jak to dělají ...

ty, co mají hodně vlasů?

Krásné páteční odpoledne blogerky!



Dnes jsem byla u kadeřníka , 3 hodiny!
Tentokrát jsem si nechala dělat jen melír, obvykle je to melír a jedna barva, kvalita a hustota mých vlasů je bídná a tak vždycky když sedím u kadeřnice a slyším,  jak zákaznice u protějšího zrcadla říká : "hodně mi to prostříhejte ať to nemám tak hustý", pukám zavistí :-)
Obráceně to totiž není tak jednoduché i když v dnešní době, už to není nemožné.
Ale...
...pokud bych si nechala vlasy přidat, používá se v podstatě stejná metoda jako u prodloužení. Tedy, ne že bych nechtěla mít už od mala hřívu jako princezna, to zase jo, ale když už , tak bych ráda aby to vypadalo co nejvíc přirozeně a abych neměla díky vlasům moc omezení. Třeba kdysi mi jedna kamarádka říkala, že kvůli prodlouženým vlasům nesměla do sauny, nebo že si nemohla udělat culík nahoře tak aby nebylo nastavení vidět. Další věc , které se obávám, že pokud budu chtít nastavení odstranit budu muset svoje zničené vlasy hodně zkrátit. Samožřejmě je můžu nechat zase dorůst, ale to co běžnému člověku dorůstá půl roku, mně dorůstá nekolik let :-))).
Zatím se vždy spokojím s tím, že vlasy obarvené proužky, dělají dojem , že jich je víc a "vlasům navíc" odolávám, ale možná někdy ...bych to ráda zkusila :-)))

V každém případě mi přijde nespravedlivé, že ač mám vlasů málo u kadeřnice strávím kolikrát času i víc, než někdo kdo jich má 5x tolik :-))).
A to ještě můžu být ráda, když si potom někdo všimne, že jsem vůbec u kadeřníka byla :-)))



V každém případě, dnes jsem měla už hodně odrostlé vlasy a tak to tentokrát vidět je a s výsledkem jsem spokojená a mám radost , že zase na chvíli mi budou vlasy držet, tak jak je upravím a nebudou se snažit dělat si, co chtějí :-)



A navíc je pátek!

Na stole opět trocha jara...


... a venku slunečno a teplo a bylo by skvělé, kdyby tohle počasí vydrželo celý víkend!

Mějte pohodový zbytek pátku a skvělý víkend!






Komentáře

QualityDesign píše…
Lucie, já jsem ta, co říká: hodně mi to prostříhejte, ať mi to lítá kolem hlavy, ať nemám přilbici...ono je to taky někdy k uzoufání mít vlasů plnou hlavu, fakt:-). Máš to moc hezké a sluší ti to a máš můj obdiv, já jsem si v těhotenství připadala jak oteklá ropucha. Krásný víkend:-)
Hana píše…
Luci moc ti to sluší ,pěkně ti to kadeřnice udělala. S tím zahuštěním ale neporadím- snad někdo jiný......kytička je krásně jarní - úža......Hanka
Lucie píše…
Luci, moc Ti to sluší!!! "Bohužel" se taky řadím k těm, co chtějí trochu prostřihávat, ať se s tím nadělením na hlavě dá vůbec něco dělat, a díky kudrnám ani není častý zásah kadeřníka nutný (posledně má kadeřnice přiznala, že stačí u mě klidně 2x ročně). Takže mám v plánu to stihnout během dubna, ať jsem u porodu šik a po porodu taky ;-)
Co se prodlužování týče - mám jen okoukanou zkušenost u kolegyně - a upřímně - nešla bych do toho. Prý to i bolí, první den dva, protože najednou máš u hlavy podstatně větší tíhu, ale já tak nějak preferuju spíš přirozenost, a pokusit se vyzdvihnout dostatky nad nedostatky, které tímto člověk zakryje. Než nějaké našívání vlasů, či jak tomu říkají.
Pěkný víkend, taky jsem optimista a věřím, že bude tak krásně, jako je tam teď!
Kami píše…
Pěkný sestřih, mám něco podobného ale zrovna nechávám dorůst trochu delší, takže přerostlé.. :) Se zahuštěním zkušenosti nemám, ale možná bych zkusila clip-in ;)
TWF Kami*
Táňa píše…
Lucie, máte šikovnou kadeřnici. Moc vám to sluší!
Lucie Konečná píše…
Několikrát jsem zažila, když herečky přišly na pracovní poradu před natáčením jako zplihlé myši - a natáčet za 14 dní pak začaly jako hustovlasé krásky. Téměř všechny si nechávají vlasy různě zahušťovat, navazovat a tak - a tráví pak u kadeřníka každých 14 dní mnoho hodin času a jsou z toho velmi otrávené. Ta údržba falešných vlasů je prý hrozně náročná. Já bych se do toho nepouštěla, sluší vám to!
omarka píše…
Já jsem spíš pro přirozenost. Vlasy klidně kratší, ale svoje, nehty totéž. Chce to možná víc péče a starostí, ale není nic horšího než potkat dámičku se slepenými pramínkami prodloužených vlasů a přerostlých umělých nehtů.A to si pište, že je to vidět. V Americe to je záležitost spíše chudších černošek u nás bohužel hit všech příjmových skupin.
Lucie, sluší Ti to! Mně se hodně změnily vlasy, když jsem přešla na rezavou barvu a hlavně přírodní péči. Teď jsem naprosto nadšená z přírodního tuhého šamponu od Bon Savon na Fleru, má zpevňující a posilující účinek a podporuje jejich růst. Sice je péče malinko delší, musí se hodně oplachovat, ale stojí ta za to. Ještě se chystám na přírodní hennu. Od té doby, co nemelíruju vlasy na blond, mám je mnohem lepší. Kdybych neměla šediny, nechám odrůst na svoji barvu, ale bohužel. A falešné vlasy si nedávej, kdysi jsem o tom taky uvažovala a moje kadeřnice mi to rozmluvila.
Lezarts píše…
Jestli tě to potěší, že v tom nejsi sama, mám stejný "vlasový"problém i s tím růstem. Snad jedině paruka by mi mohla udělat dojem lví hřívy, ale kdo by se v tom pařil?! (Vlasové "přílepky" jsem zavrhla, příliš nedokonalé.) Tak musím tvořit s tím co mám:-).Můj sen o hřívě, jako lev se naštěstí vyplnil u potomstva, ti mají vlasů, jako celá rodina dohromady:-)))
Ale máš šikovnou kadeřnici, která umí i z toho co jí poskytneš k tvoření slušivý účes!:-)
Lucie B. píše…
Luci, krásný účes, barevná kombinace se vážně povedla a sestřih velice sluší. Já patřím do tábora žen s hustými, mírně vlnitými vlasy. Každé ráno rozplétám "dredy" co se mi přes noc vytvoří. Takže musím používat velké množství kondicioneru apod. Starší dcera má stejné problémy. Všechno má svůj rub a líc. Mladší vypadá, že bude mít vlasy rovné.

