snad to nezakřiknu...

...ale vypadá to, že se mi opravdu vrací energie!
A chuť do života!

Přeji krásný pátek!

Jsem ráda těhotná, ani mi nevadí, že zase naberu kila, ale to období únavy a beználady je fakt náročný.
Už mám zase chuť dělat spoustu věcí a i když někdy na to ta energie stejně nestačí, ta chuť do života je to co mi opravdu chybělo.
Jsem ráda za to, že mi nepřipadá všechno zbytečné a bezdůvodné, hlavně ty zdánlivě a v širším pohledu opravdu zbytečné věci, jako kytky na stole a polštáře na gauči :-).

Mám radost, že mi zase zvednou náladu zbytečnosti a že mám chuť plánovat, nakupovat, organizovat, oblékat se, fotit, prostřít k jídlu, uklidit, zavolat známým a kamarádkám, jít do kina, přečíst si knihu,  uvařit nebo upéct něco dobrého, posekat zahradu, konečně naplánovat dovolenou...
...no prostě žít.

A tak jsem pro začátek trochu zanakupovala, můj muž se směje tomu, že si teď hodlám dohnat ty měsíce kdy jsem ušetřila...
...no hodí se to, brzo budu mít narozeniny:-))).
Ovšem to že musím dětem obstarat nějakou letní garderobu na svoje narozky asi nesvedu :-))).

Ale zpět k nákupu.
Hrozně dlouho jsem se rozmýšlela, jestli pořídit Maxovi na hračky velký látkový koš od Ferm living half moon, milovnice nordic stylu jistě vědí:-).

A tak se Max už prohrabuje košem velkým skoro jako on a já se kochám...


...mám z něj radost...


...a Max taky...


...a i Adam nad ním zajásal a že prý chce taky , ale s rybami...
...tak to si tedy nejsem jistá, kde seženu a zase tolik nové energie abych mu ho třeba ušila ještě asi nemám :-))).

Max dělá pokroky...




...když má něco v rukách , tak chodí sám :-)...


...jeho nejoblíbenější hračka je krtek a to ho v tv ještě pořádně neviděl...


...a taky se naučil sám vylézt na gauč...



...a hrozně nad tím jásal a hned potom jsem musela zasáhnout...
... neb dolů, to chtěl vzít hlavou napřed :-) ...


...no a i on si všiml nových polštářů, povlaky jsou od Ylvy Skarp a její plakáty a dekorace s písmem nebo jen kaňkami se mi hrozně moc líbí, polštářky se líbí i mému muži , ale Adam měl zajímavou reakci... "Mami cos to udělala, čím jsi to umazala ty polštáře?!" :-)))


Mějte pohodový pátek a užijte si letní víkend!


