black and ...

... black!



Ano černá a černá, tak nějak se mi poslední dobou zalíbila na dekoracích v obýváku.
A samozřejmě toho mám spoustu v bílé, takže jsem si zase trochu pomohla barvou ve spreji...


...a tak původní, bílý svícen z IKEA, má nový černý lesk:-)


Krásný čtvrtek blogerky!

Já jsem se na dnešek děsně těšila, protože jsem měla jít na masáž, ale jak už tomu tak občas bývá, paní masérka onemocněla, takže snad příští týden. A to ještě musím s tou masáží nějak vymyslet, 
tak aby nějakou masáž dostal i Adam. 
To proto, že když jsme na vánoce rozbalovali dárky bylo nejvíc dárků pro Adama  a pro mě (asi jsem byla opravdu moc hodná :-))) ) a tak abych ke stromku nechodila jen já,  některé moje dárky jsme "jakože" dostali jako rodina všichni...
...a Adam se teď dožaduje svého podílu na masáži :-)))
Poukaz, který jsem dostala je na 3h masáže "pro těhotné" , takže vyloženě rodinná záležitost :-).
Každopádně Adam žije v domnění, že tatínek si svůj podíl už vybral, protože onehdy  mluvil o tom, že byl na masáži (chodí pravidelně na zdravotní masáže s nohou :-) ), takže doufám, že paní masérka bude nabízet i něco pro děti, ale předpokládám, že Adámkovi bude stačit 15 minut a bude mu to připadat dlouhé...
...to já bych si dokázala klidně vychutnat i ty 3 hodiny v kuse :-) a nejraději mám jen klasickou masáž celého těla, žádné extra produkty jako čokoládu nebo med  a taky nemusím  ani kameny a baňky, nejlíp jen rukama a minimálně hodinu a ideálně celé tělo i obličej.
Taky máte rádi masáže?

černá na pracovním stole

Mějte krásný večer a zítra prázdninový (pokud máte děti školou povinné)!

P.S. První vysvědčení bylo super...budu doufat , že to tak vydrží co nejdéle :-)

Komentáře

Magdalena Sobeck píše…
No vida:)moc hezké!
Lenka píše…
Hezký večer. Já jsem fanoušek thajských masáží, ale olejových, ne klasických. Chodím jednou za měsíc na 2 hodiny. Hodinka je málo. A samo, že celotělová. Ač poslední dobou se mne recepční ptají, zda si nechám masírovat břicho, když jsem těhotná...To jsem byla naposled před rokem a půl...To potěší, no... Dobrou noc.
Bára píše…
černá je krásná, elegantní, ale bohužel jsem ještě nenašla neprašné prostředí, takže dávám přednost praktičtějším barvám...bára.kára
Anonymní píše…
Dobrý večer:)
černá je pěkná, možná časem doplníte jinou barvou,třeba růžovou:)
Masáže miluju ,jsem zastáncem aroma masáží i lávové kameny mě neurazí. Potom miluju obličejovou masáž,tu si vychutnávám.. to mi připomělo se objednat na kosmetiku. Jéé hned bych si dala říct..
Měkte krásný prodloužený víkend. Těším se na další čtení.
Petra
LucyinPrague píše…
Ahoj Lucie, masáže jsou bezvadna věc. Miluji masáž hlavy u kadeřníka a pak klasickou a lávové kameny. Po těch jsem byla jednou úplně v tranzu (v dobrém slova smyslu). Jo a před masáží je super sauna. Tělo změkne a prohřeje se. Budu muset taky vyrazit. Tam ať se maserka brzy uzdraví!
Marie píše…
Kombinace černá - bílá je fádní ,nehodí se do prostředí s malýma dětma.Masáže super a přeji Adámkovi,aby byl též namasírován,když to tedy byl rodinný dárek.
Biancaprincipessa píše…
uzasna kombinacia!

Pozývam na giveaway o značkové plavky, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html
Lezarts píše…
Masáž..., třeba půl dne a je mi jedno, zda pouze ruce či lávové kameny:-)!
Annie píše…
Černá barva je taky můj kamarád, nejradší natírám černým eternalem :) A.
Jana píše…
Hyacinty v černé misce budou určitě nádherné, dobrý nápad přestříkat bílý svícen. Já masáže moc nemusím, ale vy si jí s Adámkem užijte. Jana
Lucie Living píše…
Lenko, dvě hodiny ...ideální :-)...recepční by asi měly dostat školení :-). Krásné dny!
Lucie Living píše…
Báro, já mám jen pár černých drobností a naštěstí mi ani nepřijde že by se na ně chytal prach víc...nebo spíš , že by se třebana bílé chytal méně :-)))
Lucie Living píše…
Petro, tak růžovou mám zatím jen v podobě květin :-)...ale třeba :-). A obličejová masáž to je balzám, to taky můžu. Krásné dny!
Lucie Living píše…
Lucie já byla na masáži lávovými kameny jednou a moc mě to neoslovilo a pak na nich byla jedna kolegyně ...jinde, ale taky říkala, že klasická masáž je lepší, u mně teda vede aromamasáž a v propojení se saunou ...nádhera! Moc díky , přeji krásné dny!
Lucie Living píše…
Marie , mě přijde zase super kombinace černá-bílá se dá vzdycky na chvíli oživit jinou barvou. Myslím, že děti se mohou barevně vyřádit ve svých pokojích a je pravda , že nezřídka oživují všemožně barevné věcičky našeho dítka téměř každý kout domu, ale mám hrozně ráda, když ty hračky večer schovám a sednu si v pokoji kde tak moc barevno není :-). Adamovi by asi masáž prospěla, protože ho stále trápí ztuhlý krk. Přeji krásné dny!
Lucie Living píše…
Reny, taky bych si na půl dne dala říct!
Lucie Living píše…
Jojo ať žije natírání :-)
Lucie Living píše…
Jano taky doufám, že mi vykvetou :-)...a tak to jste asi první člověk od kterého slyším (no čtu), že masáže nemusí! Krásné dny!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

můj malý byznys v roce 2023