ach ty...

...plány!



Krásné páteční ráno!

Dnes mám pocit, že to je přesně o tom, jak si uděláte plány a jak je pak všechno jinak:-).

Zítra slavím, dohromady s kamarádem, který má 40. Plán je takový, že během odpoledne a večera nám oslavou projde asi 50 lidí. Odpoledne s dětičkami a večer se to protáhne už bez dětí :-))).
Takže já měla seznam co nakoupit dnes ráno, ale Maxe trápí tak hrozně rýma a v noci skoro nespíme, ráno ho musím celého vyčistit a i oči má zalepený. Není mu dobře , takže já dne rychle nakoupila jen to nejnutnější - pro něj a šup s ním zase do pelechu, tam bych nejradši zalezla taky, nejen, že jsem nevyspalá, ale cítím že na mě ta rýma jde taky :-(.
A nechápu, jakto, že díky té rýmě nespí v noci, ale ráno to pak většinou docela dobře dospí.
Nákup který mají kamarádi objednaný nebude dle plánu v 9 ráno, ale až ve 4 odpoledne...
...tak to nevypadá, že půjdeme brzo spát !

No, ale zatím si užívám pohodu a klídek , než se přípravy rozjedou ...


...hledám inspiraci na občerstvení a popíjím kávu...



...taky přemýšlím, jak dostat z dokoupených zásob skleniček, ty samolepky ze dna...
...nějak jednoduše:-))).
Před dvěma lety jsem měla těch původních skleniček 12, teď mám 3 :-)))!



Ale panice nepropadám :-), však ono to nakonec všechno klapne...
... jako vždycky :-)))!





Mějte moc prima pátek  a krásný víkend!




Komentáře

Anonymní píše…
A nechápu, jakto, že díky té rýmě nespí v noci, ale ráno to pak většinou docela dobře dospí.

?????????????????????????? ÚNAVA?????????????????????????????????
A ráno bývá chladnější vzduch.
A DOBŘÍ přátelé pochopí nemoc dítěte.
Anonymní píše…
...rada na nálepky...stačí kapnout trošku oleje a jdou pryč samy..
Anonymní píše…
Fakt ?...ja som otáčala hore dnom, navlhčiť, cif...neskôr zdrsnenou stranou hubky dole, ale išlo to aj tak ťažko....a Luci, hoď spiatočku, ty sa musíš šetriť...a aj deti...vy ste teraz na prvom mieste....ľudské ohľady bokom...:-))))
Lucie Konečná píše…
Fénem. Vyzkoušeno.
A přeju krásnou oslavu, přátelé jsou nejvíc!!!
Anonymní píše…
Lucie užijte si oslavy, moc ráda čtu Váš blog, líbí se mi, že si na nic nehrajete a že je takový upřímný, když se nedaří, tak to kldině napíšete, vyfotíte se klidně nenamalovaná a i tak Vám to moc sluší :) Líbí se mi, že si nehrajete na to, že máte dokonalý život, ale dokumentujete jej tak, jak prostě běží, ale z těch fotek na mě vždycky dýchne pohoda :) A Vaše bydlení je také moc krásné, líbí se mi Vaše zahrada i dům a tiše závidím z našeho cihlového bytu 2+1, ale tak třeba to není napořád, jsme teprve ve startu po škole :)

Hezké dny a brzké uzdravení :)

Klára
Slavka píše…
Dobry den, drzim vam prsty, aby ste to zvladli - je to aj o rozdeleni uloh, tak vam snad manzelka/partnerka spoluoslavujuceho kamarata pomoze :-)

Problem s odlepovanim nálepiek na novych pohároch ci kuskoch porcelanu mam aj ja, a zaruceny recept som este nenasla.
Hana píše…
Luci ty samolepky potři olejem a oni půjdou dolů snáz , ty letní fialy máš úžasné...uvidíš ...nestresuj se nakonec oslava bude bezva..... zdravím Hanka
Monika píše…
Plány? To se s dětma nedá :-D U nás jsme v poslední době pár věcí plánovali a nemoc dětí nám to totálně rozprášila ... Terezce 2x píchali ouško. Takže teď jsem hooodně opatrná, než vyslovím slovo "plán" :-D Každopádně držím palce, ať se oslava vydaří podle tvých představ a hlavně, ať jste s Maxem zdraví!!! Krásný víkend přeji!
Lenka píše…
ahoj Lucie, já vždycky sklo s nálepkami namočím na hodinu do teplé vody a jdu si po svém. za hodinu je jednoduše sloupnu, pořípadě umyju drsnější stranou houbičky. :) Jinak přeji, ať vám vše vyjde podle plánů... držím palce!
Anonymní píše…
To je asi teda len moja skúsenosť,,,hodiť spiatočku zo sveta do mikrosveta mojich... ,, lebo čím viac ľudí , tým horšia reakcia u môjho autistického syna, muža...a aj dcéry,,,,ale priatelia sú naj...blízky...ale len na tebe záleží, čo ti vyhovuje,koľko vládzeš, ... bolo len na mne, aby som štrukturalizovala bezpečné zázemie s ohľadom na autizmus, ktorý sa zhoršuje pribúdaním ľudí, aj tých v domácnosti....takže tak :-)...užívaj si !
Unknown píše…
Ahoj Lucko, Tomáš na to používá sádlo, a vždycky to pomůže raz dva!! :-) Zítra ještě nevím, kdy dorazíme, ale kdyby Maxínek ještě nespal, tak si ho klidně vezmu na starost...:-) Těšíme se!!
Malá Dominika píše…
Jéé, to bude určitě super oslava :), to se máte :) A přeju ať je Maxík brzo zdravý! A fotky jsou moc úžasné :)
Ať se oslava vydaří a že o tom vůbec nepochybuji!
Jitka píše…
taky mohu doporučit. Odstraňujeme tak cenovky a různé polepky v práci. A když je to lepkavé, očistíme WD čističem. Zdá se to mastné, ale na to lepidlo je to báječné. Zaschne to a nic po cenovkách nezůstane.
Anonymní píše…
Lucie ať to spolu s tvým Bobem vše zvládnete :))) , Jana
Unknown píše…
nápadů na odstranění samolepek hodně, přidám, ten, který jsem se naučila ve vyhlášené prodejně skla - byla to každodenní činnost :D - samolepku jednoduše postříkat ironem, aby byla celá mokrá. Za minutku sundám a ještě je noha od skleničky vyleštěná :)
Unknown píše…
olej....postavit na talířek s olejem a za chvíli je dokonale odlepená
Jana

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...