ještě něco ...

... z víkendu.

Krásné pondělí blogerky!


Tak jak se se začátkem nového týdne máte?

My se máme pracovně:-), tak tu mám ještě pár obrázků z víkendu...

...ráno...





 ...na návštěvě...

(ták roztomilé mimi a u vrat nádherná vistárie)


...večer na procházce...




No a jedna perlička z víkendu...
...v neděli jsme navštívili malou vesnickou pouť, která se zrovna konala v den , kdy jsme se konečně vypravili podívat na mimčo.
Po tom co si dal Adam  a straší děti sestřenice, několik koleček na nafukovací skluzavce se rozhodlo, že se jde vystřelit růže...
...Adam tedy rychle popadl boty a vystřelil ke střelnici...
...tam jsme si střelili 5 broků kamsi...
...a maminka dostala "vystřelenou" růži...
...cestou k cukrové vatě, jsme zaslechli místo známého "poslední jízda vážení!!!!" zprávu , že u klouzačky asi někdo odešel v cizích botách...
...kouknu na Adama a ptám se jestli jsou sandály jeho? ...
...najednou mi přišli trochu jiné, než ty, které jsem koupila před týdnem...
... honem před školkou v přírodě...
...Adam mi odpověděl v úplném klidu "nejsou"!...
...tak jsme naklusali a boty vrátili, omluvili jsme se a nakonec se i zasmáli :-)
Adámkovi boty jsou dokonce i s monogramem, který jsem mu poctivě na všechny věci napsala ...
...a stejně si je nepozná :-)

Taky se vám někdy stalo, že jste odešli s tím, čím jste neměli?



Mějte krásný start nového týdne!



Komentáře

Unknown píše…
Krasne pondeli,
uz jsem ti to Luci chtela napsat driv,ale mas opravdu pekne fotky,zabery a potrehy a takovy spravny mixik.S temi botami to bylu usmevne,ale nejak si nevybavuji,zda jsem odesla s necim,co me nepatri,jo,deti,to je jina,ty si stale berou co neni jejich,at uz na navstevach ci v obchodech,ale to opravdu neni omylem,proste jsou to prtavci mali jeste.Ja tak maximalne mam v oblibe odchazet postakum s propiskami a nebo spise naopak,obcas neco v obchodech zapominam,jako napr.nedavno zakoupene kvetiny.
Eva píše…
Luci, krásné fotky=krásný víkend. Je vidět, že jste se měli fajn.Hezký týden. Eva
Amelie píše…
Krásné fotky. Nádherné mimčo. Moje maminka zrovna dnes donesla ze šňůry cizí mikinu...za chvíli zvonila paní, že jsme jí sebrali mikinu...
Bára píše…
Pěkný víkend jste měli, my také, vždycky je to vzpruha mezi pracovními dny. Mám moc ráda tvoje fotky, dovedeš v nich přenést momentální náladu, což umí málokdo.
Občas vyběhnu ze školky v návlecích, ale obvykle v nich dojdu maximálně k autu. Ostatně, je nás takových rodičů víc. :-)

Luci krásné fotky i víkend! :-) A rozesmála jsi mě. připoměla jsi mi vtipnou scénu, která se nám stala asi před 9ti lety. Moje máma mě pozvala do Vídně na Vánoční trhy. Jeli jsme s jejím bráchou a jeho ženou. Spali jsme v Pavlově a samosebou, jinak to nešlo, že jsme navštívili sklípek. Muzikanti hráli, dobré jídlo se podávalo a klasika...báječné moravské vínko. Když jsme se jali odcházet, strejda si začal navlékat koženou bundu. měl takovou delší.. Rval se do toho, já se smála...nálada po vínku uvolněná. Konečně na sebe tu bundu narval a když jsme odcházeli povídá mu nějaká paní " pane prosím vás máte můj kabát" On že ne, že to je jeho bunda. A ta paní s naprostým klidem povídá " a jak mi tedy vysvětlíte, že vám rukávy končí pod loktem?" Já jsem vybuchla smíchy a nemohla jsem se zastavit. Paní si vzala na sebe jeho bundu aby dokázala, že jí nesedí. Začali jsme ze strejdy doslova rvát ten kabát, do dnes nechápeme jak se do něj mohl nacpat :D:D:D:D:D Paní to brala sportovně, byla tam dost tma...ale už jen to, že mi nejde něco obléct, je mi to malé ale stejně v tom jdu domu :D:D do dneška mě to dokáže rozesmát :D Tak Luci krásné a veselé dny :-)Eva
Lucie Living píše…
katko, moc díky. Jo a když byl Adam v kočárku, tak jsem se taky občas vracela zaplatit do obchodu něco co si vzal jen tak :-). A o zapomínání bych se mohla taky rozepsat, pokud jdu někam a prší a když odcházím a neprší zásadně zapomínám deštník :-))) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Evi díky, měli . Krásný týden i Tobě.
Lucie Living píše…
Amelko, díky, jojo mimčo je super. No jo, to je náhoda :-)))
Lucie Living píše…
Báro moc díky za pochvalu , to jsem ráda , že se mi to daří. Tak v návlecích se mi to občas taky daří, nedávno taky ze školky bylo zrovna nasněženo a já si říkala, jak je prima , že se mi to neklouže ...než jsem koukla na nohy a mazala je vrátit :-)
Lucie Living píše…
Evi, moc díky! Tak to jsi mě taky pobavila, to si umím představit, hlavně že se z toho strejda dostal :-)))...z kabátu i z povznesené nálady :-))) Krásné dny!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...