pohodové...

...nedělní ráno!



Krásnou neděli přeji blogerky!

Dnes jsme si užívali celé dopoledne v pyžamech a u telky a vůbec nikam jsme nespěchali, dokonce jsem ani vařit nemusela, protože jsme jeli na oběd k rodičům.
Tam jsme sice měli trochu pracovní odpoledne, ale zase jsme dali alespoň do kupy naše podkroví, kde budeme trávit pár dní s Adamem, o jarních prázdninách:-)

Adam má dny kdy může být celé dopoledne v pyžamu hrozně rád...


...a taky si to náležitě užívá...



...a protože jsem mu slíbila už včera večer, že si dnes budeme ráno užívat v pyžamech, tak se moc těšil a pro jistotu vstával už před šestou :-)))





Naštěstí nám brzké vstávání nedělá problém a tak jsme si to válecí ráno vychutnávali opravdu dlouho a poctivě:-), dokonce i ten oběd jsme stíhali jen taktak.

Taky máte rádi dny kdy se nic nemusí, nikam se nejde ani nejede a nic není v plánu?

Doufám, že máte neděli podle vašich představ a užíváte si dnešního sluníčka!


Krásné odpoledne a nedělní večer přeji!

Komentáře

Tina píše…
Taketo dni zboznujem a obzvlast nedele, ktore povacsinou kvoli vidine bliziaceho sa pondelka nie su mojim najoblubenejsim dnom :) My sme doma mali podobne pohodovu nedelu, s vybornym jedlom a tiez s Tvojim blogom a kavickou-mojou oblubenou kombinaciou nielen na volne dni ;)
Peknu nedelu vam prajem a uspesny start do noveho tyzdna :)
Maja píše…
Jooooooooooooooooj, ja zbožňujem vyvaľovanie sa v posteli, prípadne sladké ničnerobenie kdekoľvek. Ale obvykle sa taká moja nálada nestretá s manželovým pochopením. Ten má asi vrtuľu v zadku. Síce sa občas stane, že má vyvaľovací deň, ale je to fakt zriedka a väčšinou vtedy som ja tá vrtuľová. :D
Monika píše…
Ahoj Luci,
krasna pohodova nedelni atmosfera. Ja take tohle "lenoseni" miluji!
U nas bohuzel slunicko chybi a uz dva dny snezi ale i to je fajn. Za chvilku vyrazime z 16ti letym synem na "koulovacku" a mozna vytahnem i stare sanky. Uz se moc tesim :-)))
Amelie píše…
Pyžamové dny jsou super:-)
Bára píše…
Miluju pyžamová dopoledne, jedno jsem si užila v sobotu ;-) ale moc dlouho v posteli nevydržím, v pyžamu naproti tomu klidně celý den :-D bára.kára
Lucie Living píše…
Tino, moc díky za návštěvy u mě:-) Taky mám nejraději nedělní dopoledne v pyžamu :-))) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Majo, můj muž má podobné postižení, ale právě proto je většinou alespoň jeden den z víkendu v práci :-))) a přesně pokud má tendenci povalovat se můj muž, tak já jsem hrozně akční :-))) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Moni doufám, že jste si koulovačku užili, to u nás letos nehrozilo, je až neuvěřitelně nádherné jarní počasí, sice mi sníh letos chyběl, ale teď už mě to zase naladilo jarně a tak by už tolik vítán nebyl. Přeji ať se i vám vyčasí!!!
Lucie Living píše…
Jojo, krásné dny!
Lucie Living píše…
Báro přesně tak to mám taky a hlavně Adam, ten by nejradši nosil pyžamo i pod oblečení, ale to asi spíš z důvodu úspory jednoho převlékání :-)))

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...