na malý kafe...

...do Kolína!





Krásný večer blogerky!

Dnes jsme si dovezli zahradní domek, takže zítra začneme stavět :-)

Ale teď vás pozvu do kavárny, kterou si právě otevřela jedna kamarádka...


...takže pokud někdy zavítáte do Kolína a budete mít chuť na dobrý kafe, v příjemném prostředí...
...se super příjemnou obsluhou...
...tak zajděte do téhle ulice...


...Karlova 31...
... a tam najdete kavárnu MALÝ KAFE...
...kde si můžete dát...


...skvělou kávu z české pražírny doubleshot...


...a třeba taky...


...výbornou limonádu , respektivě pragomošt a nebo pragocider od firmy F.H. Prager , mně moc chutnal šípek :-)!

Já tam určitě zase brzo zajdu !

Dnes už jenom dokoukáme film a půjdeme se vyspat a načerpat hodně energie...
... a zítra snad budu moci poreferovat jak jde stavba domku :-)...
...podle plánu bude večer domek stát...
...tak schválně jo a nebo ne? !


Mějte krásný večer a super start víkendu!




Komentáře

Anonymní píše…
Tak Lucie! Už dlouho vím, že jsme vlastně "sousedky" : ), ačkoli jsem už Pražáče, na Ko se vracím za rodičema, babičkou, bráchovou rodinou... Teď tu právě s prckama trávíme pár dní prázdnin. Chtěla jsem Vám už dávno napsat - Jééé, bydlíme za rohem! Ale pak jsem nevěděla, jestli by to nějak nevadilo "tajnosti" blogu... Teď jste mi ovšem udělala TAKOVOU radost, tu musím vykřičet do světa svoje nadšení! Doteď jsme v Ko s Mužem/dávnýma kamarádkama neměli absolutně kam jít na DOBRÝ KAFE. Kotěra, Romantika, ok, ale něco přesně takového, TAKOVÉHO, to tady nebylo. Líbezné místo, s duchem, s atmosférou... Budu radostně zprávu zvěstovat dál, a budu DOUFAT, že tu kavárna krásně zakoření a zůstane navěky! Opravdu DÍKY!!!!
A krásný den přeju!

