jdu s dobou...

...tedy alespoň s barvou!

S barvou roku...


...kterou je RADIANT ORCHID...
...jak jsem se včera dočetla na Anunku !

Zrovna mám na stole v obýváku rozkvetlou orchidej ve váze z IKEA v tomhle odstínu...


...a dokonce mi k tomu dnes ladila i svačinka...


...nejvíc asi pomazánka (řepa s křenem) :-)))



Já tedy asi zůstanu jen u několika doplňků, ale pro odvážné je tu pár tipů...
...jak jinak než z pinterestu !


Radiant orchid na doplňcích...



...ale můžete si ji pustit i domů...



...a nebo ji nechat jen zvenku... 


...tak jak se vám líbí?

Mně osobně se asi nejvíc líbí na těch orchidejích:-) 

Krásné odpoledne!

Dnes u nás konečně celý den posněhává, ale zatím z toho není nic než mokro, ale zase se to nemusí odklízet že:-))).
Dnes jdu dopřát svým bolavým zádům trochu odpočinku a rehabilitace na plavání, ale hlavně jsem se objednala na příští čtvrtek na masáž pro těhotné, poukaz na ní, jsem měla pod stromečkem a tak se moc těším!


Mějte se krásně!





Komentáře

Unknown píše…
Neholduji fialové... na mě moc agresivní! Nikdy jsem doma na stěnách neměla jinou barvu než bílou. Cítím se nejraději v bílé a v dalších světlých odstínech :) Ale vidím, že se trend vrací... mám doma křeslo ušák , které jsem dostala cca 40 let staré s takovou barvou a je stále krásné a materiál je nezničitelný. Hezký den Luci!
Akinoma píše…
Tolik jsem se těšila na sníh a konečně kdy i u nás ( nebydlíme daleko od sebe) trochu posněhává tak uklouznu na tom nic na zemi a mám asi výron či co, tak pofňukávám v práci...ta pomazánka vypadá luxusně ladila by mi k mojí dnešní rtěnce:-D...recept by nebyl?
El. píše…
Luci,
já nerada fialovou a nerada i orchideje.
Bůhví proč .. Takže u mě doma se tenhle trend určitě nemihne.
Nicméně, k masáži asi tolik .. v LIDLu teď měli takový masážní přístroj .. má sestra jej koupila babičce k narozeninám (v pondělí oslavila 86 let). Tak jsem se tak skepticky smála, evokovalo to ve mně Horsta Fuchse, Teleshopping a zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. ALE .. po vyzkoušení jsem byla příjemně překvapená a mimochodem, zrovna teď mi masíruje bedra :)
Je to takový typ, třeba i jako dárek pro někoho. Ale myslím, že je to fakt fajn. A to říkám já, odpůrce všech těchhle "vymožeností".
El.
QualityDesign píše…
To je barva! Do interiéru ne, ale Radiant Orchid šátek nebo svetřík by asi mi vůbec nevadil.
Do interiéru ne ! i když...mám stejnou orchidej...a to je nemám obzvlášť v lásce a tuhle barvu už vůbec ne ale kdysi jsem ji dostala darm a já se nedovedu o kytky nestarat, tak tady s námi prostě bydlí a porušuje moje pravidla :o))) Jinak doufala jsem v žlutou :o)
Anonymní píše…
Dobrý večer ,Luci,
fialová mi nevadí, kdysi jsme jí měli v ložnici.. ted pouze orchidej:)
Užijte si masáž, miluju masáže ,je to skvělý relax. Přebírat výbavičku je krásná práce, moje sestřička má termín 21.4. takže teprve teď to také postupně dává dohromady a v pondělí jsme se kochaly těmi malými bodýčky,dupačkami, atd.. už se moc těším na miminko.
Krásný večer,
Petra
Lucie Living píše…
Lucie , já taky moc ne, ale pár doplňků snesu a na květinách se mi líbí...každopádně tvůj ušák bude letos "in" :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Jejda...tak to je fakt pech...já měla kdysi dávno výron kotníku....sádra na 3 týdny...tak přeji ať to ten výron není! Pomazánka není home made, ale značka Alnatura z drogerie DM :-)
Lucie Living píše…
El tak to má tedy barva roku smůlu :-) No to vypadá zajímavě, ale já mám pocit , že mě ta záda bolela spíš od kostrče...každý krok...to nevím jestli by zabralo, ale díky za tip.
Lucie Living píše…
Jojo barvička je to pěkná, ale asi tím jak je zářivá tak se i rychle okouká, já měla kdysi v téhle barvě manžestráky a baloňák...od té doby ji na oblečení nemusím :-))) ...i když nikdy neříkej nikdy, třeba takové letní šatičky by nemusely být marné ...no a nebo kdyby se zadařilo a měli jsme tu holčičku , tak by to byla docela hezká barva pro mimi :-)
Lucie Living píše…
Aranel tak mě se zrovna na orchidejích líbí moc, já zas nemám moc ráda pokojové kytky co kvetou červeně...ale muž mi je pravidelně nosí domů...ale ne že bych jim nějak ubližovala vědomně ...ale nějak se jim u mně nedaří :-))) většinou odkvetou a pak už jen zeleně rostou. A tak třeba bude žlutá příští rok ! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Petro díky...jojo přebrala jsem toho hafo a opravdu toho mám ještě hodně na přebírání :-) Taky se těšíme :-) Krásné dny!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...