takhle by to šlo...

...pro mě ideální počasí!



Přeji krásné úterý!

Tak počasí jaké je dnes, bych mohla častěji. Teplo je tak akorát aby se dalo chodit v kraťasech, ale žádný úmorný vedro:-).

Tak teď ještě mít k tomu dostatek spánku a zdravé děti.
Dnešní noc trvala opět asi jen do 01:00, pak zase až od 04:30 do 06:40, pak už jsme opravdu museli vstát aby to Adam stihl do školy.
A dnes byl vzhůru nejen Max, ale i Adam, prý měl zlé sny, tak k nám nastěhoval.

Musíme se z těch nemocí tenhle týden dostat, přijede nám babička z Holandska, tak ať jsme fit :-).


Ráno Max dospává, ale já už nezaberu, tak pár fotek z rána...



...kdy se sluníčko teprve pomalu vkrádá do údolí...


...kde už tradičně díky dešťům zarůstáme ze všech stran :-).



Ale přes den má potom Max náladu výbornou...



...dokonce se s chutí vrhá i na domácí práce :-))).

Mějte se krásně a pokud máte možnost se dobře vyspat, tak se máte!





Komentáře

Lucie Konečná píše…
Včera jsme se s kolegyní dohadovaly (kvůli scénáři), dokdy spí malé dítě s rodiči v ložnici. A dozvěděla jsem se, že její synové spali od narození celou noc, takže vůbec v ložnici nebyli! Nevěřila jsem jí a ona zase mně, že obvykle to je jinak. Hodně síly!
Anonymní píše…
Keď nás v druhej polovici noci už deti nechávajú spať, tak nastupujú zvieratá, teda teraz v lete kocúr, skoro ránou ma budí ňufákom..chce žrať...v zime skôr pes, chce na potrebu...
A večer si vydýchneme až keď Milo zaspí...potom musíme vydržať nával horného poschodia v kuchyni, varenie mladej sebe do roboty a zaťovo tiché vyjedanie v noci, je cukrovkár.., rachoce sa s hrncami aj do polnoci...a rôzne sprchovacie, skypovacie a chachotacie nočné časy...s veľkými deťmi to tiež nie je o zaslúženom oddychu :o(...ja tak túžim po samote !!
Anonymní píše…
U nas noc podobna. Od syna z pokoje jsem slysela nezvykle povzdechy, jako by se bal, ze by nocni mura? To nebyva, nevim. Dcera zase strasila v noci nekolikrat - zizen, dudu, kde je tata? (neni ted doma), kde je jaja (= bracha) apod. Tim chci rict, ze asi bylo neco na Slunci, doufam!!! Aby dnes uz bylo lepe a my vsichni lepe spali:-). I Vy, Lucie, vim, jak je spanek treba. Mam 2 deti - 2 nespavce. Nevyspala jsem uz pres 5 let. Drzte se a kdyz bude nejhur, muze pomocz, ze v tom nejste sama;-)!!!! Marcela
Simi píše…
Max je tak nádherně akční- opravdu úžasný, jen s tím miminkem to bude veselé..ale- příroda si sama pomůže! Co se týká nočního spánku, já jsem se tak těšila, až se vyspím.... až mám takové poruchy spánku, že ráno už spát nemůžu...a vstávám v 6 každý den...to jsem to dopracovala...p.s. syna vyhazuju z naší postele obden.. je mu 10!!! a vždycky říká, že ho tak krásně hřeju...je to mazel, ale špatně se s ním spí- je už poněkud přerostlý!
Mně tohle počasí taky vyhovuje. Máš skvělého pomocníka! :-)))
Duhová Katka píše…
Lucie,
přesně tak. Počasí je skvostné. Přeji hodně zdravíčka, ať se z toho dostanete a návštěvu babičky si náležitě užijete.
Krásné dny
Katka ze ZEMĚ ZA DUHOU ♥
Lucie Living píše…
Lucie, tak to já vím, že je tohle dost individuální, já tam měla obě děti rok, Adam měl hrozný ekzem a musel do vedlejší místnosti protože s sebou celou noc mlel, Max už byl taky mimo, ale teď když je marod tak putoval zase na chvíli (doufám :-) )zpět. Já bych se s dětmi nevyspala a znám případy , kdy spí rodiče s dětmi v jedné posteli do deseti let a možná i déle :-).Ale teda kolegyni ty spací děti závidím:-). krásné dny!
Lucie Living píše…
Alenko , tak to věřím , že to je náročné...brzo nám zase přijedou instatní děti a taky budou rachotící noci :-))). Hodně sil a co nejklidnější všechny nájemníky !
Lucie Living píše…
Marcelo díky, pomáhá to, ale naštěstí moje děti klasickými nespavci nejsou, to bych asi do třetího nešla :-), spánek je všechno!!! Přeji ať se u vás taky už klidně spinká!
Lucie Living píše…
Simi, s mimřem to bude teprve nářez :-), naštěstí Adam spí většinou sám a v pohodě, přicestuje málokdy , já potřebuji spát sama, to se vyspím nejlíp:-). Krásné dny!
Lucie Living píše…
Báro, to zase jo, nejraději by pomáhal se vším :-))).
Lucie Living píše…
Katko díky, snad už to bude v pohodě:-). krásné dny!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...