nejlepší...

...dobíječ energie!



Krásný čtvrtek přeji !

Takže králík měl úspěch a už teď vím, že ho budeme mít častěji, budu se muset dohodnout s nějakými sousedy, kteří mají králikárnu. My bychom si sice králiky mohli pořídit taky, ale nejsem si jistá, jestli bychom je pak byli schopni mít k večeři. 
Už takhle , když viděl Adam maso v celku, tak mu bylo králíčka líto, ale kupodivu to vzal celkem rozumně a chápe, že tak, jako kočka když má hlad, jí myši (nebo nám je skládá za dveře) , tak i my máme maso ze zvířatka.

Dnes je venku opět krásně slunečno a pro mě je sluníčko absolutní jedničkou v umění přivodit dobrou náladu a taky mi dodává spoustu energie a chuti do práce! 



Hned jak vysvitnou první paprsky , tak se u nás dá větrat dveřmi na terasu, která je na jih a to první jarní sluníčko si na ní opravdu užíváme.





Jsem ráda, že jsme se rozhodli pro okna na tuhle jižní stranu, původně na tuhle stranu dům neměl ani jedno okno, jen mini asi 30x30 cm v koupelně :-))). 
Takže si slunce užíváme i v domě:-)
A protože krásně hřeje (hlavně skrze ta střešní okna, můžou být dveře ven otevřené a dokonce si už můžu dopřát kafíčko venku, to je tak super!!!

Dnes nás čeká první rehabilitační cvičení k napravení Adama, tak teď honem najíst a jde se!

Užijte si krásné, prosluněné odpoledne!






Komentáře

zalito betonem píše…
Moc krásné to doma máte.
A ten houpací koník nemá chybu.
Krásný den,
Martina
Anonymní píše…
Dobrý den,Lucie.
Mě se u vás tak moc líbí! máte to fakt nádherné.. Sice nebydlíme v domě,ale také strašně ráda otvírám dveře na balkon a užívam si čerstvý vzduc.Poslední 2 dny je u nás pošmourno, snad zase brzy vysvitne sluníčko.
Obdivuju vaše krásné tlustice, mám je moc ráda,ale nikdy mi nevydrží .
Mějte hezký zbytek dne,
Petra
Unknown píše…
Luci, kochám se Vaším interiérem... Krásná inspirace pro nás budoucí baráček (také budeme mít volný trop nad obývákem), který má zatím jen obvodové zdi a novou střechu :-)... Krásný den! G.
Hana píše…
Nádhera Lucko, sluníčko dokáže zázraky a u tebe je tááááááááááááák krásně . Dneska byl opravdu přenádherný den ....zlikvidovala jsem zbytek zimní výzdoby a jaro prostě už je tu , včelky se dnes pásly na rozkvetlých krokusech a hyacinty tak silně voněly....sluníčko se pomalu chystá k zápasu, doufám, že zítra bude další pěkný den .
Tak hlavně aby Adam byl brzy fit......držím pěsti . Hanka
Bára píše…
Sluníčko je nejlepší dobíječ! Škoda, že na mě dneska nepočkalo, než jsem skončila v práci... bára.kára
Anonymní píše…
Lucie moc zdravím,díky za ispiraci u nás bude králík zítra už se moc těší.Sluníčko ach to je krása škoda že se zatahuje.Přeji hezký víkend a moc Vám to sluší. Hana
Lucie Living píše…
Martino moc díky! Přeji krásný víkend!
Lucie Living píše…
Petro, moc moc díky, tak to přeji ať se brzo i u vás vyčasí, tady vládne už jaro! Krásný víkend!
Lucie Living píše…
Gabrielo, moc díky a přeji ať plány vyjdou! Ten volný strop je super , jen teď budeme trochu bojovat s místem:-))), ale ono se to nějak vyřeší :-) Krásný víkend!
Lucie Living píše…
Hanko,dííííky!!!! Je to opravdu jaro, včelka už zavítala k nám domů, venku nám zatím v údolí nic nekvete, to je tady vždycky trochu opožděně:-) Přeji krásný víkend!
Lucie Living píše…
Báro to rozhodně, tak to je škoda, tak přeji ať si užiješ slunce o víkendu!
Lucie Living píše…
Hano moc díky! U nás dnes krásně slunečno většinu dne, tak přeji ať na víkend taky nějké slunce máte!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...