inspirace...

...na jaro?...
...nebo na džíny :-)))!



Krásnou středu přeji blogerky!

S příchodem krásného počasí už zase pokukuju po nějakém outfitu na jaro, sice to letos bude ještě s "něčím navíc", ale myslím, že už jsem ve fázi, kdy se mi nechce koukat na "těhu oblečení", kdy zase závistivě koukám na kalhoty v šatníku, které už neviděli denní světlo hodně dlouho a zatím si ještě na vyvětrání celkem dlouho počkají. 

S jarem bych běžně hledala nějaké novinky a zajímavé kousky, ale teď se těším až si prostě budu moci obléknout zase svoje oblíbené, pohodlné džíny!





Letos to bude nejčastěji s pohodlnou obuví :-)




Na džínách je skvělé , že celkový styl oblečení jde lehko změnit a tak můžete mít pořád jedny a podle zvolených bot, kabelky, a hlavně topu...


... máte outfit sportovní, pracovní ale třeba i elegantní.

Ale aby to nebylo jen o džínách, tak tady taky jedny šatičky...


...jarní s květinou :-)

Inspirace vše Pinterest

A co vy jaký outfit nosíte nejraději, džíny, šaty, sukně, kecky, vysoké podpadky? 

Užijte si středu!

Komentáře

Já poslední dobou nejraději nosím šaty a legíny. Strašně pohodlné! Ale i dobře padnoucí rifle mám ráda, k těm zase nejraději podpatky. ovšem ne vysoké. A mám to stejné jako ty. Už koukám po jarním outfitu, vlastně už mám vybráno! Tak pěkný den!
Iri píše…
Ty mi děláš módní chutě ... ta první fotka je dokonalá, pak se mi moc líbí to tílko s ptáčkem a ty šaty ... to je taková krása, že chci léto a hodně hubený tělo k tom.)
Unknown píše…
Luci,
msim konecne vynest do nebes tvuj pokazde uzasny vyber fotek co se tyce obleceni...je to presne muj styl,hlavne dnes ty jeansy,mimochodem hooodne odrbane nove mam ted na sobe,takze se vzdy kocham a snim..Taky se strasne rada letos vratim ke kotnickovym teniskam,jedny riflove uz mam,ale zarucene dokoupim,diky za pripomenuti.
Hana píše…
Miluji džíny ,přesně jako ty vyměním tuniky, halenky a hned je jiný styl-podpatky vysoké nenosím - i když se mi líbí . Vybralas Lucko krásné věci .......
Anonymní píše…
Krásná inspirace, hlavně to počasí :-) Já mám teď oblíbené džíny z Esprit a v poslední době hrozně ráda chodím v sukni - teď jsem si obj jednu z Time Out, takže už se těším na jaro.. Co se týká bot, tak balerínky to jistí :-) S mrňousem neustále v poklusu. Ale když někam vyrazíme s manželem - což je tedy poskromnu - tak si ráda vezmu podpatek, muž měří skoro dva metry, takže není problém :-) Hezké dny! Vali M.
Bára píše…
džíny jsou skvělý základ, který lze doplnit čímkoli a hned změníte celý outfit, za mě tedy džíny, legíny s dlouhým trikem, conversky, balerýny a už se těším na žabky! bára.kára
Mirjanka píše…
Ještě jsem nenašla džíny, které by byly pohodlné a člověk v nich nevypadal jako buřt...džíny by asi měly nosit jen ty ženy, které mají velikost do 38....já mám 40...slovanské boky...chjo...ale fotečky jsou super!
omarka píše…
Tak džíny zrovna nejsou moje parketa. Mám asi jenom dvoje a nosím je velmi nerada. Mně připadají takové bez fantazie.
Ale ty bílé košile jsou moc hezké.
Na jaro už se taky moc těším. Na sportovní sáčka, barevné kabelky, šátky. Už jsem si pořídila sako a zbytek ještě dořeším.
Lucie Living píše…
Báro já se díky svému stavu , už hrozně moc těším na klasický rifle :-)))
Lucie Living píše…
Iri, díky, taky už chci teplo a to hubený tělo :-))), což u mě bude asi trochu problém :-)))
Lucie Living píše…
Katko, moc díky! Už po porodu Adama, jsem se každý den drala do mých původních jeansů a to bylo radosti když jsem je konečně zapla :-)))...a tenisky, mokasíny , balríny to letos u mě jistí :-)
Lucie Living píše…
Hanko díky, tak já si ráda vysoké podpadky někdy vezmu, ale je mi jasný , že s mimčem , to bude opravdu zřídka :-)))
Lucie Living píše…
Vali moc díky! Taky nakupuju kalhoty často v Espitu, asi tem mají na mě zavedený střih :-))) Taky to s mimčem vidím na hodně pohodlnou obuv :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Báro na žabky se taky moc těším...doufám, že bude pěkné léto:-)
Lucie Living píše…
Mirjanko, já jsem měla v mládí zase opačný problém, chtěla jsem vypasované a všecko mi bylo volné :-), ale teď jsem téměř akorát (pokud tedy ne v tom) :-) Díky a krásné dny!
Lucie Living píše…
Fakt jo, ale je pravda, že mám jednu známou, která džíny taky vůbec nenosí a vlastně nosí skoro pořád sukni, vypadá stále elegantně :-) Ale jaro si užijem ať v džínách nebo v sukni :-) Krásné dny!
QualityDesign píše…
Džíny jsou jistota, bez nich by to nešlo...když člověk nemá náladu na vymýšlení, co k čemu, tak džíny, bílá košile a fajnové sako to zachrání. Ovšem ty šatičky, ty mi teda dělají chutě. Krásně jsi to vybrala:-)
Lucie Living píše…
Přesně tak, džíny jsou jistota, ale někdy je nálada na šatičky, nějaké moc pěkné :-) Díky!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...