dnešní ...

...snídaně!


 Krásné (až moc...uf) nedělní odpoledne!




Dnes jsme si přispali a tak když jsme se rozhodovali, jestli budeme snídat venku nebo doma, vyhrálo doma, kde je teď přijatelněji než venku , kde na stůl svítilo ranní slunce, které jindy nedočkavě vyhlížíme a pak si užíváme prvních paprsků...
...dnes ne, uvnitř je mnohem lépe než venku na jakémkoliv slunci, tedy ať už ráno nebo večer:-)

O prázdninách kombinujeme společné snídaně a dny kdy si každý vstane kdy chce, obědy jsou většinou vždycky ve stylu... kdo, kdy a co chce, pokud nejsme někde venku a není možnost si dát oběd v dobré restauraci :-), ale společné večeře dodržujeme.

Dnes se nám podařilo snídat společně...


...a protože jsem vstávala první...


...bylo čerstvé pečivo :-)...


...míchaná vajíčka, ale i jiné různé druhy všemožných snídaňových pochutin...




...k pití jen osvěžující voda, o čaj nebo kafe (kromě mně, já bez kafe nefunguju) nikdo nestál...



...hned po snídani jsme vyrazili k vodě, jen mládež si půjčila auto (bez klimošky) a jeli někam na Moravu na výlet...blázni...každopádně koupat se budou taky, minimálně ve vlastním potu:-)

No a teď už na část údolí dopadá stín...to je lahoda!
 A děti se cákají v potoce, kde je taky krásně!
Tak snad budou mít meteorologové pravdu a zaprší!
(nevěřila bych, že tuhle větu opravdu napíšu :-))) )

Mějte krásný zbytek víkendu!

Komentáře

Akinoma píše…
Mňam...o takovéhle snídani se mi může jen zdát...teda ne že bych nechtěla...ale samotnou by mě to nebavilo a dcera leze obvykle z postele až kolem oběda...jak se vám líbilo včera v K.H. na plovárně? Viděla jsem tě s Adamem ale nějak neměla odvahu tě oslovit...
Lezarts píše…
Hotový brunch:-D
My jsme ještě zvládli snídani venku a ve chládku. Oběd zavřeni doma a večeři jsme přežili po západu slunce, znova na terase.
Jedině za tohoto počasí má naše vlhká kuchyně výhodu = přírodně klimatizuje:-)
Bára píše…
Kdyby mi tak někdo taky takovou chutnou a krásnou snídani připravil... :-)
Vypadá to úžasně :-)
Taky jsme se dnes drželi doma nebo se smáčeli v bazénku. Byl to takový ospalý den :-)
Susie píše…
Luci, necheš mi taky přijít udělat snídani? :-) Nejen, že je to slast pro chuťové pohárky, ale i pro oči *** Miluji velký stůl hojnosti :-) a ve Tvém podání je dokonalý :-)
Anonymní píše…
To je idylka!!! Já chci taky... Jde Adámek na 3.ZŠ? To bych Vás hned poznala a vy byste mě poznala podle RM tašky. Já se když tak přihlásím. Sranda musí být. VOKOPKA
Anonymní píše…
Tady,tady !! Já chci kafe..jinak taky nefunguju :-)Fotky jsou parádní (jako vždy), dýchá z nich pohoda..i při tom šíílenéém vedru. Sem si říkala, že se aspoň vyškvaří podkožní tuk, ale on se pod kůží pouze rozpustil, takže tělo dostává divné rozměry :-D Vás se to, Luci, netýká, chodíte běhat po ránu...z čehož by mě osobně trefila MRKVICE..ééé...MRTVICE..:-D A kampak dojela omladina na Moravě ?
p.s. Luci, neťuknem si kávou na tykání ?!? Nebo nějakým mlýnským špiritusem ?!? Žaneta.
Anonymní píše…
U nás na západě už v noci pršelo,ohromná úleva.Teď je pod mrakem a poprchává.Marie
Lucie Living píše…
Zdravím, jé tak to jsi mě klidně oslovit měla! Koupaličtě v KH máme moc rádi, jezdíme do Kolína dovnitř a do KH ven :-) Kluci byli v sobotu v kině a původně měl být Adam u babiřky a dědy, ale protože bylo děsné vedro bylo by to na babi a dědu trochu moc , tak jsme pro Adama vymysleli náhradní program :-) Bazén může kdykoli a v jakémkoli množství:-) Krásné dny a třeba někdy u bazénu !
Lucie Living píše…
Lezarts u nás máme naštěstí přijatelně dole v ložnici a pokojíčku, v kuchyni a obýváku je to horší ale během pálení slunce je to lepší než terasa...tam ale večeře můžem, to už je slunce za kopcem :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Báro díky, ale jak jsme psala není to každý den... ono totiž zajistit aby bylo všech sedm lidí vzhůru a byla to ještě snídaně ...to není tak jednoduchý :-))) krásné dny!
Lucie Living píše…
Zuzí...a víš že jo...ale vstáváme brzo :-))), jinak si musí každý obstarat sám :-) Moc díky , krásné dny!
Lucie Living píše…
Díky! Adíjde na 4.ZŠ, ale svět je malý třeba se potkáme, pokud potkám tašku budu se hlásit :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
:-))). Ale s tím tukem by to nebylo špatný, taky by sem nějaký našla:-))) Mládež navštívila Blansko, Macochu a Ponkevní jeskyně. Tak na Tebe Žaneto ! Ahoj a krásné dny!
Lucie Living píše…
Zdravím Marie, koukám, že jste to tam měli o něco dřív! Ale po dnešní noci už je fajn i unás!
Anonymní píše…
To jste vybrali lépe než my, třetí dítko za 3 roky asi taky pošlu na tu Vaši školu. Doufám, že to nečtou nějaký úči z trojky. Ale potkáme se určitě, poznávací znamení - taška od R.Mitnik. :)))VOKOPKA
Lucie Living píše…
Upřímně , moc jsem nevybírala, nemám zkušenosti s žádnou školou (krom té své a to už je dávno :-))) ) a všem kamarádkám buď jdou taky děti do 1. nebo ještě ne ....na 4. chodí pár dětí co znám z naší vesnice a chodil tam synovec , ale to už je taky víc jak 10 let :-))), tak jsem sama zvědavá!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...