venku...

...v lednu!?


Přeji krásný den ve středu blogerky!

Dnes už je to venku trochu horší, ale včera odpoledne jsme běhali po zahradě jen v tričku!







Sluníčko bylo hodně nízko a svítilo jako o život a dokonce i krásně hřálo, vůbec se nedivím, že je chudák příroda zmatená a začíná se probouzet.
Naše Adina byla lítáním po zahradě taky nadšená , jediná fotka kterou se mi podařilo ulovit s nerozmazanou Adinou, je ovšem ta, kde má pro změnu vyplazený jazyk :-))), většina pokusů o vyfocení našeho psa, končí vyfoceným prázdným trávníkem a nebo se v některém rohu snímku, objeví rozmazaný bílošedý flek :-)))

Krásný den!



Komentáře

Tak tohle u nás na Moravě nehrozí! Stále mlha hustá tak, že by se dala krájet a když náhodou vykoukne sluníčko, je to jen na malou chvíli. U vás to vypadá fakt jako na jaře!
Lucie píše…
Tak i pro Vysočinu je tohle sci-fi. To sluníčko trošku závidím, ale chudák příroda - i tady tím "teplem" pučí některé stromy - doufám, že to nebude jak vloni, kdy sněžilo snad do května... Hezký den, Luci!
Anonymní píše…
U NÁS NA SEVERU ČECH JE TAKY SLUNEČNO,MODRÁ OBLOHA,A NA SLUNÍČKU 13STUPNŮ.NÁDHERA...ALE....SNĚŽENKY MAJÍ VENKU ZELENÉ ŠPIČKY A RŮŽE ZAČÍNAJÍ RAŠIT.ZAČÍNÁ RAŠIT I ŠEŘÍK.......PAKLÁRA
Ajka píše…
No pane jo, tak takové teplo u nás nebylo:-)))
Carolina Mia píše…
... jj i u nás jaro v plném proudu. I když jsem byla teď venku zamknout dům a je tam pěkná kosa a nebe plné hvězd...tak zítra asi zase bude krásně... i ptáci pějí jarně ... slepice začaly nést vejce ve velkém a pučí i stromy... no myslím, že si to příroda vybere zase v květnu...Hezký večer, Věrka
Lucie Living píše…
Barboro jsem ráda, že když už není pořádná zima tak je alespoň jarně :-). Pokud se dá slunce poslat , tak posílám:-) !
Lucie Living píše…
Luci , tak na Vysočinu taky posílám pár paprsků...ale máš pravdu , taky si myslím, že nám příroda ještě nějaký ten mrazík dopřeje. Krásné dny!
Lucie Living píše…
Kláro, doufejme , že si s tím příroda nějak poradí a že všechno nepomrzne. Přeji krásné dny!
Lucie Living píše…
Ajko u nás hlavně na terase a tam kam slunce dosáhne to bylo fakt na opalování:-) Jinak ve stínu nic moc :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Věrko, každé ráno máme úplně zamrzlá auta a v celém údolí námrazu, když pak začne sluníčko opravdu hřát, tak se z terasy doslova kouří jak rozmrzá...a našeho psa ta pára hrozně rozčiluje a pořád na to štěká :-))). Krásné dny!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

můj malý byznys v roce 2023