Veronika
Anonymní píše…
Já jsem taky místní a už nemístní, ale to už jsem psala! Děkuji za typ na kafčo a držím palce a jsem napjatá co jste vybrali za domeček.VOKOPKA
Roque píše…
Díky za tip! Jsme právě v Kutné Hoře na víkendu bez dětí!!!! a do Kolína jsme se chtěli mrknout a hlavně doubleshot milujem. Dnes se ještě chystáme na rozhlednu v Kaňku :-), takže opravdu díky za výborné tipy. Tvůj blog mi dělá každý den hroznou radost, je vážně báječný!
Reny píše…
Tak to moc děkuji za tip! Žiju v Kolíně celý život, ale o téhle kavárně nevím a vypadá opravdu úžasně!
Lezarts píše…
Koukám, že se asi brzo všichni potkáme na stejných adresách, díky Lucko:-)Už je v plánu..., asi dnes Kaňk a při záskoku do Kolína i kavárna (jak jinak pro kavárenské povaleče, jako my:-D!)
píše…
Tak už se moc těším na večer na zahradní domek. Koukám, že to nemáme jen my-jak se pro něco rozhodneme, hned jedeme koupit, nač dlouho čekat. Musela jsem se dnes smát,když jsem četla, že už máte domek koupený. Jen tak dál - držím palce při stavbě a těším se na fotky. Krásný den Jarka
Vintagelover píše…
Luci, děkuji za tip. Kavárna vypadá moc krásně, až se někdy vydám do Kolína, určitě navštívím. Hezký víkend! Monika
No teda, to vypadá dokonale! Taky jsem dnes byla v jedné podobně úchvatné kavárně. Díky za tip a krásný víkend i Tobě, Lucko.
Lucie Living píše…
Veroniko, moc díky! Taky doufám, že se kavárna ujme...není moc příjemných míst kam jít na kafe! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Vokopko díky! Domeček už se rýsuje....teda vlastně už se přímo staví:-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Moc děkuji Roque, tak doufám, že se zadaří navštívit plánovaná místa aže budete spokojeni:-) Krásné letní dny!
Lucie Living píše…
Reny ,kavárna je úplně čerstvá a tak jí držím palce, není jednoduché v Kolíě udržet fungující restauraci a nebo kavárnu , která není na náměstí....takže snad se to podaří! Krásné letní dny!
Lucie Living píše…
Lezarts, myslím, že máš pravdu...není nad posezení v kavárně :-) Tak doufám, že jste si užili! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Jarko, ano...u nás takhle věci fungují...jakmile bychom o tom totiž začali moc přemýšlet, celý projekt by se rozrůstatl a bylo by čím dál víc věcí na kterých bychom se neshodli...a tak už víme , že nejlepší je když nás něco napadne , prostě jít hned na věc :-). Krásné dny!
Lucie Living píše…
Moniko, super, sama doufám, že se kavárna ujme a vydrží v dnešní době je to dost těžké. Krásné dny!
Lucie Living píše…
Barboro , tenhle typ kavárniček mám moc ráda, pokud jsou už potom i delší dobu zavedené, mají takové vlastní kouzlo:-) Krásné dny!
Tina píše…
Ahoj Lucko :)
Konecne som si dnes, po dlhsom nasledovani Tvojho blogu prepracovala k jeho kompletnemu precitaniu- od prveho po posledny prispevok...Jednym slovom uzasny uzasny blog a rovnako aj Vas domov, ktory je uzasny, posobi neskutocne upokojujuco a ja sa tak, ako doposial, uz teraz tesim na kazdy jeden Tvoj prispevok. Mame uplne rovnaky vkus, cisty, minimalisticky a teply...Snad sa aj mne doma kazdym dnom podari to teplo priniest aj k nam, do nasho hniezdocka :) Pekny vikend prajem a vela chuti do pisania dalsich super pispevkov :)
Anonymní píše…
Dobrý den Lucie,
hledala jsem před časem cosi o designu na netu..je to můj koníček. A otevřely se mi Vaše stránky. Je mi 47 let..jsem moderní žena:-)...ale říkám si..bože, to je hroznýýý takhle se obnažovat..vyprávět na netu co jsem dělala, s kým, ukazovat jak bydlím, děti apod...brrrr...tomu nerozumím!!... Musela jsem ale uznat že bydlíte krááásně...a stránky si dala do oblíbených!! Abych to zkrátila...stala jsem se závislačkou:-)..Jéééé..copak dělá Lucie..a její rodinka...už jim roste trávník..??? V sobotu u kafíčka otevřu net...a jééé..támhle přemístila dekoraci..je to jinak..stůl byl dřevěnej a je natřenej.. a ten kluk je jak andílek:-)... No co Vám budu povídat..ani se již nijak nežinýruji..jako že špehuju cizí lidi:-):-).. Sama mám stejný vkus co se týče bydlení...taky neustále věci přesouvám, brousím, natírám, maluju.... Pak jsem někde ve Vašem příspěvku postřehla že žijete snad na Kolínsku.. Já jsem původem z Kolína.. že by tak krásné místo k žití "té Lucky" bylo kdesi u Kolína??? A dnes..když jsem spatřila Vaše černobílé fotky..rozhoupala jsem se Vám napsat!!! Totiž letos jsem byla po velmi velmi dlouhé době v Kolíně..na Kmochově Kolíně..a stála jsem přesně na tom místě jak je na Vaší fotce...u Papírnictví..a vyprávěla jsem svému partnerovi...že tady jsem si každý rok jako holčička kupovala obaly do školy...a pak jsme šli ke kostelu Zlatou uličkou..a vzpomínala jsem kolikrát jsem šla touto uličkou ovíněná s partou...a přítel mě teď v uličce udělal krásné fotky.. A tak mě to tak všechno dojalo..a mám z toho hezký pocit...a navíc jsem se v sobotu dozvěděla že budu babičkou.. a tak jako novopečená babička Vám chci poděkovat za hezké chvilky strávené u Vašeho blogu...i já jsem vždy toužila po velké rodině.... chraňte si ji..a mějte se rádi...a dopředu se omlouvám..že zase sem tam drze nakouknu...až k vám domů:-).. Zdraví Monika







Lucie Living píše…
Zdravím Tino, no tak to klobouk dolů....už je toho tady dost :-)...Moc děkuji za návštěvy a za pochvalu...a hlavně přeji ať se daří zařizování hnízdečka !!! Měj moc krásné letní dny!
Lucie Living píše…
Moniko, moc děkuju! Když jsem začala psát blog, říkala jsem si že si tam budu dávat hlavně fotky věcí...ale to by pak nebylo o mě :-)Je takový interaktivní deník:-))). Jsem moc ráda, když mi někdo napíše, že jsem mu zvedla náladu nebo udělala radost...to zase zvedá náladu adělá radost mě:-) Tak moc díky "sousedko" a těším se na další návštěvy:-) Jo a hlavně gratulace ke stavu babičkovskému!
Reny píše…
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Reny píše…
Hlavně je tady těžké najít dobrou kavárnu s příjemným prostředím! :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...