nějaká ta ...

...výbavička by tedy byla!



Krásné pondělí blogerky!



Dnes jsem došila dečku nebo podložku pro mimi s motivem jelena. Nakupovala jsem v tescu a přikoupila nějaké body a pyžamka v barvách a se vzory, které se mi líbí a i když po Adamovi mám spoustu věciček, z nějakého důvodu po něm nemám skoro žádné ponožtičky...


...tak nevím jestli je prochodil :-))), ale v každém případě jsem nějaké dokoupila a taky dudlík...


...s Adamem jsem sice původně chtěla razit heslo "bez dudlíku", ale velmi brzo jsem objevila kouzlo, které zabíralo a výsledkem byl pohodový spánek miminka, ale hlavně můj, takže tentokrát to bude zase s dudlíkem:-). A pro co jste vy? Dudlík... jo nebo ne?


Po Adamovi velmi praktická zavinovací dečka, ta se mi osvědčila, takže nesmí chybět...


...a první hračku jen a jen pro mimi máme taky, Adina to sleduje, tak musím dát pozor aby v nestřeženém okamžiku neskončila hračka v jejím pelíšku :-)))


I když od silvestra má Adina několik svých hraček...
...hrozně ráda honí špunty od toho mého nealko šampusu a tak se jich tu neustále povaluje několik a občas si ho Adina donese a chce ho házet, je legrační, že ten špunt nosí taky jako dudlík :-))).

Krásné odpoledne a večer!




