inspirace...

...working space!

Přeji krásné sobotní ráno!

Dnes jsem opět časně vzhůru a užívám si klidu a pohody s kafíčkem, než se probudí Adík a bude po klidu :-) 

Čeká nás parádní letní den...který rozhodně nebudeme trávit  ve "working space", ale i tak jsem se dnes zamyslela nad tím, jak můj pracovní prostor vypadá!


Tedy pracovní prostor, hmm no zatím by se můj pracovní prostor, dal nazvat spíš "koutkem"v jídelně... ...ale jednou se dočkám svého vlastního prostoru...pracovní místnosti...













...třeba něco jako tohle... to beru hned... včetně šicího stroje :-)...







...zajímavý stolek, který není hluboký , ale spíš podlouhlý...





...no a mít tak výhled na moře...

(inspirace http://vanillahouse01.blogspot.cz/ )








... nebo nástěnku plnou motivace...
(inspirace internet)


... místnost plnou světla, jen pro sebe...


(inspirace http://pinterest.com/ )


...poličky na obrazy jsou výborný nápad... 

(inspirace http://pinterest.com/ )





...a spousta malých šuplíčku na schování drobností...


(inspirace http://pinterest.com/ )



Sice ten můj prostor není dokonalý, ale na tom mít v bytě nebo  v domě svůj "psací stůl" , lpím od dob prvního bydlení mimo dětský pokojíček :-), vždycky mě hrozně překvapí pokud dorazím k někomu na návštěvu do domácnosti, kde třeba ani pracovní stůl nebo koutek nemají a vše se řeší třeba v kuchyni na stole nebo v obýváku.

A ještě prozradím jednu svou "úchylku" mám ráda věci srovnané... jakoby... do pravých úhlů, na to jsem přišla v práci, kde měla kolegyně naproti mě patrový stojánek na dokumenty a aby se jí do něj dobře sahalo, měla ho natočený na stole šikmo... a já měla v sobě pořád neodolatelný pocit ten stojánek srovnat...no odolala jsem...ale uvědomila jsem si, že jediné co snesu na stole šikmo je věc kterou mám zrovna rozpracovanou...v kanceláři už to o mě vědí  a tak se tomu společně zasmějeme...  no ale ano, občas mám rozpracováno tolik věci , že marně hledám ten stůl pod nimi :-)))




A jaký pracovní prostor by se líbil vám a jaký máte, jste spokojení ?


Užijte si sobotu!

Komentáře

Lezarts píše…
Tak to je přesně, co bych potřebovala!!! Ale nejsou prostory:-(
Úlet se správným úhlem, mě pobavil, já mám podobný problém, rozladí mě neharmonické rozestavění věcí a nedotažené arangmenty. (bohužel mě ten úlet stojí spousty času a tak se i vyhýbám navštěvování míst, kde to nemohu ovlivnit:-D)
Unknown píše…
Také sním o tom, mít vlastní ateliér-pracovnu (a budu asi snít ještě dlouho). Místo, kde bych mohla nechat vše jak je, a později se k tomu vrátit. Prostor na všechen ten kreativní materiál, který je teď rovnoměrně rozložen v celém bytě + sklepě... Velký psací stůl mám v ložnici, protože děti jsou tam, kde jsem já, a ložnice není zrovna ideální místnost na hraní, stěhuji se často s prací do obýváku na jídelní stůl. Tady často pracuje i dcera (v jejím pokojíčku jí to nebaví) a tak si sedíme naproti a tvoříme. Mám už na to svoji techniku, jak to vše rychle rozbalit a sbalit, ale stejně... mít tak třeba tohle:
http://kimberlyshaw.typepad.com/my_weblog/2010/06/welcome-to-my-studio.html

a tady je taková dobrá akce, kde si bloggeři navzájem ukazují svá pracovní místa:
http://where-bloggers-create.blogspot.co.at/

na druhou stranu ono to pracování uprostřed chaosu, s neustálými přestávkami (každý, kdo jde kolem, něco potřebuje) má taky něco do sebe. jak se znám, budu jednou sedět ve svém perfektním ateliéru a bude mi ten chaos chybět :-)

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...