už zase můžeme...

...vařit!

Krásný nedělní večer blogerky!

Dnes jsme celkem hodně lenošili, Adam si od rána stěžuje opět na bolest krku (asi páteře), takže zítra musíme vyhledat odborníka... už nevím co s tím.
Udělali jsme si krátkou procházku ke krmelci a dali zvířátkům nasušený chleba a já jsem si musela na něčem jednoduchém vyzkoušet jestli si s veritaskou ještě pořád rozumíme:-)
Naposledy jsem šila deku  a díky blogu vím, že to bylo před dvěma lety :-))). Ten čas tak letí!

A právě z oné deky mi zbyla nějaká látka a pak jsem doma měla starší, nevyužité džíny a tak jsem Adamovi ušila další zástěru....


...chudák, měl jen jednu, kterou mu ušila kamarádka a když byla ve špinavém prádle a chtěli jsme vařit, nastával téměř neřešitelný problém, protože Adam přece nemůže vařit bez zástěry :-))) !!!

Měl jedinou podmínku...
...musí být klučičí...


...tak doufám , že se mi ji podařilo splnit :-)



Záměr je aby se džínovina ještě víc časem otřepila...


...a tak spoléhám , že po vyprání, bude ten efekt otřepení dokonalý :-)



Důležité je , že vím, že se strojem nám to klape (aby ne když jsme asi stejně staří :-) ) a že Adam je spokojený a můžeme v klidu vařit.

Zatím sama nevím do čeho dalšího se v šití pustím, musím totiž nutně do látek a do nějaké galanterie doplnit šicí zásoby, ale ještě pár zbytků látek tady mám, tak třeba mě zase něco napadne a to pak musím jednat rychle, protože jakmile nerealizuji svoje nápady hned, tak jsou pak odloženy na neurčito :-)))
A jak to máte vy?

Mějte příjemný nedělní večer a zítra prima start pracovního týdne!









Komentáře

Jana píše…
Skvělý nápad! Děkuji za inspiraci, je problém opravdu klučiči zástěrkou sehnat. A starých džínů, které se nějak 'srazily' mám doma dost velkou zásobu. Hezký zbytek víkendu, Jana
Lenka píše…
Zástěrka je moc šiky :) Přeju Vám, ať se malého potíž co nejdříve vyřeší. Hezkou neděli Lenka
Janeathome píše…
Jé ta je pěkná! Já jsem si nedávno taky dala stranou plnou obrovskou tašku starých džínů, že z nich něco ušiju. Taky zatím odloženo na neurčito ...:-) Tak přeju ať se do toho dáš co nejdřív. I když s miminem...nevím nevím:-)
Maja píše…
Tak takú zásteru by som brala aj ja! :)
Bára píše…
moc mu sluší! já taky bez zástěry nedám ránu :-D bára.kára
Unknown píše…
Krásná zástěrka! Tak ať malému jde vaření od ruky! :o). Já jsem na tom se šitím podobně, hlavně když mě políbí nějaká momentální inspirace. To pak musím skoro běžet, abych to, co mám v hlavě rychle ušila. A není to tak jenom u šití :o). Tak ať Ti to stále jde takhle krásně! :o)

Little Live Lady
Ta je suprová! Já to mám se šitím tak, že nešiju. Šila jsem si jednou v životě takové letní tílečko, no nedopadlo to dle mých představ. Šicí stroj nemám a ani se do toho nehrnu, nemůžu umět všechno :-D Adamovi moc sluší!
Lezarts píše…
Zástěra je opravdový model-originál!!! Povedla se ti a jak je vidět, model Ádovi padne:-) No plánovat by mi šlo, horší je to s realizací:-(
QualityDesign píše…
Je klučičí a Adam je frajer.
Anonymní píše…
Zástěra od maminky....to musí být krásný pocit...jinak taky vaříme i pečeme společně a jak tak přemýšlím, kluci se k tomu mají trošku víc než dcera...i když teď jí to docela začlo taky bavit. V sobotu upekli perníkové mufiny, jen jsem jim pomohla těsto nalít do formy s košíčky. Jsou skvělí a nejlepší a nejšikovnější....ty naše děti viď Luci? pa Vokopka
Unknown píše…
Zástěra je super a Adámkovi sluší,je to kuchař frajer:) .
A co vy Lucko? Ještě jste se nerozsypala :), myslím, že už pomalu dojíždíte do cíle , ne?
Vintagelover píše…
Zástěra je nádherná a má chic!
Lucie píše…
Zástěra vypadá parádně, a kuchtík evidentně spokojený, a o to jde :-)
U mě v dílničce látek hromada, zásoba na celou mateřskou, ale i tak mám pocit, že jich mám málo!!! A nejlíp se mi "šije", když jsem v práci, to mě svrbí prsty, že bych chtěla tvořit, ale přijedu domů, a jsem hotová, a zvládám akorát tak gaučing, nebo nějaký drobný úklid po domě... Ale konec pracovního procesu se blíží, a já to pak rozčísnu (pokud se vlezu s pupíkem ke stroji).
Pěkný den, Luci!
Lucie Living píše…
Jani já děkuji:-),jsem ráda , že se líbí! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Lenko moc děkuji:-) Tak dnes už vím, že se to ještě chvíli potáhne. Krásné dny!
Lucie Living píše…
Jani, taky jsem tu měla a ještě mám dost těch džínů a pak musí přijít nápad a je to :-)...no pokud posuzuju podle Adama, tak s miminkem by se ještě šít dalo...zato od batolete už se do všeho plete:-))) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Majo moc díky!
Lucie Living píše…
Báro díky, to by jste si rozuměli, jak mě vidí u plotny bez zástěry už mě sekýruje jak bez ní můžu vařit :-) krásné dny!
Lucie Living píše…
Deniso moc díky, jo a já to taky nemám jen u šití :-))) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Barboro přesně tak, ty zase umíš nídherně fotit:-) Děkujeme za pochvalu !
Lucie Living píše…
Reny moc děkuji, ale pokud vím, tak realizace tvých šitých nápadu je náramná, to klobouk dolů! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Díky, to jsem ráda, že je klučičí! A Adam taky :-)
Lucie Living píše…
Ha no vidíš a já si pořád říkám jaká by to byla super pomoc mít v rodině holku, možná můžu být ráda za kluky pomocníky :-))) No jasně ty naše jsou ty nej :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Martino moc děkuji! Do cíle ještě ne, kdepak, břicho na to sice vypadá, ale jsem "teprve" ve 30 týdnu, jen ať si mimi ještě počká:-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Moni moc děkuji :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Luci moc děkuju:-) Už se to blíží a pokud bude mimi hodné , tak se toho dá dost zvládnout i při něm:-) Krásné dny!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...