odpočinkové...

...pondělí :-)



Krásný den!

Na včerejšek jsme si naordinovali oddych a dobře jsme udělali, protože když venku leje , tak se doma odpočívá parádně :-).


Max si dosyta užívá babičku  (a citrón) :-))).

Hrajeme si...



...a Max trénuje...



...s babičkou objevil novou zábavu a tak tu lítá sem tam se židlí v ruce.
Nejprve mu to šlo ztuha, občas se někde zasekl, ale brzy přišel na to jak si poradit a jak to tak piluje  a už mu to výborně jde, tak si postupně přidává zátěž ...



... zatím ho to děsně moc baví a jen občas si zanadává...


...že rodiče špatně položili dlažbu a nejede mu to plynule :-)...



...je to ale veliká zábava a největší, když ještě někdo běhá za ním :-).

A já se držím za pultem...


... babička i můj muž mají naordinovanou dietku, tentokrát ze zdravotních důvodů  a každý  jinou, no a tak mám co dělat abych vymyslela nějaké menu, které se dá kombinovat 
a aby se nasytili všichni :-))).

Ale dnes jedeme na oběd, což je ideální řešení :-).
A snad i to počasí dostává rozum.

Mějte prima úterý!





Komentáře

Bára píše…
Max je s tou židlí parádní! :-D
Vilík trénuje s Amálčiným kočárem pro panenky. Vychytal to už tak dokonale, že s ním překrosí dokonce i hromadu lega. Ale na samostatnou chůzi už se moc těším :-)
Hezký den! :-)
Anonymní píše…
Lucinko, prosím pěkně... Kam chodíte na ty krásné Maxovy kousky v šatníku? A ty mokasínky, no nádhera. :) V dnešní době je na každým stojanu Minnie nebo Anna a Elsa a skoro mám pocit, že mi z toho Vopice začíná blbnout... Děkuji. :)
E.
Anonymní píše…
Luci, všimla som si ich už v predošlom príspevku a pomyslela som si, ako ,,ušité ,,pre tvoje steny a určite ich máte teraz aj po ruke a používate...len , kde to tá Lucka potom skladuje :-)
Max je usilovný a koumák :-) a ide vždy priamo na vec, bude praktický :-)
A všimla som si, že tvoj muž pochudol a ešte, ak môžem, mama tvojho manžela mi pripomína vzhľadom, svokru maliara z filmu Dievča s perlou, ..tá pani herečka je dosť známa a dobrá :-)
Lucie Living píše…
Zdravím E., nakupuji v Coolkid, pak klasika H&M, Lindex a Next a občas něco ulovím v sekáči nebo i Tescu (ale u tesca jsem hodně zklamaná kvalitou).

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...