nové letní botky...

... abych nemusela chodit bosa:-)))

Krásné letní ráno blogerky!

Moc, moc díky, že sem, ke mě zavítate a jsem ráda , že se vám tu líbí!


Nedávno jsem psala o tom, že zdejší několik let rozrytý terén, neměl moc dobrý vliv na vybavení mého botníku...


...a tak jsem si udělala radost u Bati...


...no a ještě mám šatičky z KappAhl


...a taky lak na nehty Astor  60 SEC a má takovou oranžovo růžovou barvu se třpytkami a výborně se hodí k opálené kůži...


...z botek mám radost velkou, je to super kombinace pohodlné a přitom sexy :-)


Dnes musíme udělat velký nákup, připravit postýlky, zajet k rodičům na oběd a vyzvednout instantní děti na letiště, tak se mi pohodlná obuv bude hodit :-)

Mějte krásný den!


Komentáře

Eva píše…
Luci,krásné radosti:-))))...jsou třeba. Hezký letní den. Eva
Krásné! Já teď pro změnu sháním klasické kožené lodičky na nízkém podpatku a nic pohodlného nemůžu sehnat. Krásný den!
Unknown píše…
Paradni,podobne mam z lonska,ale semisove a vice takove free,ty tve jsou diky ozdubkam paradni i na vecer.A merunkovy lak je opravdu paradni na opalene nozky,ja si po delsi dobe koupila svuj oblibeny levandulovy a letni vyraznejsi ruzovy,tak snad nafotim take.
M.A.R.K.I píše…
Luci, jsou nádherné a moc ti sluší ...pa, pa Marki
Anonymní píše…
Luci, už je to hooooodně dávno, co jsem Ti psala komentář, tak to musím napravit, protože už dlouho je Tvůj blog to první, co každý den po zapnutí počítače hledám!:o) Moc se mi tu líbí a mám pocit, že Tvoje už tak super příspěvky jsou pořád lepší a lepší:o)) Obdivuji Tvou odvahu zveřejnit tolik ze svého života, a zároveň jsem tomu moc ráda, je to super inspirace i počteníčko! Miluji příspěvky o dekoracích a výzdobě, o zahradě, o oblečení, zajímavé recepty, dle kterých pravidelně vařím, moc pěkné fotky a vůbec všechno, o čem je Tvůj blog. Tímto Ti chci poděkovat za super inspiraci a ať se daří!! Marcela, c.ram@seznam.cz
Lezarts píše…
Krásný Look!!! Už jen, aby tohle počasí vydrželo, až do Vánoc:-)
morkusovic píše…
Luci, tak ty jsou luxusní, opravdu nádherné.
Pa Zmorkusovic
Magierin píše…
Luci,jsou přenádherné a dělají krásnou nožku,akorát já mám přesně s takovýma botkama prostě problém;-( a to jsem si loni koupila i drahé z pravé kůže, jakmile je to na dělítko "mezi palcem a prsty" nejsem schopna v tom ujít víc než pár stovek metrů...tlačí mne to na prsty a klouže do strany a to mám už třeba i na nich zavřenou patku...
Lucie Living píše…
Evi díky, jojo není nad radost v podobě bot :-))). měj se krásně!
Lucie Living píše…
Barboro, znám, shánění pohodlných lodiček je velká dřina...když už se seženou , tak jsou rychle ochozené, protože je člověk pak nosí pořát:-)))
Lucie Living píše…
Katko ty kamínky jim fakt dávají takový šmrnc :-) Super, laků není nikdy dost ! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Marki , moc díky! Papa!
Lucie Living píše…
Marcelo, já moc děkuji za návštěvy a za komnetář, je to takový prima dobíječ energie ! Jsem moc ráda, že někoho inspiruju a hlavně mi vždycky udělá radost , když někdo vaří podle mých receptů :-) Přeji moc prima letní dny!
Lucie Living píše…
Lezarts, dík...no do Vánoc to asi nebude, ale zatím to na nijakou změnu nevypadá, ale mně by se moc šikla sprška na trávník :-))).
Lucie Living píše…
Zuzko , moc díky, taky jsem z nich hrozně nadšená! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Magierin moc díky za návštěvu a komentář! Chápu, znám víc lidí,kterým tenhle typ boty vůbec nevyhovuje, jámám zase dost úzkou nohu a všechny normální sandály mi jsou za chvíli volné :-))). Krásné dny v těch správných botách :-) !

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...