekorace je moc podarenena. je fajn, ze je ti lepe. Z filmu neznam zadny, my ted zrovna koukame na Vojnu a mir a to je tak zdlouhave, ze se u toho bajecne hackuje :o) Mej prima tyden!
Janeathome píše…
Ahoj Luci, tak co jsi nakonec shlédla... já jsem Černou labuť viděla a je to pěkné psycho...jinak dekorace na terase vypadají skvěle. Měj se prima Jana
Vivi píše…
Lucinko, ty jsi neuvěřiltená! Každá tvoje fotka vypadá jako z nějakého zahraničního časopisu, kterými tak ráda listuju! Úžasný!
Hlavně, ať už jsi brzy úplně fit!
Vivi
Ilona Ř. píše…
Lucko,
doufám, že už jsi fit a společn s Adíkem jste bacily vyprovodily z domu ;-)
Na modřínových větvičkách jsme také byla a kaštany jsem milovala jako holka :-)
A film, já bych byla pro oddychovku.
RuonelA píše…
Ahoj.. u mě na blogu máš nominaci do jedenáctky..Pěkný den Lenka
Lucie Living píše…
Zdravím , tak tu jsem nedala...nakonec jsem měla na stolku připravenou Zkaženou úču a zkejsla jsem u 2012 konce světa ... Krásné dny!
Lucie Living píše…
Míšo díky! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Zdravím Jani, taky jsem se pro ni nerozhodla, nakonec jsem zkejsla u klasického vysílání TV a to u konce světa :-) Jo a větev je lehce pod přístžeškem, takže na ni neprší a to ani dnes ...a to že lilo, ale to už mají sezobáno , musíme zase doplnit!
Lucie Living píše…
Zdravím ..jak jsem psala výše , nakonec jsem neviděla ani jeden...ale doufám, že na ně brzo dojde :-) Déky, kdepak, my jsme měli přeci ty kaštany:)
Lucie Living píše…
Zdravím Katko, větví mám doma taky několik, ale tuhle modřínovou velkou venku jedinou, ten modřín je dost křehký, kožešiny miluju a už mám v merku nějaké další :-) krásné dny!
Lucie Living píše…
Zdravím Věrko, moc děkuji! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Zdravím Katko, moc děkuji,jo jo snad nás ty bacily opravdu opustily! Taky bych se ráda donutila k háčkování...že by filmem:-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Zdravím Jani, tak tu labuť bych nedala, ale nakonec z mého výběru nic...vytvrdla jsem u TV u 2012 - konec světa...a to ještě ani ne do konce...:-) Díky za pochvalu! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Vivi, moc děkuji! Snad už od nás nemoci nadobro odešly! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Zdravím Ilonko,

fit sama doufám už jsme:-) Film jsem sice nakonec zvolila oddychovku, ale zasekla jsem se u konce světa :-) Tak oddychovka snad příště:-)! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Ahoj , díky , krásný den!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...