nacvičuju na...

...šedou sedačku:-)

Přeji pěkný úterní večer blogerky!

I přes celkem nehezkou předpověď počasí, bylo nakonec celý den krásně  a tak se u nás začalo konečně s doděláváním terasy, bohužel po návratu od babičky jsem šla dílo zkontrolovat a zjistila jsem, že zítra ráno budu hned muset reklamovat...
...a to nemluvím o příjezdu pracantů:


"Paní máte tady zásuvku na míchačku, na 5 trnů ?"
NO... někde jo, moment zavolám muži....ten nechápe, můžou to zapojit kamkoliv... jdu si tedy prověřit informaci pracantů přímo k míchačce... a z míchačky na mě kouká zásuvka se stadartníma dvěma trny...aha tak už nic.
"Paní, a nemáte k té míchačce kabel?"
Hmm ...je určitě tam, kde jste tu míchačku vzali.
"Není, fakt ne"
Kde jste ji tedy vzali...aha tady ...a tohle bílé je kabel...!!!
"Aha , já hledal černý...a prodlužku máte"
Tady prosím...to že si k míchačce, nese druhý konec prodlužky než potřebuje, už neřeším...
...uvidíme jestli přijde , že mu to nepasuje a nebo si poradí sám... uf, zvládl to!


Hned jsem si říkala, že to nebude tak jednoduchý:-)...
...ale to doladíme:-)

Doma si zatím "zkouším nanečisto" šedou sedačku, přehoz jsem na rozích zapošila  aby to dělalo víc kompaktní dojem:-)...


...taky jsem zjistila, že musím mít v obývacím pokoji zelené rostliny...


...a nakonec jsem ještě doladila zátiší na komodě, za křeslem s kožešinou...



...tak nějak se mi k té kožešině,  ten paroh hodí :-)...






...a taky bych brala koberec, což bude myslím trochu problém s Adinou...




...je pravda, že už se hodně zlepšila dokonce si i přiběhne říct že chce ven, ale to jen večer, když jsme právě v obýváku, teď máme přes den, celkem často dveře na terasu dokořán, tak si ven dojde jak potřebuje, ale na podzim a v zimě, to zase začne...napít -ven, napít - ven... :-)

Teď si jdu dát nějaký dobrý čaj a asi si pustím nějaký pozitivní film...
...zítřek bude náročný:-)

Mějte pohodový večer!








Komentáře

Amelie píše…
Máte to doma moc hezké....
EvaVa píše…
Moc pěkné fotky a s tou míchačkou to mě tedy pobavilo:)
Unknown píše…
Krasny vecer Luci,no jo,my zenske si musime poradit se vsim,i s delniky na stavbe a tak...ne nadarmo se i rika,ze zeny dokazi delat vic veci najednou.Jinak uz se tesim na tvou novou sedacku,seda je fajn barva,neutros a hodi se naprosto ke vsemu a nebo pokud by jsi chtela rozsvitit mistnost,tak treba barvu cafe latte,nebo kremovou??Ale ty tam mas z velkych oken svetla dosti.Jinak zatisi je moc fajn,jen jsem se chtela optat,zda mivas kozesiny a kozesinove doplnky i prez leto.
Unknown píše…
Luci ahoj, veľmi rada tvoj blog čítam, ráno v práci alebo doma ak otvorím PC, tak moja súkromná pošta a po druhé tvoj blog :-)))
Chcela som ti len, že .... veeeeľa nových príspevkov Ti prajem (aby sme mali čo čítať)
Koberec a pes - nemám s tým dobré skúsenosti, my sme vyhodili jeden a veľmi drahý, lebo raz sa stalo, že ho ušpinil a nešlo to vyčistiť, smrdelo to stále :-(. Ten psí moč je veľmi silný, alebo je pravda to - ako môj muž hovorí - že mám nenormálne vyvinutý čuch a môžem vraj ísť čuchať drogy na hranice :-)
krásny deň - u nás sviatočný
Anna
Bára píše…
Zelené rostliny obývák "rozsvítily". Ještě než jsem četla tvůj postřeh pod fotkou, hned jsem si říkala, jak to tam ožilo.
Hodně majitelů psů se přes zimu mění ve vrátného, ale viděla jsem povedené psí záchody, třeba by to bylo řešení, kdyby se Adinka naučila.
Reia Aria píše…
Luci na sedačku už se těším, máš vybráno? Ale přehoz taky vypadá výborně! já jsem teda kožešiny uklidila i když lituju, protože žádné teplo není:-(. Miluju Tvůj paroh a ten tác je krásný, odkud? Moc se mi líbí Tvé doplňky. S pracanty držím palce, holt hlídat se musí, papa
Lucie Living píše…
Amelko, moc díky!
Lucie Living píše…
Evi díky, jojo o zábavu mám zase na pár týdnů postaráno :-)
Lucie Living píše…
Katko, já se taky těším, o krémové taky uvažuju, mám tu jednu podobnou deku ...asi si to vyzkouším...pořád nejsem 100% rozhodnutá! Kožešiny půjdou na léto pryč, ale to až tak někdy v červnu ...nebo až začne být opravdu teplo:-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Zdravím Aničko, moc děkuji:-) Jo tak tenhle nos mám taky....a díky němu vím , že naše Adina tím jak trpí žíznivkou a moc pije taky moc čůrá, ale naštěsti je to skoro voda, doktorka nám to dokonce potvrdila, ale hlt je to takový průtokáč :-) Tak uvidím, ale zatím to bude asi bez koberce:-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Báro, díky...díky za tip na WC juknu na to, ale nevím nevím, sama jsem v životě neviděla psa , který by se naučil na záchod:-). Krásné dny!
Lucie Living píše…
Šárko, těším se taky , ale finálně rozhodnuto ještě není...tuhle nerozhodnost většinou nemívám:-). Já uklízím kožečiny až tak v červnu do té doby je občas použijeme i venku když jsou ještě chladné večery:-) Dík za pochvalu parohu:-) a tác jsem koupila v OBI , mám jich několik. Jo a dík za držení palců....ještě to asi bude potřeba! Měj se!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...