v rychlosti...

...od nás!

Aneb familypost :-))).

Poslední školní týden je náročný, hlavně pro našeho nejmenšího. V pondělí jsme cestovali až do Hradce Králové na promoci mojí sestře...





... tak třeba to jednou budeme absolvovat i s klukama:-))).

V úterý přijela babička a teta z Holandska a tak jsme je vyzvedli v Praze a dovezli k nám...


...podala jsem instruktáž, jak u nás opékáme buřty...

Holanďani pečou buřty :-)))

...je to sranda, ale cizinci tohle moc neznají a největší problém jim dělá fakt, že se buřt jí rukama :-)))...




...ale většinou pomůže, když jim nandám porci na malý papírový tácek, přidám vidličku a nůž a nejí se u stolu...
...nakonec všichni s radostí uvítají příbor králů :-)))...



...v mezičase trénujeme s Maxem zvedání hlavičky...
...někdy už mu to moc dobře jde...
...ale někdy...
...i když se brácha na hlavu staví...


...Max si plete hlavu se zadnicí:-))).

Dnes jsme vzali babičku a tetu na výlet do Kutné Hory...







my si dávali v klidu kafe, zatímco Adam sbíral suroviny na předkrm :-)))


...výlet se moc líbil a babička by měla jezdit častěji, navštívily jsme spolu několik výstav v galerii a moc mě to s ní bavilo, babička totiž taky maluje a vystavuje a tak mě potěšilo, jak jsme se shodly v názoru na umění.

Maxovi se ale naše neustále cestování moc nezamlouvá a tak zítřejší procházka Prahou bude bez nás, ale jeden významný pokrok musím zmínit...
...měla jsem možnost spát 5 hodin v kuse!!!!!
Z pondělí na úterý!!!
Chápu , že pro někoho , by tahle délka spánku nebyla zrovna výhrou, ale od 10.4. byl můj nejdelší spánek 3,5 hodiny, tak potom 5 hodin v kuse ...
...to je pro mě výhra v loterii!!!

Mějte dobrou noc a zítra prima čtvrtek!!!

Komentáře

Táňa píše…
Lucko, obdivuji tu vaši výdrž. Padla bych nevyspáním, natož ještě výlet, promoce a návštěva. Jak to děláte? Jak je vidět z fotek, zážitky jsou to ale nadmíru pěkné, tak si je užívejte.
Anonymní píše…
Lucka, ale zvládate toho neskutočne veľa ... klobúk dolu. Váš život je neskutočne bohatý a vždy sa teším, čo nového sa zase od Vás dozviem. Viem, čo je to v noci nespávať, mám dvoch synov, jeden je už dospelý, druhý v puberte, ale ako bábätká ma tiež v noci každú chvíľu budili. Aj teraz mi príde skôr čudné, keď detičky v noci spia, lebo ja som s mojimi zažívala pravý opak. Treba ešte chvíľku vydržať, nakoniec sama viete, že to proste stojí za to! Tak prajem krásne leto a veľa energie!

Silvia
Jéé Kutnou Horu mám moc ráda! Naposledy jsem tam byla v dubnu 2012, měla bych to napravit. Krásné léto, Lucko!
Veronika píše…
Milá Luci, s tím spánkem to mám stejné;). Moc hezké fotky, ta, kde krmíte Maxe a usmíváte se s babičkou jedna na druhou je skvělá. Synové budou mít díky Vám krásnou fotodokumentaci. Mějte se báječně, Veronika. :)
Lennka píše…
Luci Vy jste ale nádherná rodina ;-) Sestře gratulace k promoci. Kutná Hora je nádherné město. Má zvláštní kouzlo... a nevyspání, to přejde. Musíme to vydržet ;-) Já jsem si říkala, že Sáře je rok a půl, že se už vyspím. Ale mám pocit, že jsem spala lépe, když byla maličká :-) Ale ono to tak rychle letí, ještě rády budeme vzpomínat na kruhy pod očima :-))

Krásné dny Luc

Lenka
Lucie píše…
Se nezastavíte, teda! A gratulace k pěti hodinám spánku - Juli taky občas "dovolí", aby mami spinkala déle. Jenže jak jsem v noci nastavená na 3 hoďky, tak se pak sama budím a hlídkuju, kdy se vzbudí i ona :-)
A gratulace sestře k promoci! L.
Unknown píše…
Luci, to jsou úžasné fotky! Je vidět, jak jste si se všemi příbuznými blízcí a jak je vám spolu dobře. A to je to nejlepší... Jen tak dál!

PS: doufám, že sis delší spánek pořádně užila ;o)
Lucie Living píše…
Táňo, ohledně spánku je to asi tak, že člověk si zvykne na všechno, nejhorší byly první tři dny po návratu z porodnice a pak už to není tak hrozný:-))), ale občas při krmění Maxe vytuhneme oba :-))). Krásné dny!
Lucie Living píše…
Silvie moc děkuji, energií mi sice občas bere, ale často i dodává právě Maxík :-))). Přeji krásné dny!
Lucie Living píše…
Barboro , KH je krásné město a když vyjde počasí , tak to nemá chybu! Krásné léto i tobě!
Lucie Living píše…
Veroniko díky, no o fotky v době digitálů opravdu není nouze:-))). Ale díky blogu mám množství fotek trochu víc pod kontrolou:-). Krásné dny!
Lucie Living píše…
Lenko moc díky, sestře vyřidím :-). Ale jo, vždyť jsem věděla do čeho jdu a že s mimčem toho spánku moc nebude :-)))...a to musím ještě Maxe pochválit, že je to pohodář a nijak zvlášť brečící mimino:-). No ono tohle nevyspání je asi ještě pohoda oproti tomu až nebudeme spát během jejich puberty :-))). Krásné dny!
Lucie Living píše…
Lucie díky, ale taky jsem se probudila, ale když se Max nebudil nedělalo mi nejmenší problém zase zabrat :-))). Sestře vyřídím , moc díky a krásné dny, přeji!
Lucie Living píše…
Deniso moc díky! Jo užila jsem opravdu každou minutu spánku :-)))!!! Doufám, že Max bude v nastaveném trendu pokračovat a spánek se bude prodlužovat...není nad to dobře se vyspat!!! Krásné dny!
Anonymní píše…
Luci, jste neskutečně akční , fotky jsou super,v kutné Hoře jsem nikdy nebyla, ale určitě je tam krásně.
Jste si hodně podobná se sestrou a máte krásnou maminku:) a je fajn,jak pěkné vztahy máte v rodině,to se vidí málokdy v dnešní době.
5h spánku věřím ,že bylo opravdu zasloužených a byla jste za ně ráda.
Krásný víkend a těším se na další fotky a psaní....
Petra
Anonymní píše…
Lucinko máš krásnou rodinu. A to nevyspání je asi pro každou mamču normální.Všechny jsme si to užily:))). Gratuluji sestře. Hodně zdravíčka a štěstí přeje Irma.
Kami píše…
Krásné fotky Luci! :))
TWF Kami*
Anonymní píše…
What im missing in the picture and Lucy you kind of look like my grandma in a good way and I can't believe my father has fray hair or at least is finally accepting it

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...