Malé radosti...

...ve velkých dávkách!



To je přesně to, co potřebuju v únoru nejvíc!

I když sluníčko nás občas navnadí a zvedne náladu, boty obalené blátem bych ještě zkousla i dítě obalené blátem se dá zvládnout, ale dvě prťata který se hrnou domů bláto nebláto a k tomu skoropuberťák, který se sice raději svléká venku ale klidně se u zouvání a svlékání kalhot drží zablácenou rukou okna nebo ještě lépe omítky...to už mi občas hýbá tlakem a když pak muž nebo instantní synek v zablácených botách jenom "přeběhne" přes chodbu pro nějakou nezbytnou nutnost, kterou potřebuje a evidentně jsou překvapeni a zaskočeni faktem, že za sebou nechávají nánosy bláta...to už chce nějakou tu radost pro udržení rovnováhy :-).



Potok bez ledu a plný vody mi dělá radost.


Větvička ve váze, kde začínají rašit lístky a květy mi taky dělá radost:-).



A největší radost mi dělá slunce.




Chudák únor, když nad tím tak přemýšlím tak by ho asi hodně lidí označilo za nejhorší měsíc v roce...
...možná i proto je tak krátký :-)))

Pokud by jste měli odstupňovat měsíce v roce podle oblíbenosti, jaký by byl ten nejmíň oblíbený ?
A který by to naopak vyhrál ?

U mě by vyhrál červen o fous před květnem a na třetím místě by byl říjen .


Mějte prima start nového týdne!

Komentáře

Oringle píše…
Tak to máme, Lucko, dost podobné... Já bych k těm oblíbeným přidala ještě i duben a září. Únor a leden bych úplně vynechala... Moje roční období by vůbec mohla být "jaro, léto, podzim a Vánoce:-). Větvičky do vázy jsou super nápad, já zatím dala rašit obilíčko...:-). krásný den! P.
Jana píše…
Hele tak únor je fakt nejhorší... Já mám nejradši květen a pak prosinec. Zbytek roku je tak nastejno, až na ten únor:-)
Jitu píše…
Únor je děsný, zachraňuje go jen dovolená na horách. Pokud je tam sníh. Pražský únor, měsíc nekončících inverzí a bláta... Nadechnout se a zkusit to nějak přežít. A druhý v pořadí je listopad. Bláto, hnus, inverze, do Vánoc daleko, do jara ještě dál.. letos byla ale Tima v Praze díky sněhu a mrazu k přežití, jediný slunečný týden v únoru jsme strávili na lyžích, takže prima. Nestěžuju si :) Ale ty větvičky si stejně donesu :)
Andrejak diary píše…
Jo, souhlasim s tim, že únor by si určitě odnesl cenu za nejhorší měsíc roku :D. Já mám nejradši asi prosinec, protože jsou Vánoce žejo :) pak říjen a duben nebo květen, tam ještě nejsem rozhodnutá. Jinak já si teďka teda taky maximálně užívám sluníčko, bohužel od zítřka by mělo asi týden v kuse lejt, tak budu holt uklízet... :)
Jarka CÁCORkA píše…
Nejmíň leden a nej je pro mě duben ;-)
Sistershoods píše…
Miluju tvoje fotky ♥
Janet píše…
Leden a únor jsou pro mě nejnudnější měsíce, ráda je nemám, ale mám radši zimu než nesnesitelný vedro, takže u mě vítězí duben a říjen ;)
Anonymní píše…
Červenec a srpen :) a prosinec také. Překvapuje mě, že letní měsíce tu tolik "neletí". Patřím asi k teplomilným květinám ;) Anabel
Jarča píše…
Tak za mě nej od dubna do října,miluju jaro(příroda se probouzí k životu) léto (dovolená bazén moře)podzim (super počasí na túry výlety krásná příroda)prosinec jen vánoce stres před nesnáším a nikdy nestihnu vše co chci na zimě miluju jen sníh lyže a bruslení když počasí přeje takže každý měsíc má něco do sebe záleží jen na počasí a úhlu pohledu.
Anonymní píše…
Mne robí veľkú radosť Váš blog.A veľmi,veľmi Vám fandím....pozdravuje Marianna
Anonymní píše…
Tak já nejvíce ze všeho miluji horké dlouhé léto,horký podzim,teplo,a co nejvíce slunce..dae
Drzá Zuzana píše…
Myslím, že je škoda říkat si, který měsíc je nejhorší. Teda, dřív jsem to taky dělala, ale když se nad tím nepřemýšlí, člověk je spokojenější. Ale nebudu kecat a přiznám se, že na květen se fakt těším. :D
Anonymní píše…
Milá Lucie, nevím, jestli Vás to uklidní, ale já si vždycky řeknu, že je dobře, že mám ještě na koho prát a po kom utírat podlahu, že děti jsou ještě doma, než se rozutečou a budeme mít dva hrnky a nebudu mít čím naplnit pračku. Nejméně oblíbený měsíc je asi leden,Vánoce za námi, zima...Jinak to hezké je v nás, trochu mimo kalendář. Spokojené dny. Veronika
intuice píše…
U mne by asi vyhrál květen. :-)

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...