relax...

...aneb naše okna na sezení (ležení) se opravdu používají:-)))




Krásný den ve čtvrtek blogerky!

Poloha polosed nebo pololeh mi teď náramně vyhovuje :-), nebo spíš náramně vyhovuje miminku, protože polohu v leže o kterou se  snažím v noci, tak tu mimi moc nemusí.

K relaxu samozřejmě patří...


...sladkost, čtení...


...kafíčko :-)



Tohle je trochu odlehčující čtení, jinak se věnuji literatuře, kterou jsem dostala včera od paní doktorky v jedné speciální poradně, kterou jme se rozhodli s Adamem navštívit, protože už od vánoc řešíme ve škole Adamovu neschopnost soustředit se, být potichu, být v klidu a splnit zadaný úkol.
Pro nás to není nic nového, Adamovu "živost" řešíme vlastně od miminka a to že bude mít pravděpodobně ADHD jsme tušili.
Naštěstí to není  žádná tragédie a ani to není nijak neúnosné, jen občas náročné na nervy :-)

Takže není nad to, občas si ty nervy obalit ...


...a udělat si relax a to mi jde :-)))

Je čtvrtek a Adam má už basket od doktora zase povolený, takže hurá vybít nějakou tu energii!!!

Mějte krásný čtvrtek a večer  zase odpovím, slibuji :-)))!



Komentáře

Lenka píše…
Máte skvělý přístup. Kamarádky syn také měl ADHD, čiperný ve škole, ale strašně nadaný a chytrý, takže ...
Užívejte poslední dny "klidu", než Vám to s mimi vypukne :) Hezký den Lenka
Hana píše…
Lucko jen relaxuj... máš překrásný výhled -stále je co pozorovat a šíleně ten pohled do přírody uklidňuje . Vím, že to zvládnete všichni společně .....
Petra píše…
Milá Lucko, ráda si Váš blog pročítám a koukám na fotky. Ten výhled uklidňuje už při pohledu na fotku :-) Máte moc hezky zařízený dům. Mám doma dva kluky (2 a 4 roky), tak se snad jednou taky dočkám doby, kdy váza na stole zůstane a nepodlehne jejich destrukci během pěti minut. Přeji hezké a klidné jarní dny. Petra
Olive píše…
Za ADHD je občas nevyladěná senzorika, někdy pomohou i úpravy jídelníčku. Jak říká HANDLE (www.handle.org), tak je otázka, zda jde o poruchu pozornosti či porochu priorit pozornosti. Přeji, aby vám do cesty přišel správný odborník.
rêve de vivre píše…
Luci, tie Tvoje okná na sedenie Ti úprimne závidím. A ten výhľad je bohovský. Ako vidím, bruško slúži pekne ako podložka. Andrea
Jitka píše…
Lucko,
tak to okno s výhledem do přírody opravdu závidím , je to nádherná relaxace! Krásný den..........
Anonymní píše…
Luci, moc Vám to sluší jako těhulce.Máte krásné bydleníčko, ráda Vám sem koukám :-) mějte se krásně.jitka
Anýzovka píše…
Ležení na okně krutě (v dobrém) závidím!! Ale co mi v blogovém skluzu uteklo je radostné očekávání :-) Mic gratuluji, Luci, a přeji poklidný finiš!!
Mávám z Provence
světluška píše…
Moc hezké fotografie. martina
Anonymní píše…
Můžu se zeptat, jakou literaturu Vám doporučila psycholožka v poradně? Také řešíme ADHD.
Děkuji!
Martina
Bára píše…
Moc krásné fotky! Co se týče Adama, tak hlavní je, aby i paní učitelka ve škole byla rozumná, pak se to dá všechno zvládnout ;-) bára.kára
Anonymní píše…
Já mít takové relaxační okno jako máš Ty Lucie, tak moje domácnost nemá šanci na nic. Jen koukat a kochat se. Pro Adámka je asi nejlepší si vybít tu svojí energii ve sportu. Měla jsem podobnou zkušenost se synem a ten sport nás asi zachránil. Zdravím Irma.
Lucie Living píše…
Lenko díky, užívám dokud můžu, je mi jasný , že to bude potom na chvíli zase fofr :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Hanko moc díky, už se těším až se všechno zazelená , to je výhled nejhezčí :-) Díky a krásné dny!
Lucie Living píše…
Petro, moc děkuji a děti rostou tak rychle , že se dočkáte ani nebudete vědět jak...já zase budu brzo stěhovat dekorace do vyšších míst :-))). Krásné dny!
Lucie Living píše…
Olive, na ty stránky se mrknu, myslím, že co jsem se kde dočetla tak jídelníček máme nastavený a snažíme se dodržovat správný, ale teď sháním informace a uvidíme jakým směrem se dáme, vím jistě , že do jakýchkoliv léků bychom šli až v krajním případě, doufám, že vůbec! Moc díky!
Lucie Living píše…
Andreo díky, chápu, já ty naše okna miluju (jen ne když je musím mýt...to jsme nevychytali), Jo a bříško si vede vlastní život...hlavně v noci :-) krásné dny!
Lucie Living píše…
Jitko moc díky, jak píšu Andree....okna milujeme :-))) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Jitko moc díky za návštěvy a za lichotku...já už zase začínám pomalu těšit na stav "normál" :-))) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Zdravím do Provence! Moc díky , už se zase těším na to až budu jen jedna a ne dva v jednom, ty poslední měsíce jsou náročné:-))) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Martino moc díky:-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Martino pro začátek jsem dostala tohle: http://knihy.abz.cz/prodej/jak-prezit-s-hyperaktivitou-a-poruchami-pozornosti , už to mám přečtené, ale všichni kluci mého muže v NL mají adhd a tak o tom už něco víme. Tak přeji pevné nervy!
Lucie Living píše…
Báro díky, musím zaťukat, že paní učitelka je super, každý den si řeknem co a jak a fakt má snahu pomoci hlavně dětem, Adam ji má moc rád, měli jsme myslím štěstí:-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Irmo, někdy to tak je :-))). Adam sportuje, jen mám pocit, že si tam tu energii nevybíjí, ale naopak :-))). PAle ono je to spíš o tom, že po tréninku je unavený a o to víc neví co sam se sebou ...a pak já co s ním :-), ale je to čím dál lepší.
Unknown píše…
Co já vzpomínám, jedna z výhod pokročilého těhotenství byla možnost, využít břicho coby odkládací plochu, nejlépe pro kávu ... vidím, že to máme podobné ;-) Držím palce!
Tina píše…
Taketo tvoje clanky ja veru mozem ;) Relax, to je moje, tiez som sa mu v priebehu rokov nejako priucila :) Kaficko, sladke a lahke cteni, to je moje :) A s takymto vyhladom a na takomto sedeni to musi byt este s pridanou hodnotou :) Krasa :) Uzivaj si krasne dni, ahoj :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...