špendlíky...

...už kvetou:-)

Krásný pátek, přeji!


Zatím jen doma, ale i tak je to krása.
Větvička ve váze už nám krásně rozkvetla. 




Galerie v patře je jediné místo, kde je skoro pořád uklizeno.
Důvod je jasný, výskyt dětí je tam dost omezený (zatím) a když už tam děti jsou, tak vždy pod dohledem a většinou si tam čteme knížky.
Jindy si tam zase já užívám chvilky "samoty", kdy jsou prckové za dveřmi v pokojících a chrní.



Včera jsem seděla v křesle a snažila se zase uháčkovat pár řádků, během hlídací služby :-).
Připadala jsem si jako nějaký dozor na dětském táboře nebo možná spíš v ozdravovně (kam jsem jako dítě často jezdila, abych přibrala nějaké to kilčo ).
Max má totiž novinku, večer po uložení do postýlky, už způsobně neleží, ale snaží se několikrát nenápadně vyplížit a tak máme ukládání tak na 5x. Abych si ušetřila běhání do schodů posedím chvíli za dveřmi a nakonec po několikátém uložení si dá říct.
Anička je naštěstí moc hodná a jde spát kolem sedmé úplně bez problémů.



Zrovna včera jsem si říkala, že ten prostor galerie, je asi nejlepší místo v domě.


A i když bych potřebovala praktické úložné prostory, nechce se mi tam vůbec nic moc přidávat a zastavět si ten prostor věcmi.




Jasně, když se pustím do šití, tak to hned vypadá jinak :-).



A Max by si to taky myslím rychle dokázal přizpůsobit obrazu svému :-).

Mějte pohodový den a prima start víkendu!

Komentáře

atize píše…
Práve včera som si povedala, že nejaká čerešňová vetvička by sa zišla. Páči sa mi ten sivý koberec. Kde by sa dal kúpiť?
Kafe a klid píše…
Takové (uklizené!) místečko v domě by se mi taky líbilo :-) Působí to tak odpočinkově a větvička tomu dodala ještě nádech jara... Pěkné fotky a atmosféra, Pavlína.
Moc hezke, Luci, ta vetvicka uz opravdu voni jarem. Pekny vikend. M.
Jarča píše…
Moc příjemné místečko,na relax jak dělané,když děti dovolí.Pro mě je teď nej relax jít se vybít na piloxing ale taková galerie by se mi taky hodila,tak si ji užívejte a určitě nezaskládávat nábytkem.pěkný víkend
Anonymní píše…
Lucie,
pokud mohu poradit , jestliže to není nutné nepřidávejte žádný další nábytek . s tím by vaše galerie ztratila to kouzlo uklizenosti.
Sleduji ráda váš blog, ale ne od začátku.
Prosím vysvětlete, co je instantní syn?
Pěkný víkend

Věra
log. přibývaly jenom další jestliže dýteknabalší ly jenom krámy a to určitě nechcete. jen nezaskládávat
Katka píše…
Krásné fotky!
Lucie píše…
Luci, krása! Ten vzdušný prostor nemá chybu, a dětičky a jejich návyky taky nee ;-)
Lenka Hložková píše…
Tento prostor se mi u vás moc líbí.Také jsme původně při přestavbě stodoly na něj mysleli,ale sešlo z toho.Tak se kochám u vás:))Překrásné,vzdušné.Lenka
Anonymní píše…
Luci,ctu pravidelne Tvuj blog.Mate to moc hezke,stale upravene,radost pohledet.Ale prece jen zvitezila prakticnost a chci se zeptat :mate nahore zachod nebo koupelnu? Z obrazku jsem pochopila,ze ne,ze mate vse v prizemi,vlastne o 2 patra nize.Nebude to neprakticke, zvlášť pro oba prcky chodit dve patra dolu?To si moc neumim predstavit...Jana


Lucie Living píše…
Jno, děkuji za pochvalu. Co do praktičnosti, je náš dům celkem katastrofa, od začátku bylo totiž v plánu (a stále je ) postavit vedle a tohle měl být dočasný dům plus později hlavně pro návštěvy, hlavně velké děti mého muže...třeba na důchod se dočkám:-). V přízemí je ložnice (teď království muže), pokoj Adama a technické zázemí s prádelnou a skládkem. Taky koupeln a záchod a moje šatna , v prvním patře je kuchyň a obývák a velká koupelna s toaletou a ve 2 patře jsou pokoje Andy a Maxe a galerie, takže na WC chodíme jen o patro níž (a bohužel zatím se tím prťata moc neobtěžujou :-) ).
intuice píše…
Máš to doma moc hezké. Líbí se mi to pusto. Já mám spíš byt plnější, ale věci se taky někam musejí ukládat. Třeba jednou... Na stole nemám větvičku se špendlíky, ale zlatý déšť, taky pěkně vykvetl. :-)

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...