čím dál ...

... tím větší!



Krásné úterý blogerky!

32.týden!

Utíká to celkem rychle, ale vím, že od teď bych byla ráda,  aby to utíkalo ještě rychleji. Mimi se začíná pěkně roztahovat. Já se cítím  zatím v pohodě, pokud pominu zadýchání se při rychlé chůzi a nebo po výšlapu 3 schodů :-)))
Ale velikost mého břicha začíná být trochu na obtíž, spánek -  nic moc, kromě toho , že nemůžu spát ve svých obvyklých pozicích, tedy skoro na břiše a nebo na zádech, se mi  moje obrovské překážející břicho začíná extrémeně hýbat právě ve chvíli, kdy já bych se ráda hýbat trochu přestala:-))).
Dokonce i muž si tuhle "stěžoval, když jsme leželi přitulení, že to miminko zvládá kopat skrze mě
až do něj :-))).
  Obouvání bot se stává taky náročnou a zdlouhavou prací a to jsem tentokrát ráda, že mi zatím tolik neotékají končetiny i když kozačky jsou trochu těsnější, stále je obuju.


Ale na druhou starnu, jsem ráda, že i přes tu velikost mám stále dost energie na plnění běžných deních čiností  a ještě mi zbývá na reorganizaci pokojíku...a že tam je jí potřeba :-))).




Přeji krásný večer!



Komentáře

Magdalena Sobeck píše…
ale strašně vám to spolu s bříškem sluší.)
M.A.R.K.I píše…
Luci, tobě to tááááák sluší ..... krásné bříško !!!! Marki
rêve de vivre píše…
Luci, si bohovská s tým bruškom. Andrea
Anonymní píše…
Joj Luci krásné bříško i když nepohodlné :). Hlavně hodně zdravíčka Vám přeje Irma
Radush píše…
Luci vypadáš skvěle a máš můj velký obdiv za to, jak to vše zvládáš a podle mně překypuješ energii!!! ;-) Jsi neuvěřitelně činorodá a šikovná žena. Posílám hodně pozdravů, zdraví (Vám oběma) a sil <3 :) paaa R.
Kami píše…
Krásné, moc ti to bříško sluší :) K*
Lucie píše…
Luci, pupíček krásnej!!!!!!! Taky mám pocit, že rostu ze dne na den, a to jsem o pět týdnů později... Tak hezkou noc a sladké sny :-)
Bára píše…
někomu to těhotenství prostě sluší, a tobě rozhodně! bára.kára
Unknown píše…
Luci, čím dál větší ,ale stále kráska:) máte hezké bříško, s tím spaním chápu, je to síla, ale za chvilku to bude za Vámi a až nebudete mít břicho tak budete mít na noční nevyspání miminko.. tak to si nevyberete, ale ono obojí má své kouzlo. A s odstupem času budete i na tohle zase ráda vzpomínat. Máte můj obdiv za pohodu nadhled a zvládání ještě rekonstrukce pokojíku. :)
Užívejte klidu. Martina
Iri píše…
Ty si překrásná maminka.) Úplně se tady nad těma fotkami i slovama usmívám a trošku i závidím, ten pocit, když mimi takhle "komunikuje", je krásný:)
Reia Aria píše…
Luci to teda, fakt je tam jen jeden? Moje švagrová vůbec bříško neměla, všichni jí říkali, že mimi nosí na zádech v batohu :-D. Přeji rál hodně energie a pohody a až to bude, ať je to rychlovka ;-) Zatím paa
wěrgl píše…
je to krása..
Marie píše…
Že by čutálista?Hlavně zdraví!!!!
Anonymní píše…
Pane jo , to je pořádnej břuch:)) ,ale moc vám to sluší. Hlavně hodně zdravíčka přeji!!
Petra
Lennka píše…
Nádherný bříško ♥
Anonymní píše…
velmi krasne brusko, prenadherne :) vela stastia. kristina

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...