Komentáře

Monika píše…
Jů, Max je šikula, takové pokroky!!! No však už je to velký kluk :-) Pytel na hračky vypadá úžasně! Tak jsem zvědavá, jak se popereš s tím druhým - rybičkovým - pro Adama :-) Hodně štěstí! A hlavně, ať už tě ta prima energie neopouští!!! Krásný den přeji.
Anonymní píše…
Z těch cen je mi až ouzko a nezávidím, ale toto mi hlava nebere.
A Váš muž je asi jeden z mála, kdo se i po takových nákupech směje.
To nepíšu útočně.
Max je kouzelný, také ráda vzpomínám na dny, kdy syn zažíval ty "první" objevy:-)
Petra
Anonymní píše…
Milá Lucie,
ráda Vás čtu, už dlouho, i když málokdy reaguju. Na Váš blog chodím, protože je to taková oáza pohody, dobré nálady a inspirace. Zkrátka, když na mě leze depka (a to je docela často), kouknu se, co je u Vás nového. Ovšem, Vy jste to teď přesně pojmenovala - a trefně vydefinovala jako chuť do života " .... všechno zbytečné a bezdůvodné, hlavně ty zdánlivě a v širším pohledu opravdu zbytečné věci, jako kytky na stole a polštáře na gauči :-)..." To je, co já mám často. Ta nechuť. Napište někdy, jak z toho ven, budu ráda.
Zdravím,
Monika
Anonymní píše…
Milá Lucka, dnešné foto zariadenia u vás, tak vydarené zapadnutie boxu a foto vankúšov do izby, jedna radosť ! , ma inšpirovalo k tomu, že som dofotila kuchyňu s mojím !! foto obrazom od BG, pre radosť !!, / od nej si určite objednám ešte foto vankúše, keď vidím ako im to na pohovke u teba svedčí /a svedčí to aj foto vankúšu mojej dcéry Dorotky - koníku na lavici v jedálni, tak už to je na mojom blogu :-)
Boxy zvažujem už dávno, či od JatH, či od H&M...tento s Maxom je naj !
Max je zlatý a fotogenický, najmä v tom bielom :-)
P.S.ten bazový kvet v cestíčku skúsim, susedka má bazu :-)
Veľa vitality, myslím na vás ...!
Anonymní píše…
Přiznávám, pokud zhřeším, v o hodně menší cenové relaci a pokud se manžel zeptá a já mu sdělím "upravenou" cenu, i tak zaúpí:"To není možný!"
Lucie, já toto zakoupit, nemluví se mnou ani klika u dveří - bylo by mi líto dát tolik např. za jeden povlak, originál neoriginál.
A moc ráda vzpomínám na nakopnutí s malovaným porcelánem - viz vaše modré puntíky.
Vsadím se, že pokud by se dal sehnat zpevněný bílý pytel, vy a snad i šikovný Adam by jste ho potiskli i sami a navíc by to byl superoriginál:-)
Chápu, že v ceně je i značka jméno a POCIT RADOSTI, ale opravdu se mi to zdá moc.
Simi píše…
Máte nádherné děti, je moc dobře, že budete mít další! Ať je Vám dobře, hodně radosti a pohody!!
Anonymní píše…
Je to nestoudna cena - značka neznačka . Raději bych ty peníze darovala na pomoc zvířatkum, z toho bych měla větší radost !
Anonymní píše…
Veď darujte, môžte sa vzdať napr. rohlíkov a jesť miesto toho chlieb, dá sa vzdať kávy...obchádzať výpredaje a čo ušetríte darujte ! Miera je v srdci nie v cene nákupu !
A zo srdca aj vychádza, či sa podpíšete, alebo nie !
Blog sa nepíše, aby sme niekomu oceňovali jeho domov cez peniaze...je to závisť, aj ja ju pociťujem, je to hriech , s tým sa ale musím vysporiadavať sama, v srdci !
Omarka píše…
Určitě není jeden z mála. I já mám doma takového muže.
A nikdy jsem před ním ceny neupravovala, to mi připadá trochu podraz.
Pěkný den přeji všem.
Lucie Living píše…
Moni díky, roste jako z vody:-). No sama nevím, ale nechábu kde se bere ta láska k rybám :-))). Krásné dny!
Lucie Living píše…
Ano, není to levné, ale nemyslím si že zrovna tohle je přemrštěné,myslím, že s ena trhu najdou věci s mnohem přemrštěnější cenou:-). A ano, pokud si to můžu dovolit , tak si radost ráda udělám, nevidím na to m nic špatného a každý si tu radost může udělat po svém, třeba darovat peníze zvířátkům :-). A je pravda , že se dá udělat podomácku spousta věcí a celkem dost bych jich zvládla, ale prostě jednou za čas pár originálním neodolám:-). Mějte krásné dny!
Lucie Living píše…
Moniko , moc díky za návštěvy. Já naštěstí tyhle nálady moc často nemám, jen se začátkem těhotenství, ale asi je to o nastavení mysli, je na tohle téma napsaná spousta knih a hodně lidem pomáhají, já sama je nemusím , mám trochu avrzi k těm obecným radám, ale když se nad tím zamyslím, tak je to o tom jak si to člověk sám pro sebe nastaví a podívá se na svět tak,aby viděl ýe se opravdu má dobře a hlavně se zaktivovat k čemukoli ať už k tomu udělat si relax po svém a nebo jít řečit něco co zrovna není tak jak by rád aby bylo. Tak přeju ať je nenálada a nechuť brzo pryč! krásné dny!
Lucie Living píše…
Alenko moc díky, obrazy od BG jsou krásný, už jsem o nějakém taky uvažovala, ale zatím jsem se nerozhoupala, mě se totiž hrozně líbí ty industrialní, ale zase musím najít místo kam by se mi to hodilo :-). No jo je to věda :-))).
krásné dny!
Lucie Living píše…
Simi moc díky! Krásné dny!
Alien píše…
Petro, zkuste prostě jen pochopit, že Lucka a její rodina prostě patří k lidem, kteří mají na vyší životní úroveň... O tom to je a je to celé... Pokud se s tímhle srovnáte, budete v pohodě a odpustíte si podobné zbytečné komentáře...
Anonymní píše…
Je zvláštní, kolik z vás se pustilo do Lucie, že si to ZA TAKOVÝ PRACHY koupila, ale ani jedna se nepozastavila nad tím, že to obchod ZA TAKOVÝ PRACHY nabízí :-)) Mám dotaz... za jak dlouho průměrná kuřačka prokouří jeden takový polštář? A přesto asi neoslovujete na ulici kuřačky, aby ty peníze daly radši na zvířátka - že? :-)))
Kateřina

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...