inspirace...

...do dětského pokojíku!

Pro začátek spíš do baby koutku:-)

Krásný večer v úterý blogerky!

Dnes jsme si dali s Adamem druhé kolo po doktorech a výsledek je, zablokovaná páteř, paní doktorka sice s Adamem udělala několik "manévrů"kdy to v něm až křuplo, ale bolest prý bude ustupovat postupně a zítra se musíme objednat na rehabilitační cvičení, taky jsem dostala školení jak s Adamem cvičit každý večer, tak doufám, že cvičení brzo zabere. Přes den je Adam celkem v pohodě, ale večer je znát , že ho to bolí a hrbí se a ráno vstává pomalu jako já.

Když jsme dnes čekali v čekárně na oddělení rehabilitace, vzpomněla jsem si, že jsem tam byla naposledy před sedmi lety, ve velmi pokročilém stadiu těhotenství s Adamem, kdy jsem se už sotva hnula, ale musela jsem tam dovést mého muže, kterého tenkrát vzali záda tak hrozně, že byl schopen udělat krok tak 15 cm, musela jsem ho téměř obléknout a hlavně obout, což bylo ještě v pohodě, ale abychom se tam dostali musela jsem tenkrát taky obout sebe což už bylo podstatně složitější :-)))...
...když jsme tenkrát nakráčeli do ordinace a paní doktorka řekla ať se muž zuje, což jsem se tedy jala zase dělat já, tak když nás se sestrou viděly tak raději přiskočily na pomoc :-) a paní doktorka řekla, že s tím něco udělá, aby už to zvládnul sám a fakt s ním tenkrát zahýbala, hrozivě to v něm zakřupalo, ale muž už se na cestu domů oblékl sám a dokonce jsem  mu opět, se svými cca 28 kg váhy navíc, nestačila jak si vykračoval:-)))
Opravdu obdivuji jak to dělají, že člověku řeknou hlavu tam oči nahoru jednu ruku takhle a druhou sem... a křup křup... člověk je opravený!

Tak tolik k mým chlapům, kteří se občas rozbijou:-)

Okukuji nějaké vybavení pro mimi, ale protože nevíme co to bude , tak jen neutrální barvy, ke kterým se pak snadno přidá lehce růžová nebo modrá :-)
Je pravda, že nějaké věcičky mám po Adámkovi a protože jsme taky nechtěli tenkrát vědět co to bude, moje výbavička vypadala jako pro žábu...samá zelená :-)))

Tentokrát by se mi líbil základ do šedé a bílé a možná béžové a tak si pomalu připichuji na svou virtuální nástěnku na pinterestu obrázky s inspirací...









No a určitě bych chtěla lampičku , jen nevím jak se rozhodnout...
...jestli králíka....


...který se mi líbí už dlouho...

...a nebo králíka...


...v Holandsku velmi populární postavička pro děti Nijntje, máme o tomhle králičkovi několik filmů a hlavně dětských knížek a pokud pojedete do Holandska, tak se s ním určitě potkáte i v obchodě se suvenýry:-), ten se zase líbí Adamovi a mému muži :-)

Tak uvidíme jak to dopadne :-)

Mějte krásný a pohodový večer!








Komentáře

Unknown píše…
Milá Lucie....musím říci, že volba tipů na "nástěnku" je úchvatná....škoda, že se mě to již netýká .... hned bych do podobného ladění také skočila...:-) hezký večer L.T
Anonymní píše…
Milá Lucie! Zajíčky pořiďte OBA, uvidíte, že si každý z nich najde ten svůj správný pelíšek. My kupovali zaječí rodinu, a paní matka zaječice zůstala v obýváku, a já zatím odolávám pokušení koupit ji ještě jednou, konečně tedy do pokojíčku. Rozežranost to je! Ale představ si tu prekérní situaci: Adam podupává v porodnici, za minutu bude táta, Zatímještětajnémimi podupává v porodnici, za minutu bude máma, nebo táta, a ty máš jenom jednoho králíka, kterého můžeš obřadně předat: "Na, vem si ho pro Mimi Luisu, toho jsi měl/a jako malý/á, a teď je čas, aby dělal radost dalšímu človíčkovi." To nechceš : )!

Přeju kráááásnýýý porod,
držím pěsti,
před 4 a před 2.5 lety jsem rodila možná ve stejné porodnici jako budeš Ty, pokud budeš v Ko :).

Moc pozdravů letí do údolí : ).

