inspirace ...

... a u mně v lese ...


...pod kapradím...


 ...kde jsem sice začala psát tenhle příspěvek, ale netrvalo dlouho a přesunula jsem se ven :-)




Přeji krásný, pohodový , prázdninový pátek !

Letos poprvé cítím tu pravou, prázdninovou atmosféru...
...sedím na houpačce vyložené polštáři, v letním ohozu, bosé nohy, na nose sluneční brýle, v nohách spí pes , Adam běhá kolem s dětmi od sousedů, já popíjím kafe a občas zaběhnu na kontrolu k "pravé" boloňské omáčce, která se vaří na plotně, poslouchám jen cvrlikání ptáků a zurčení potoka ...
...a taky poslouchám, jestli už mi roste ta tráva ! :-))) 

Už minulý rok v létě, mě zaujala reportáž v časopise Ikea live, z domu interierové designérky Hanne Poli... 


...obrázek s jejím posezením a zeleným trávníkem,  mě hned padl do oka...
...vzhledem k mému již několika- letému traumatu z faktu, že kolem našeho domu uprostřed přírody, žádnou trávu nemáme :-) ...
...ale zaujal mě i celý dům  a jeho vybavení a dokonce i příběh Hanne, jak že k domu ve slunné Itálii, vlastně rodačka z Norska, přišla...



...a tak jsem trochu zapátrala na netu...



...a našla...
...nejen oficiální stránky Hanne Poli, kde najdete kromě fotek z jejího domu, také fotky interierů, které tvoří, ale taky jednu italskou video reportáž ...
...které sice vůbec nerozumím (Italštinu opravdu neovládám:-)), ale je v ní spousta záběrů z domu i okolí...


...a nakonec ještě stránky IKEA LIVE , kde najdete nejen fotky, které jsou i v papírovém vydání, ale taky krátké video a hlavně ještě spoustu reportáží z domů a bydlení se zajímavými interiery, které se kdy v časopise objevili :-)

A u nás doma se mi opravdu líbí...
...ale k bydlení v domě Hanne , by mě nemusel nikdo přemlouvat:-)

Mějte nádherný pátek a celý prodloužený víkend!



Komentáře

Unknown píše…
Luci,mas pravdu,i ja miluji pro nekoho takove to chladnejsi leto,ale dost teple na noseni tricek bez rukavu a nonstop dokoran otevrene dvere z obyvaku na terasu.A tva inspirace domovem??Uzasna,ale uznejme,ze uz to vedomi,ze dum je v krasne Italii dela domov jeste kouzelnejsi.Kazdopadne slovo domov rikame tem nasim,takze urcite by jsme je nevymenily,maximalne presunuly.Dekujem za odkazy na Hanne a me se fotky libi hlavne i diky prekrasnemu prosluneni.Preji krasny svatek.
Janeathome píše…
Luci, tak to jsme dvě:) Mě loni Hanne taky zaujala a projela jsem si jako ty internet a dokument shlédla. Krásná ženská, krásné bydlení a krásná Itálie. Co dodat, že:) Tak pa a ať tráva roste!
Ta houpačka a posezenní pod stromem ... to bych si nechala líbit. Moomentálně spíš jen zdát, protože bydlíme v bytovce. Jak dopadla omáčka? Krásný den!
Susie píše…
Lucinko, při Tvém popisu jsem se krásně zasnila a byla na té houpačce s Tebou :-)... už se moc těším na reportáž až tráva vyroste :-) inspirace je nádherná a já věřím, že se naplní i Tvůj sen :-) Hanne.. její bydlení má styl.. a je prostě nádherné***... děkuji za odkazy... Krásný víkend :-)
Lucie Living píše…
Katko, pravda, bydlení už jen v Itálii má samo o sobě kouzlo :-)...ale ne neměnila bych :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Jani , už si přijdu jako blázen...chodím okukovat jestli už roste...dnes jsem našla pár naklířených semínek pod hlínou :-)))...asi bych měla někam odjet a vrátit se až bude na sekání :-))). krásné dny!
Lucie Living píše…
Barboro, paráda co...ale nezoufej, já dnes zrovna předělala obývák na jeho letní prázdninovou verzi :-) Omáčka už je výše :-) krásné dny!
Lucie Living píše…
Zuzí díky, věřím , že by jsme si tu atmosféru prima užily :-)) Krásné dny!
Olive píše…
Tento dům od loňska nosím v hlavě. Moc se mi líbil. Tak jsem se ráda opět koukla. Váš blog jsem poprvé uviděla včera a pobrouzdala i do minulosti a moc se mi líbí. České blogy začínají vytlačovat některé zahraniční v mém nahlížení. :-)
Renata Caryfukova píše…
Díky moc za odkaz, taky mě tenhle italský dům oslnil.
Bára píše…
Luci, DĚKUJI!!! Odkaz na Hanne Poli mi moc pomohl. V portfoliu u apartmánu v Trevignano má nádherně vyřešené spojení pracovního o odpočinkového prostoru a to je to, co už dlouho hledám. Teď jsem ráda, že jsem s konečným řešení tak dlouho váhala, protože se mi u žádného z dosavadních řešení nechtělo nahlas zavolat ANO. Až teď :-)

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...