obývák laděný...

...prázdninově!







Krásný nedělní večer!

Moje dnešní projížďka na kole byla parádní, nikam jsem se nehnala, kde to šlo jela jsem polní cestou a 15 km jsem ujela za 50 minut a ani jsem nebyla unavená a hlavně mě vůbec nebolely záda!
Obvyklá bolest na oném místě , taky zatím není...
...ale ta se občas ozve až později, takže zatím nebudu chválit dne před večerem:-)))

Jen malá vsuvka pro ty , co přemýšlí kde že jsou moje webové stránky s krásnými bicykly PILEN , tak po tom, co jsme zjistili, že na věc nemáme s designerem stejný pohled, se vrhám na podrobný popis a nákres toho, co,  jak a kde chci, takže to taky nebude raz dva, protože navíc nevím co můžu chtít a co ne.

Ale co vím, je termín , kdy nám přijedou na prázdniny moji instantní synové, blíží se to, tak jsem hodila obývák do prázdninového rozpoložení...


...což uvítal Adam a sousedovic děti...



...houpačku zatím venku nemáme kam pověsit...



...zato doma jo:-)...



...využila jsem že k té modré ladí i starý gauč, takže během dnů kdy tady bude plno nebudu muset neustále narovnávat přehoz...



...a díky houpačce máme zase o nějaké místo na sezení , respektive ležení , navíc...


...rozhodli jsme se, že s námi ta stará tedy ještě přes léto zůstane a pak už, ale opravdu musíme rozhodnout  jakou novou, mám takový pocit, že dokud tady bude a tím pádem máme na čem sedět, nikdy se nerozhoupeme k finálnímu rozhodnutí :-)))...

... a kdo si hoví nejčastěji...



Adam!
Užívá si to, protože během dne, se o ní s dětma, přetahovali tři:-)


Přeji dobrou noc a zítra prima start nového týdne!


Komentáře

Anonymní píše…
Dobrý večer Lucie, krásně jste to nachystala na prázdniny :-) Jak to děláte, že vám ta hortenzie v květináči vydrží kvést? Mně doma opadala asi po 10 dnech. Možná nějaká špatná sadba. Mějte se krásně. Hanka
Ajka píše…
Jé, to je krásný ta houpačka v obýváku .....
Ajka
Unknown píše…
Jen mala reakce k Hance,me kvetla v kvetniku posledni snad dva mesice,stacilo jen pravidelnou,ale opravdu pravidelnou zalivku.A hlavne neprelit.Jinak moc krasna namornicka barva,takze nejen hupaci sit evokuje leto a prazdniny,ale i barvy site a polstarku.
Uvidis,jak ti nova,u tebe jiste vkusna sedacka uplne zmeni prostor,uz se tesim a preji krasne pondeli.
Ta houpačka vypadá bájo!
Lucie Living píše…
Hanko díky, no asi to může být sadbou, protože s nimi mám taky zkušenost , že někdy vydrží kde co, ale tahle je opravdu držák a trochu cestovatelka, byla venku , pak doma, pak zase venku a přežila mojí dovču , kdy se doma zalilo až před mým příjezdem...a tenhle květ jí komplet vykvetl až u nás po odkvětu těch co měla , když jsem ji koupila! Nijak zvlášť o ní nepečuju. Krásné dny!
Lucie Living píše…
Ajko díky...no jo , mě taky baví :-)))
Lucie Living píše…
Katko díky, jo minulý rok jsem jela tuším pro jednu věc do Ikey a s těmahle modrýma věcičkama mi tam ujela ruka :-))) a najednou byl vozík plný ! S tou sedačkou, to je mi jasný....ale rozhodnout se! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Barboro díky , je bájo :-))) krásné dny!
Rosa píše…
Podle mě nežijete ve skutečném světě.
Ty fotky jsou kouzelné!!!
Už jsem na to přišla - vy žijete v mém vlastním snu ... :o)
Anonymní píše…
Tak ta houpačka, to je teda něco, to se mi moc líbí. Škoda, že je to v našem menším panelákovém obýváku neproveditelné. Ale jako inspirace obývacího pokoje to je parádní!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...