příjemný...

...teplý večer na terásce!

Krásný večer blogerky!

Dnešní den pokračoval , jak jsem předpokládala, tak jak ho včerejšek načal:-)
Stres, milion telefonátů, vbitá baterie v autě, rozkopaná silnice k domu...
...a zítra jedeme dál :-)
Ale část zahrady za domem je srovnaná, dnes jsem tak vytrvale naháněla zahradníka, který nám má trávník založit, až se ozval, chudák až z Chorvatska...

...budeme tedy muset do příštího týdne vydržet...
...ale já už bych tak chtěla mít trávu....
...nebo alespoň vědět , že je zaseto :-)

Aspoň že na terásce je krásně, tam je všechno v plném květu....





...petúnie mi dělají radost tím, že se jim líbí i na tom parném slunci....



...dnes jsme měli s Adíkem večeři sami...



...tak si Adam užíval...



...u večeře je totiž tatínek přísnější než maminka :-)...


...no a já si teď , když už slunce nesvítí, užívám terasy...


...takže odtud můj dnešní příspěvěk:-)...



Když už se to dnes nedalo vydržet, zajeli jsme se vykoupat do bazénu ke kamarádce...
...a na zítra jsme se hned objednali zas :-)


Počasí nám poslední dny přeje , že jo?


U nás v domě je opravdu velké horko, ve spodním patře , které je napůl ve svahu (přesněji ve hrázi) je krásný chládek a než budeme mít hotové podkroví máme tam ložnice. V tyhle dny se to moc hodí, pamatuji si dobu, kdy jsme se snažili spát v paneláku s okny na západ v tyhle tropické dny a hlavně noci a vůbec jsme se nevyspali, teď je to paráda, takže pro tyhle příležitosti, si určitě nějaké ty postýlky v přízemí zachováme :-)

A jak vyhovuje počasí vám?


Mějte se moc prima!

