zahradní domek...

...tak ten by se nám teď náramně hodil!

Krásný večer blogerky!

Takový zahradní domek, může sloužit k více účelům, momentálně bychom ho využili jako externí ložnici pro naši mládež (která by to moc uvítala) a potom by posloužil k tomu k čemu je určen tedy na zahradnické potřeby, ale není to jen tak...
...první nápad mého muže byl , že koupíme maringotku, to jsem nějak nemohla překousnout já...
...už takhle to tady začíná vypadat jak v luna parku...
...takže nakonec jsme se shodli na jednom typu...
...a tak bude o další zábavu postaráno...
...jednak musíme vymyslet a shodnout se na tom kam s ním...
...a pak ještě vybrat a shodnout se na barvě...
...tady mám nějaké tipy z Pinterestu  , které mě zaujaly...


...hned mě napadlo, že by to mohlo být stavení, které bych mohla nechat porůst nějakou zelení (na dům bych si popínavou zeleň mohla dát, leda přes mužovu mrtvolu), na zahradním domku by mi to mohlo projít :-)))...





















...a domek může vypadat krásně i v zimě:-)



Tolik k zahradním domkům a co vy máte nějaký, nebo by jste chtěli a k čemu by sloužil nebo slouží?


Ještě v rychlosti od nás z dneška...


...nejprve se pracovalo, já jsem tedy trochu operovala, trampolína přišla včera k úrazu a tak došlo na můj chirurgický zákrok, krásně jsem to vyšila, chyběl jen monogram :-)  a pak mi byla mládež z Holandska otestovat kola Pilen (moje webovky jsou stále ve výrobě)...
...a že v Holandsku mají s koly fakt zkušenosti, zajímalo mě jak se jim jelo...
...prý super...
...nejstarší byl nadšený z kola , které má automatické převody , takže na řidítkách nic neřešíte a kolo samo pozná jak má přeřadit, paráda, jsem ráda že se jim jelo dobře a že kola prošla náročným testem :-)

Odpoledne, jsem pak byla pozvaná, na setkání s kamarádkami v jedné nové kavárně, kterou si právě jedna z nich otevřela, ale o tom zase příště!

Mějte prima večer , dobrou noc a zítra super pátek!



Komentáře

Anýzovka píše…
Krásné zahradní domky jsi vybrala! Pro mě by to byl č. 2 <3 Ale mládež bych tam nestěhovala, nýbrž sebe ;-)
Krásný víkend
likaf píše…
Já bych brala druhý nebo desátý - to byl vždy sen mít zahradní domek. Nakonec vyhrála bouda na dřevo...
RuonelA píše…
Já bych též brala nejvíce č.2 :) A už bych se tam rovnou nastěhovala :D
Lucie píše…
No není to nádhera, když má chlap tolik dětí? (myšleno k fotkám, kde mládežníci pracují :-)) Zahradní domečky úžasné - u nás tento víkend bude probíhat "projektáž" naše zahradního domku - idea je, že část bude uzavřená a uzamčená (na sekačky, kola apod.) a druhá půlka otevřená, se střechou, na uskladnění dřeva u domu... Krásné fotky, díky za ně. Hezký víkend, Luci!
Anonymní píše…
Máme podobný zahradní domek jako plánuje Lucie, jen bych chtěla poznamenat, že pokud uvažujete o skladovaní dřeva, tak si domek postavte co nejblíže k bydlení. S přibývajícím věkem a taky v hlubokých závějích /obojí náš případ/se nejkratší trasa ke kamnům osvědčila jako nejlepší. Iva
Lezarts píše…
Máme také takový menší zahradní domeček, který jsem navrhla i vabavila a opravdu se hodí, pro početné návštěvy.
Nedávno syn navrhoval a dozoroval stavbu zahradního domečku pro přátele. Jsou z něho tak nadšeni, že se z něho stalo další místo pro zahradní radovánky:-) Přeji vyberte co nejlépe!!!
Unknown píše…
Zahradni domek je pro mne Luci nepostradatelny a pokud krasne zapada do okoli domu a zahrady,tak tim lepe.My meli to stesti,ze na nasem zakoupenem starem pozemku,byvalem statecku stalo hned nekolik pristenku a domku a my ten nekrasnejsi v rohu zahrady samozrejme s nasi laskou ke staremu nejen zachovali,ale s peci rekonstruovali,byl by doslova hrich ho zbourat,takze je ze stare opuky s klenovitym stropem a pomalu ale jiste zarusta plazivkama,je proste kouzelny a muj sen je tam si vytvorit takove holcici kralovstvi na drbarny a prespani.Moc se tesim,co jste vy vymysleli,vybrala jsi prenadherne inspirace.
Lucie Living píše…
Díky, no vždyť už si plánuju vybavení...a tak nějak se moc neslučuje s představou praktického zahradního domku :-))) Krásné dny!
Lucie Living píše…
likaf, tak i z boudy na dřevo by se dalo udělat pěkné "hniždečko" :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Ten moc pěkný... koukám, že spostě lidí by vlastně stačil jen zahradní domek :-))) Přeji krásné dny!
Lucie Living píše…
Lucie, je ! Jen ty chvíle kdy děti pracují jsou vzácné a krátké :-))). Ale zase musím uznat, že rok od roku se to lepší:-) Lucie u nás, tyhle věci řešíme rychle...jak mile bychom totiž začali přemýšlet co a kde a jak....měli bychom nakonec zahradní domek možná větší než dům a byla by tam i garáž na bagr :-))). Přeji ať vyjde brzo "realizace". Mějte krásné letní dny!
Lucie Living píše…
Ivo díky, naštěstí dřevo máme jinde, tohle bude spíš na zahradnické věci a tak trochu zašívárna :-) Přeji krásné dny!
Lucie Living píše…
Lezarts, to bych taky chtěla, ale myslím, že tenhle bude opravdu nutné využít na nějaké to zahradnické náčiní, ale třeba zbyde nějaké místo :-) Vybráno už je...teď to dát dohromady:-) krásné dny!
Lucie Living píše…
Katko, váš přístěnek je fakt nádherný a dali jste ho moc pěkně do kupy.... u nís už ten náš pomalu roste :-) krásné dny!
Marta píše…
Luci, zahradní domek prostě musí patřit do každého rodinného baráčku. Jsem za jedno s tebou, že bez této stavby se nejedná o prostor, jež by měla sdílet čtyřčlenná domácnost. Jak velký domeček plánuješ stavě? My jsme s manžílkem objednali jeden na internetu. Metrážně je velký asi jako naše autíčko :) Jediné co bylo třeba, bylo koupit nějaké nářadí a smontovat všechny díly do sebe.
Bobinka123 píše…
Na fotkách to vypadá naprosto perfektně! My také měli na zahrádce zahradní domek, ale to naše byla spíš taková ošklivá, polorozpadlá barabizna. Takže jsme se ji rozhodli radši zbourat. Měli jsme tam stejně jen pár věcí. Většinu jsme vyhodili a zbytek přesunuli do garáže, kterou jsme sehnali tady, na tomto webu.

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...