inspirace...

... black & white !

Krásný víkendový večer!

K dnešní inspiraci mě inspirovala moje sestra, která si renovuje byt a to hlavně ve výše zmíněných barvách, tak tady několik tipů (nejen) pro ségru... 


(vše inspirace internet google)




































...černo bílý interiér je krásný, působí tak svěže a čistě a vždycky se dá oživit barevnými doplňky, které tolik nestojí ale  dokáží změnit náladu pokoje raz dva :-)...

...no a ještě moje varianta B&W...


...tady je mi asi 18 až 20 (přesně nevím) a bydleli jsme s mým přítelem v pronajatém bytě ve mlýně ve městě, vybavení bytu bylo klasické socialistické, tehdy k vidění , stále ještě skoro v každém bytě, už tehdy jsem měla ambice udělat si hnízdečko podle svého a hlavně ve stylu "za málo peněz  - hodně muziky" a tak jsem natřela  na dveře od koupelny,WC a vestavěné skříně na šaty vzor zebry a na komodu, židli, zrcadlo a jak vidíte i kryt kabelů vzor dalmatin (jo dalmatina jsme samozřejmě v té době měli také :-) ). Jen pro zajímavost na vše jsem použila balakryl a musím uznat , že držel parádně i na kožence  na židli! Po té co jsme se odstěhovali, jsme samozřejmě za všechny "zničené" věci museli zaplatit :-)))
No ale kdyby byl na podlaze místo lina mramor, tak to vypadá docela luxusně , ne? !
:-)

Mějte krásný večer a užívejte neděli!






Komentáře

Unknown píše…
Krásná inspirace!!
Reia Aria píše…
Luci to nemá chybu, prý zničené věci, ani náhodou!:-D A nová mánie postihla i mě, fotky znám a zbožňuji. Krásný víkend!
Lezarts píše…
Teď, už jenom zbývá, k dokonalosti stylu, zahrát si domino:-)))
Ale ty tmavé vlasy, Ti taky padly.
Jana píše…
Všechny fotky krásné, ale na tu poslední nemají! :-)
Vintagelover píše…
Mám ráda černobílou kombinaci. Krásná inspirace :) Snažím se držet těchto barev i u nás doma. Hezký večer, Monika
Unknown píše…
Ahoj Luci, parádní inspirace. A na té poslední fotce vypadáš úplně jako moje nej kamarádka ze školy. :) Až mě zamrazila ta podoba.:)
Anonymní píše…
Krásná inspirace. Nezapomenu, když jsem si kdysi koupil nové interiérové dveře a moji malí synovci mi na uplně nových dveřích udělali osobité dětské malovánky :-) nakonec z dveří po úpravě spodní části byly dveře do dětského pokoje... má se člověk zlobit na děti? :-) mimochodem, věci mi zničené nepřipadaly :-)

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...