Komentáře

rêve de vivre píše…
Krasny relax na terase. Ja teplo milujem, zajtra konecne napustame bazen, tak bude teplo znesitelne. Andrea
Luci, nevyhovuje. Já tyhle parné dny nemám ráda, podzim, zima a ještě jaro můžu :-) Doma v bytě dnes večer po návratu z práce bylo 31 stupňů! Takže zítra máme v plánu přírodní koupaliště a už se nemůžu dočkat. Jinak u vás krásná pohoda.
Anonymní píše…
Dobrý večer, chodím na Váš blog už hodně dlouho, ale teprve teď, když se směju nad Vaším včerejším příspěvkem, jsem se rozhodla napsat. Jedu na stejné vlně. Došlo u nás na rekonstrukci ulice a byli jsme vyzváni ať si do konce července opravíme všechny přípojky, ploty apod. U nás se jedná o novou příjezdovou cestu, přípojky plynu, vody, elektro a plot. Takže obvolávám projektanty, koordinuji bagr, kontejner, instalatéry, plynaře, elektrikáře, vyměřuji nový plot, objednávám KB bloky, beton, půjčuji bourací kladivo, míchačku, hutnící desku, musím nakoupit všechny kabely,do toho kleklo auto. Samozřejmě chodím do práce, tuhle akci mám jako bonus. Děti si už kupují kromě svačiny i šampon a mýdlo, jen nechávám na stole peníze. Večer přijde manžel a zeptá se: "Tak co jsi zařídila". Má kliku, že uklízí a žehlí, jinak jsem už vlastní rukou vdova. Zdravím. Martina
Janeathome píše…
Já jsem taky v pohodě, v přízemí krásný chládek, v podkroví vedro....ale nestěžuji si, pohodička:-) Akorát zítra musím do Prahy, tak tam je prý kolem 40, to bude asi něco. Uvidíme. Měj se krásně na terásce Luci, pa Jana
Unknown píše…
No Luci,mela jsem se za teplomilnou,ale po porodu,asi se me nejak obratily hormony,je pro mne maximum prijatelneho 25 stupinku a to uz je me velke teplo,idealni pro mne 22 a slunicko,takze chapes,ze tyhle vedra nesnasim,i v zime me je totiz teplo a chodim doma v tilku.Nastesti,i kdyz mame v baraku klimu,tak ji ani nepotrebujem,protoze kamenne obklady z venci a ze vnitr jsou super izolace,v lete drzi chlad a v zime teploucko.Mozna za to muze i to silene mnozstvi hliny na strese,kterou mame porostlou ted prenadherne rozkvetlou loukou.
Jinak davam tip pro netrpelive,cast zahrady,takove loucky jsme koupili koberec z travy,zeleno bylo hned a travnik je do dneska super.Na rozdil od jine casti,kde jsme zaseli a tolikrate se s tim potrapili,nez bylo dosti husto a rovnomerne.
Mery13 píše…
Ha ha...veľmi som sa pobavila :-))Pozdravujem.
Mery13 píše…
Tak ja teda horúco nemám veľmi v láske a dusno ako bolo dnes už vôbec nie :-( Momentálne hrmí a blýska sa šialene, ale aj tak som pre istotu poliala celú záhradu, neverím totiž že u nas zaprší :-))Dnes bolo desne 38 a zajtra ma byť ešte viac, br...ale popravde lepšie ako zima. Lucko maš to už teraz na teraske krásne a po úpravach...to bude určite super, teším sa už na ďalšie fotky :-)
Jana píše…
Ahoj Luci, my bydlíme v podkroví, takže chladný kouktek tiše závidím :-). Prosím tě, psala jsem ti ohledně samolepky - mrkni do mailu - že bys ji nechtěla? :-)
Vintagelover píše…
Luci, krásná teráska a moc hezká kytice :-) Horko celkem přežíváme, v domě máme příjemný chládek. Měj se krásně! Monika
Eva píše…
Ahoj Luci,sleduji všechny tvé krásné příspěvky, jen poslední dobou nestíhám jaksi reagovat:-))).....krásně sis pocestovala (moc hezké fotky)...a závidím terasu.Bohužel té já se nikdy nedočkám. Tak krásné teplé dny. Eva
Šárka píše…
ahoj a krásný horký den.moc pěkně sladěné kytičky na terase.u nás dobrý:).od letošní dlouhé zimy a propršeného jara mi teplo nevadí,vždyť za půl roku jsou vánoce.před sluníčkem se schovám na dvoře,na terasu nám praží sluníčko.a máme dům stejně jako u vás vsazený do svahu.u nás do skály,takže paráda.příjemné koupání
Lucie Living píše…
Andreo tak přeji prima pokoupání! Já teplo taky ráda, ale všeho moc škodí :-)))
Lucie Living píše…
Barboro díky, tak doufám , že jste se prima vykupčili!
Lucie Living píše…
Martino, tak klobouk dolů, ještě že teď nemusím do práce na 8 hodin...to bych tu organizaci všeho nezvládla! Drýím palce aŤ vše klape tak jak má! Moc díky za návštěvu a komentář!
Lucie Living píše…
Jani...uf tak Praha v tomhle počasí ...doufám, že jsi to v pohodě zvládla!
Lucie Living píše…
Katko, loukuna střeše...to musí být nádhera...máš to někde nafocené na blogu ? Díky za tip....kousek s travním kobrcem tu už máme a asi ještě část uděláme, ale celou tu velkou plochu jen osejeme...snad bude přát počasí!
Lucie Living píše…
Mary moc díky...tady už by bylo taky potřeba...ale bojím se že až to přijde bude toho zase moc :-))).
Lucie Living píše…
Jani to věřím, podkroví musí být v tomhle počasí děs...my plánujem pár dní o prazdninách u babičky v podkroví, ale v tomhle počasí by se tam ani nedalo být. Jeje to víš , že chtěla... na mailu už máš odpověď :-)
Lucie Living píše…
Moniko díky, kytice je trochu improvizace s plevelem a muškáty :-)
Lucie Living píše…
Evi , moc díky, jojo bylo to prima!
Lucie Living píše…
Šárko, díky moc! Taky mám ještě v paměti tu děsně dlouhou zimu, tak si ani nestěžuju :-))) Krásné dny!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...