Iri píše…
To si člověk nevybere, já mám zase vlasy těžký, a tak je nemůžu mít příliš dlouhý, protože to pak nevypadá hezky. Účes krásný a vtipný pozitivní přístup též.)
Anonymní píše…
Luci, jste kočka,moc vám to sluší!!
Já patřím k té skupině,co vy, taky mám pár chlupů na hlavě:( a te´d mám nějaký problém,kdy mi vypadávají takže nechávam odrůst melír,koupila jsem si obyčejný kopřivový šampon ,vlasové tonikum a budu doufat,že zase porostou. Přesně jako vy, někdo má dorostlé vlasy za pár měsíců,mě rostou snad rok:((
Kytička je nádherná,miluju frezie...
Krásný zbytek večera a pěknou neděli .
Petra
Lucie Living píše…
No jo, ale zbavit se pár vlasů je jednoduché, ale získat je to už je horší :-))), ale člověk si zvykne :-). Moc díky, já vypadal av těhotenství s Adamem taky děsně, te'd jsem moc ráda, že je to v pohodě. Krásné dny!
Lucie Living píše…
Hanko moc díky! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Lucie díky a závidím! No a jestli to bolí...tak to taky nebude nic pro mě:-)...ale stejně mít chvíli hřívu to člověka láká. Krásné dny!
Lucie Living píše…
Kamilo moc díky, já si nejprve prověřím ty metody a taky jské to bude mít nevýhody a pak se rozhodnu:-))) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Táňo moc díky, taky jsem s ní moc spokojená!
Lucie Living píše…
Lucie díky, pokud by mě měla hříva stát každých 14 dní u kadečnice, tak do toho bych nešla taky, já bych si naopak představovala, že mi to práci ulehčí. Je to otrava, když teď strávím hodinu s fénem aby byl výsledek srovnatelný s tím, čemu se říká "vstala a šla" :-)))
Lucie Living píše…
Díky, tak já nehty taky zkusila a brzo jsem to opustila, není nad vlastní a krátké :-), ale mít hřívu bych si zkusit chtěla, ale právě si taky myslím abych paknebyla zklamaná z výsledku...no každopádně hned tak to nebude.
Lucie Living píše…
Barboro, tak to taky závidím, já zkusila už všechny barvy a nejvíc mi sedí blod, ale vím, že odbarvování ty vlasy ničí nejvíc a pro zesvětlení henna není. Svojí barvu bych si nenechala, jednak je to taková ta blond co snad ani barvou není a pokusit se potom vlasy nějak učesat, to už by nehrozilo, na to musí být lehce poškozené:-). No zatím slyším a čtu samá negativa, ale nevím, třeba mě moje touha po hřívě přemůže :-))) Děkuju a krásné dny!
Lucie Living píše…
Díky...konečně někdo kdo mi rozumí :-))) za kadeřnici jsem moc ráda, je to relax a ještě pak člověk vypadá dobře:-)
Lucie Living píše…
Lucie, tak ono to tak bývá, že když má někdo rovné, chce vlnité a naopak :-), ale radši bych prostřihávala :-))) Mám kamarádku s rovnými zrz vlasy, ta si hlavu umyje jednou za týden, udělá účes a vypadá až do konce týdne výborně, spánek na její vlasy nemá vliv, to by bylo super !
Lucie Living píše…
Iri díky, no zrovna jsem to psala, každý by chtěl to co nemá :-))) Každopádně moc děkuji!
Lucie Living píše…
Petro moc moc díky, taky jsem měla velký problém, jsou to asi 4 roky, ale myslím, že to bylo tenkrát nedostatkem vitamínu , investovala jsem tenkrát na radu ékárníka jak do vnitřní regenerace tak i do nějkých fakt drahých ampulí, nechala se ostříhat a myslím, že to nakonec celkově dohromady zabralo, teď musím zaklepat, že jsou vlasy celkem v pohodě a sice pomalu , ale rostou :-) Krásné dny!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...