opravdu to evokuje...

...jaro!


Krásný start nového týdne!
Je to první ,regulérní týden tohoto roku a u nás ráno zavládla panika, to že se zase po čtrnácti dnech volna budeme muset se vstáváním a hlavně včasným vypakováním se z domu,  nějak popasovat,  to jsem tušila, taky jsem Adamovi včera připravila vše do školy a že toho bylo, protože dostal domů tělocvik a ručník a kelímek a bačkory....a teď něco nezapomenout :-)
 Což o to,  do školy jsme nic nezapomněli (snad :-) ), ale ráno jsem zjistila , že si nemám čím nabít mobil, naposledy si nabíječku půjčili kluci a protože jsem ji zatím nenašla, počítám, že si holka trochu pocestovala do NL, ale po chvíli vzpomínání a štrachání jsem našla USB kabel, kterým jde telefon nabít taky, takže klídek. Trochu větší panika se mě zmocnila opět při hledání klíčů od auta, auto měli poslední den taky půjčené kluci, tentokrát jsem věděla, že náhradní klíče mám, stoprocentně, ale kde?  Po prohledání několika šuplíků a několika kabelek se i náhradní klíč od auta našel...uf...
...nicméně ten původní klíč na mě čekal před domem...v nezamčeném autě...s klíčem v zapalování...
...ještě že se nenaplnilo pořekadlo "co nechceš mít , to půjč" :-)

Doufám, že jste začali týden s větším klidem :-)

Vánoce v obýváku ještě připomíná stromek, který nechám do konce týdne a světýlka, ta zatím zůstanou. 
Na komodě mám čerstvě přesazenou malilinkatou aloe vera (když máme to jaro :-) ) a k ní motýli a peříčko... a venku počasí na opalování :-)



 Mějte krásný den!


Komentáře

Unknown píše…
Luci,
tve historky jsou vskutku zajimave,nejak se divim,ze ja takove hledani ani neco podobneho nemivam,pritom myslim,ze nejsem nejak uzkostlive poradna,ale je fakt,ze klice,mobil..atd si davam TEMER vzdy na stejne misto a nastesti to uz deti nebere.No a jaro??Jen se obavam,ze pak,na konci ledna,jak prorokuji mrazy,budem trochu v soku,ze pak zima bude az snad do kvetna a opet rovnou leto...no nechame se prekvapit.
Unknown píše…
Luci u nás to na jaro teda nevypadá... mlha a deštivo spíše mi to připomíná nástup podzimních dnů! Tak snad bude i u nás svítit slunce.
Unknown píše…
Luci, a nas je takovy mismas. Bud je hezky nebo zima. Dnes od rana prsi a prsi, takze se priklanim vice k te zime :)
Vsimla jsem si, ze i se to u vas take zeleni...taky jsem ted tem greens prisla na chut.

Moc a moc zdravim a hezke pondeli.
Hana píše…
Luci u tebe to fakt k jaru spěje - máš to kouzelné ..... a ten ranní chaos - nezávidím...ale dobře jsi to ustála - holka šikovná ...moc zdravím ,
u nás překrásný slunečný den ....prádlo vlaje na šňůrách ,ach to miluji..... pa Hanka
Iri píše…
My jsme se chystaly jen do školky, ale chaos skoro podobný.) A jaro u nás taky je, užívaly jsme si dneska hezkou jarní procházku:)
Anonymní píše…
mila lucie zacal nam spatne novy tyden , dnes nam odesel nas milovany kocicak amosek. dekuji ti lucinko za velmi krasny blog,ctu denne,,zdravi te dae
Lucie Living píše…
Katko, já si ty věci které používám dávám také na své místo...problém nastává pokud je použije někdo jiny :-)))...a bohužel naše děti už to zase bere :-))), ale je výhoda, že když někam potřebujou, půjčíme jim auto a oni si to zařídí už sami :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Lucie tak když už není pořádná zima se sněhem, tak přeji alespoň to sluníčko!
Lucie Living píše…
Tak zelená patří k jaru že :-) a to my tady teď máme :-))). Ale stejně ještě trochu doufám v nějaký ten sníh, Adam se na něj hrozně těšil a ještě těší, tak snad se ho ještě dočkáme:-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Hanko co jiného nám zbývá než to ustát a frčet dál :-))) Ať prádlo pěkně schne, počasí je ideální :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Iri chápu :-))), volno bylo dlouhé :-) Přeji krásné "jarní" dny!
Lucie Living píše…
Dae, tak to je mi líto, to je vždycky smutné když odejde mazlíček. Přeji ať je brzo líp ! Moc díky za návštěvy!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...