Veronika
Pěkně jste to napsala...jeden by se i zasmál kdyby nevěděl jak taková zablokovaná páteř umí potrápit :o)))
A k hnízdění ...doporučuji navštívit i H&M HOME třeba v Myslbeku nebo jejich eshop
Veronika píše…
Hlasuju pro Nijntje (v ČR se jmenuje Miffy)! Teda pokud bude k miminku a ne pro Tebe. :-)
Veronika píše…
Milá Lucie, snad se nebudete zlobit, že Vás takhle snad i trochu familiérně oslovuji, ale potom, co si už poněkolikáté čtu Váš blog, mám pocit, jako bych Vás dobře znala. Máte tu hezké příspěvky, fotky... Ráda se zase zastavím na virtuální návštěvu. Vypadá to, že máme leccos společného... Taky mám ráda přírodu, venkovská stavení, krásné nordické interiéry a chtěla bych velkou rodinu... Právě jsem si založila nový blog, kde o tom všem budu psát, tak jste vítána nakouknout. :) http://www.wheretigerslive.blogspot.cz/ Přeji krásné dny a ať je Adámkovi brzy lépe. Veronika :)
Večerka píše…
Lucie, krásný, docela závidím, že já už takové starosti nebudu mít, ale v dobrém. :) Moc krásná inspirace. Hezký den. P.S.: králík je super, ten či onen. Peťa
Bára píše…
Takovéhle barvy mám ráda, ale pro děti mi to přijde smutné... bára.kára
Lucie píše…
Luci, vypadá to všechno báječně! Ale spoustu věcí jde určitě udělat i "po doma" (viz Markéta Baletková, připomíná mi to hodně její styl).
A co Adámek dělal, že je "pokaženej"??? Já jsem docela překvapená, že už takhle "malé" dítě se může bloknout, myslela jsem, že to je doména nás dospěláků, co vysedáváme u PC...
Přeju pěkné vybírání, a těším se na další inspiraci!!!!! L.
QualityDesign píše…
Se divím, že tak malé dítě (promiň Adame) může mít zablokovaná záda. Vždycky jsem měla pocit, že kluci jsou jak z gumy...nerozbitní. Naštěstí u nás to tak bylo, při jejich divokosti by byli...ne už by nebyli. Tak ať jste zdraví a příjemné chystáníčko přeju:-)
Lucie Living píše…
Lucie ...:-) to je milé, moc děkuji!
Lucie Living píše…
Veroniko díky...asi to tak dopadne, že budou oba :-)...rodit budu asi v Ko a moc dík za přání, podvědomně tuším, že zrovna krásný to nebude, ale pokud alespoň v pohodě, tak budu ráda :-)))
Lucie Living píše…
Aranel chápu i když já měla krk zablokovaný jen jednou a za den to bylo v pohodě, ale muž na to trpí a vím jak trpí :-) Jé moc díky za tip...tam musím zavítat!
Lucie Living píše…
Veroniko tak to jsem ani nevěděla, že má i u nás jméno :-) Asi budou oba:-)
Lucie Living píše…
Veroniko, moc děkuji za návštěvy u mně a za milé komentáře. Moc ráda se zajdu podívat a tedy vítejte v blogsvětě:-) Přeji ať vyjdou plány hlavně s velkou rodinou :-)
Lucie Living píše…
Peťo moc díky, já si ty starosti opravdu užívám :-)Králíky asi nakonec koupím oba :-)))
Lucie Living píše…
Báro já si myslím, že s miminkem a vůbec dětmi se přihrne barev spousta a tak ten základ může být klidně neutrální.
Lucie Living píše…
Luci na nějaké to home made se taky chystám :-) No a doktorky jsem se ptala čím to, protože z pc to Adam nemá rozhodně :-), ale prý by to mohl být důsledek toho , že se Adam brzo postavoval nebo posazoval jako miminko a taky tím, že při jeho aktivitě se absolutně nesoustředí na svoje pohyby a jak rychle roste tak to dává tělu zabrat a prý to není až tak ojedinělé u dětí v tomhle věku...ale já tedy taky jiné zablokované dítě neznám ...tak snad nám pomůže to cvičení. Krásné dny!
Lucie Living píše…
Pavli, taky jsem se divila...viz info výše Lucii...nevím, možná jsme něco udělali špatně když byl mimino nebo batole, ale pevně doufám, že mu to cvičení pomůže. Moc díky , chystání si užívám :-)
Annie píše…
Teda, musím přiznat, že do vzoru mraků jsem se taky zamilovala, je krásný a takový jednoduchý a přitom dětský. P.S. Vybrala bych toho prvního králíka :) hezký den, A.

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...