Komentáře

Bára píše…
Být to očekávané miminko, tak už se nemůžu dočkat, až to všechno budu nosit, protože mi to bude moc slušet! ;-) bára.kára
Hana píše…
Lucko moc krásné věcičky chystáš
rychlozavinovačka je super - bez ní ani ránu . A s dudlíkem taky bylo dilema. Prý nebude .Martínek /vnouček/ho nechtěl zpočátku vůbec a pak ho zkoušel ,ale neuměl ho udržet dudlat tak mu ho podkládali. Ale stejně usnul bez něj . Nyní /jsou mu 3 a 1/2 měsíce /když hudruje tak si občas už zadudá. Ale není pravidlem ,že ho má. To jen občas .
Veronika píše…
Lucie, zdravím k Vám do mlýna a moc chválím výbavičku, krásně to máte připravené :). Co se dudlíkového dilema týká, tak my jsme si ještě před porodem s mužem řekli, že dudlík nebude! I přes to, že byly chvilky, kdy jsme si říkali, jaký by mohl být konečně 'klid' s dudlíkem, nepovolili jsme. Dnes je Amálce 10 měsíců a nedudá!! :)
Lenka píše…
Dobrý večer, já chtěla prvnímu synovi vnutit všechny ty krásné dudlíčky. On chtěl jen kytičku za 20 Kč, tak jsme ji měli alespoň ve všech barvách :) Přesto dudal jen půl roku. Nahradil to čajíček, takže jsem nestíhala ani přebalovat. Druhý syn chtěl dudlík jen první měsíc a zrovna u něj by se hodně šiknul. Já bych je raději pak odnaučovala, než byla bez něj. Hezký večer Lenka
Bára píše…
Luci, krásná výbavička :-)
Já to mám tentokrát nějak na háku, až jsem se orosila při uvědomění si, že tolik času už zase není... A já stále nevím kde budu rodit, jak se bude benjamínek jmenovat a výbavička jde taky zatím mimo mě... Ale pomalu by to chtělo do něčeho se pustit :-)
Jinak, já jsem byla za dudlíky ráda. Maty ho teda měl na usínání dost dlouho, skoro do tří. Amálka se v roce oddudlíkovala sama, až mě to trochu mrzelo, protože usínání s dudlíkem by bylo rozhodně snazší... :-) Takže do třetice všeho dobrého doufám, že mímo bude dudlíkofil ;-)
Camomille píše…
jééééééééééééj to je nádherné :) rozkošné :)
handmade valentín: TU
Lucie píše…
Luci, výbavička se rýsuje parádně!!! A s dudlíkem teda ještě nemám konečný názor - ale - nikdy neříkej nikdy. Uvidíme, co naší Juli bude vyhovovat :-) Hezký večer!
Lucie píše…
Ještě PS: starší brácha našeho budoucího miminka je "instantní", jak Ty používáš, takže já čekám první, manžel druhé dítě :-)
Carolina Mia píše…
Ahojky Luci, máš to stylové, nádherné... A dudlík? Máme tři děti, všechny dudlík měly. prý budou křivé zuby, je to zlozvyk... ty dvě starší děti, velké, dospělé, mají nádherné zuby, že by mohli fotit fotky pro reklamu na zubní pastu. Je to pověra, která se jen traduje. Každý si musí najít tu svoji cestu , jak utišit své miminko. Ale z praxe vím jedno, raději ať miminko má dudlíček než rodiče nervy na dranc. Moje první dítě Kristýnka má dnes 10 měsíčního chlapečka, kterého si naučila žít bez dudlíku. Přes den nespí. Když usne tak zázrakem a jen na chvíli. Stačilo by při rychlém probuzení dát dudlík a spal by dál. A cesta autem od nás z hor do Prahy, když jedou domů? Vážně cesta pro silné nervy. Stačil by obyčejný dudlík a byli by v pohodě všichni. Neznám žádné dítě, které by mělo dudlík na věky věků a pro ten ranný věk batolata to je podle mého názoru normální. Věrka
Anonymní píše…
Lucie.Kupte Adamovi kapky lichoterisnici 47 procentni.Je to ucinne...Zdravim Valerie
Anonymní píše…
Luci, nejstarší dceři jsem dudlík nedávala podle pokynů z porodnice - dnes je jí osm roků a v noci si stále cucá palec!!! Nemůžeme se toho zbavit, zlatý dudlík! Mladší děti dudlík měly, byly spokojené (já taky) a nebyl problém je to odnaučit. Přeju krásný den, Alena H.
Anonymní píše…
ahoj, no vybavicka je to nadherna!!!! :) obliekat babatko do krasnych veciciek je velka radost, ja viem ze tomu babatku je to jedno co ma na sebe, ale mna to velmi bavi :) mam doma 5 mesacneho chlapceka. cumlik je super pomocnik, aj my sme ho isty cas pouzivali, ale syncek potom nevedel pit z prsnika, nakoniec nam musela pomoct laktacna poradkyna, a cumlik sme museli vysadit. ale niektore deti s tym nemaju problem, poznam vela takych kt. mali cumlik a aj pili z prsnika vyse roka. prajem vela radosti v krasnom ocakavani babatka!:) kristina
Unknown píše…
Ahoj Lucie, výbavička je moc krásná, sladěná a Tesco miluju!Dečka e pocedla jelení jsou boží!!!!!
Dudáky? dneska jsme jich nepočítali 10 ks. Dudá na noc a točí jen tři ostatní jsou spíš na hraí a nebo kousky co už jsou malé:DJá dudlík neberu za nic špatného, díky němu usíná sám, spí celou noc a ráno se probouzí s úsměvěm:)Lepší než mít malého závisláka na prso.
Pa a kdyže to bude?
Lucie Living píše…
Báro díky, pokud bude mimi jako Adam, tak si převlékání užijeme, Adámek byl totiž blinkací mimi:-)))
Lucie Living píše…
No takhle to měl s dudlíkem Adam taky ...ale později si na něj zvykl a bylo to super na usínání :-), pravda , že loučení s dudlíkem nesl těžko, ale zvládl to :-) Krásné dnys vnoučkem!
Lucie Living píše…
Veroniko tak to gratuluji, já jsem v tomhle měkká...přeji ať se dál Amálce daří a vlastně všem ...krásné dny!
Lucie Living píše…
Lenko, Adam ze začátku taky o dudlík nestál, pak že mu ho tedy dávat nebudeme, ale nakoc tak parádně zabíral...je pravda , že docela dlouho, ale zase to byla záruka že se trochu vyspíme :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Báro , já když vidím co všechno mám po Adíkovi, tak jsem celkem v pohodě, to ty musíš být úplně, všechno máš mnohe čerstvější a tak možná to jméno by vymyslet chtělo ...to my tedy taky ještě nevíme...no a kde rodit, původně jsem si říkala , že to budu řešit, ale nakonec asi budu ráda, když to bude prostě co nejblíž:-). Pohodové dny!
Lucie Living píše…
Luci....aha...tak už je mi to jasné :-))).Tak to je super , že nebudou zase tak moc daleko věkově od sebe:-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Věrko taky to tak vidím a u Adama to taky pěkně zabralo, ale právě jsem se dřív setkávala dost často s názorem , že raději bez dudlíku...ale nene, pokud o něj mimi bude stát ...taho ho tady pro něj mám :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Valerie díky...podívám se na to!
Lucie Living píše…
Aleno...fakt jo...no jo ono dudlíka holt prostě vezmeme aje pryč, ale co s palcem. Tak ať se brzo zadaří i s palcem. Kdysi muž koupil takový speciální lak nebo vodičku v lékarně , když si inststní kluci jako malí kousali nehty , když jim je tím namaloval, tak to chutnalo hrozně hořce...fakt brrr...jeden si tím kousáním nehtů až ubližoval a byl samá záděra a je fakt , že se to pak zlepšilo, ale museli pravidelně lakovat, jak jsme nenalakovali a byly jsme třeba u vody kde se to po několika vykoupání smylo...už zase zabral, ale dnes už to nedělají :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Kristino, moc díky, jojo dětem je fuk, ale maminka se vyřádí :-). Adík měl i dudu a i jsem kojila skoro do roka, tak uvidíme co nás čeká :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Pavlo moc díky. Adam měl dudlíků taky plno, ale taky svoje oblíbence :-))) Ještě je čas...termín mám až v půlce dubna:-) Krásné dny!
Eva píše…
Milá Lucka,už dávno som nevidela tak radostnú a kreatívnu tehulku.....radosť na Teba pozerať a hlavne - tá Tvoja energia!!!!! máš môj obdiv.... a pretože naša rodina sa o dáky čas rozrastie o nového človiečika a ako babička čakateľka už spriadam plány na výbavičku, prosím o radu : idem na prebalovaciu podložku, žial neviem sa dopátrať k dákej hladučkej šedej bavlne čo by bola mäkkučká k detskej pokožke, ale nevzdávam to a hľadám ďalej, no nevioem,čo dať ako výplň (či vatelím, či vlizelín....)? Predsa len,počíta sa, že sa podložka bude často prať.... a samozrejme, nesmie chýbať tlač s razítkami, si pre mňa veľká inšpirácia.Želám veľa,veľa radosti pri Tvojej ďalšej tvorbe
Eva

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...