novinky...

...zatím v jídelně!




Krásné ráno blogerky!

Včera odlétala mládež zpět do Holandska a i když jsme je měli odvážet až na letiště, nakonec jsme je vezli jen na nádraží.
Ale přesto jsme si podle původního plánu udělali výlet do IKEA, moji chlapci hlavně do oddělení "restaurace" a já jsem si stihla udělat radost v ostatních odděleních.
I když nakupování bylo náročné, Adam měl "svůj den" a v hracím koutku bylo plno, trochu mě překvapilo, že přesto, že dáváte na lístek s dítětem informaci o čase vstupu a koutek je na dvě hodiny, když jsem se zeptala jestli mi paní může říct alespoň přibližně kdy by se mohla nějaká místa uvolnit, celkem mě odbyla s tím, že to nezjistí , protože někdo si pro dítě může přijít dřív (což je ta lepší varianta)...
... ale pokud by jste dvě hodiny přetáhli, tak vás hned zavolají, takže musí nějak vědět jestli třeba pro další dítě přijdou rodiče maximálně za hodinu, ale možná dřív !?

Adama jsme tedy vzali s sebou, ale už v oddělení se skleničkami jsem věděla, že přesto, že bych si ráda doplnila zásobu , která se doma během posledních čtrnácti dnů snížila...
... minimálně o 3 ks o kterých vím :-)))...
...vypadá to, že bych mohla hodně skla zaplatit, ale žádné si domů nedovezu :-)

Chlapci si šli nakonec po svém...
...na zmrzlinu :-)

A já měla pré ...


...skleničky dokoupeny...


... ale největší radost mám z nových lehounkých, letních závěsů...



...jen ještě nevím jestli je zkrátím, nebo nechám dlouhé :-)...
...budou v celém patře, ale zatím jsem je stihla pověsit jen v jídelně...




...a taky jsem si pořád říkala, že by to na naši starou komodu v jídelně chtělo nějakou jednoduchou velkou mísu, spousta věcí , které jsem tam měla předtím mi k tomu nějak nepasovalo a taky jsem už tuhle mísu měla několikrát v ruce, tak jsem ji tentokrát vzala a ještě k tomu svícny , obojí z kolekce STOCKHOLM , která je celkově moje oblíbená...



...nakoupili jsme ještě o něco víc, svícny, domek na kaktusy, taburety,  ale to zas někdy příště:-)



Mějte krásný letní den!

Komentáře

Susie píše…
Lucííí jsem nadšená :-) ty závěsy jsou lehoululinké, vzdušné a přesně jak píšeš... na léto :-) propustí krásně světlo a prostě.. ááááááách.. já bych je asi nekrátila, jen po stranách namotala do úchytky.. jak jsou lehoučké - mohou si dovolit být dlouhahásnkéé :-) ještě mě napadá, nemáš i novou tyčku - garnyž? nebyla dřív černá? Moc se mi líbí kombinace s kovem.. a přitom je to tak útulné i vzdušné zároveň.. Chválím všecičko a kochám se :-)a musím dohledat Tvůj příspěvek o natírání stolu, potřebuji znovu přetřít skříňky... tak juknu čím .-)
Krásné dny :_)
Lezarts píše…
Nádherná "relokace" hnízdečka, po malém domácím "tornádu" :-D
Anonymní píše…
Lucie, krásné to máte :-) Víte, že Vaše závěsy, myslím ty předtím mě inspirují, pořád v myslenkách je vidím, budu potřebovat nějaké zastínění do oken na domečku... Prostě bílá je bílá :-)
Užívejte léta a klidu :-)
Olga

Anonymní píše…
Tak to jsem netušila, že i ve mlýně mám "bratry v Maidnu" :-)) Nákup se teda hóóóódně vydařil :-), samé pěkné a vkusné věci..a mimochodem, svícnů a svíček není nikdy dost ;) Ta atmosféra, když se zapálí...V Ikei postrádám i odkládací koutek pro muže..a dokud tam nebude, zásadně jen sama nebo s kámoškou :-)) Věty "to jako fakt potřebujeme?" mě kazí nákupní kulturní dojem :-)) Jak já bych si lehla na to místo v okně...než se Adík vrátí...:))) Mějte se tam hezky - Žaneta.
Unknown píše…
Krasne, opravdu mate vse dokonale sladeno. A ty zavesy jsou uuuuzasne. Ikeu miluju a uz se tesim, az si udelam ''vylet'' i ja :) Hezky zbytek vecera, Lucie
Anonymní píše…
Lucka, je to u vás stále krajšie a krajšie :-)
Fotky sú vždy úžasné!!! Prosím, s čím fotíš? Mobilom to asi nebude, však?
Amy
Anonymní píše…
Letní závěsy jsou úžasnééé!
Anna
Líísteček píše…
Dobrý večer, pravidelně každý večer navštěvuji váš blog a těším se na nové nádherné foto a vtipné komentáře. Dnes jsem neodolala a musím vám napsat. Včera jsem byla v Ikee -Praha Černý most, když jsem vycházela z toalety zahlídla jsem sympatického muže a říkala si, že je to určitě manžel od paní Lucie. (díky vaším foto je to mediální hvězda :-)) Kdybych vás potkala určitě bych vás oslovila :-D, ale byla jsem v časové tísni, tak jste byla uchráněná. Ať se vám daří a třeba zase někdy v Ikee Ilona
M.A.R.K.I píše…
Luci, moc krásně jsi si nakoupila .... ty záclonky mě nadchly .... asi se po nich budu muset i Ikei poohlédnout ... Marki
Anonymní píše…
Zdravím Vás Lucinko,
moc krásné fotečky bydleníčka a vůbec všeho.....ráda se chodím kochat.
A jelikož ráda fotím - také by mě zajímalo -čím fotíte.
Moc děkuji za Vaše stránky
DANA
Lucie Living píše…
Zuzí moc moc díky! Tyče jsou původní kovové barva stříbrná, stůl jsem natírala lazurou Helios Bori, nejsem si jistá jestli jsem to tam psala :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Lezarts, díky...výstižný název :-)))
Lucie Living píše…
Olgo , moc děkuji....ty původní závěsy zase pověsím až po létě :-)...ale je pravda , že ty stíní, tyhle moc ne :-))) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Žaneto, jojo, mládež byla nadšená z Maidnů hned cestou z letiště :-) Jo a nákupy sama nebo s kámoškou jsou nejlepší !
No a místo v okně moc často volné není :-))) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Moc díky za návštěvu a za pochvalu :-)...a přeji ať se "výlet" brzo podaří!
Lucie Living píše…
Amy , moc díky...snažim se :-) Dotaz ohledně fotoaparátu je zodpovězen v dnešním příspevku :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Anno, ano jsou a jsem z nich nadšená ...užívám si je:-))) krásné dny!
Lucie Living píše…
Ilono, moc díky za návštěvy...a ano tak to jste jistě potkala mého muže...pokud se potkáme, klidně se přihlaste , je to milé :-) Přeji krásné letní dny!
Lucie Living píše…
Marki , moc díky! Jo jsou super, jsmenují se TERESIA :-) Krásné letní dny!
Lucie Living píše…
Dano , já moc děkuji za návštěvy , za komentík a za pochvalu:-) Dotaz je zodpovězen v dnešním příspěvku :-) Mějte krásné dny!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...